SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój Szymko tez miał dziś dobry humor, ale musze mu dawać wcześniej kaszke bo przez 2 dni podawałam 20.40 i juz wstedy jest masakra, mąż robi za klauna ja karmie
Agata a masz takie zgrubienie na nadgarstku? Ja 2 lata temu miałam ganglion na nadgarstku, początkowo mnie tak bolało ż enie mogłam nic zacisnąc w dłoni, potem urosło zgrubienie, miała skierowanie na przeswietlenie, przeswietliłam, miałam isc ze zdjęciem, troche odwleklam, uciskałam i znikło hehe a juz mi mieli wycinać
Madzia bidulko, życze zdrówka i żeby gorączka spadła! -
Agata, ja ugotowalam dzisiaj kaszke na wodzie, na talerzu dodalam swojego mleka i ladnie zjadl lyzeczka.
Mojego mleka nie tknal z butelki, ostrzyl zeby na smoczku i tyle
A ja gorzeje piers, wisze na laktatorze, chlodze piers i tak znowu za 3 h...Agaata lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Migotkaa wrote:Weridiana sexy red jest bardzo mocny czerwony a ja mam teraz czerwony juz pisze jaki tylko zerknę Intense Red 027:)- klasyczna czaerwień, no zalezy co lubisz, ja lubie neonki mocne kolory, czasem pastele, czarny z drobinkami jest piekny:)
a i polecam Harda pod kolor, super utwardza paznokcie:)
no wlasnie jak to jest z tym hardem czy nie wystarczy base? czy hard jest lepszy?
dzieki za wskazowki
-
AgaSad wrote:Boże co za koszmarna noc.. pobudki co pół godziny.. no rozumiem ze nie było nas prawie 2 tyg ale nigdy aż tak źle nie reagował.. nawet xyc nie pomaga, musze wisieć na łóżeczkiem i go usypiać
Wspolczuje, oby szybko sie przestawil ze jest w domu i wszystko jest ok.
Obudzil sie 45 minut temu, nakarmilam, uspilam, piers rozgrzana, sciagam... za 40 minut powinnam byc w lozku. To jest dramat z ta piersia. niech to sie skonczy.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
AgaSad wspolczuje nocy.
Paula i jakie mm mu w koncu podajesz?
Ja dzis zostawilam na noc Julce kocyk i o dziwo spi od 20.30. Nawet karmienia dzis nie bylo. Zjadla kleik o 19.15. Czy taka 12godzinna przerwa nie jest za dluga?
Ja tez jestem nieprzytomna, bo pomimo ze Julka spala pare razy do niej latalm przez ten koc, bo sie balam i w ogole od kilku tygodni mam problemy z zasypianiem, jestem zmeczona, ale nie umiem zasnacWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 06:30
-
Agaata wrote:W takiej samej czarnej dupie jak ja, bo mój butelki też nie akceptuje. Daliśmy spokój już w listopadzie, bo jak próbowaliśmy podać moje mleko z butli to dostał takiej histerii, że zapomniał oddychać
Przekorny jest, bo smoczka używa z chęcią.
Mój ani smoka ani butli.
Dziś padam. Nie wiem ile pobudek. Nie na jedzenie tylko ssanie. Sutki mnie bardzo bolą. Już ryczalam rano. Głowa mi pekanie wiem jak go tego oduczyc.
Weridiana,maz wczoraj próbował podać też to mleko i nie chciał.
-
Dzień dobry! Nadrobilam w końcu.
Wiec tak ją podaje bebilon pepti, ale jak skończy 6 miesięcy to będziemy próbować przechodzić na inne, chciałbym wrócić do bebiko, bo nie było najmniejszych problemów z kupa. Tylko mi puszka czy tam opakowanie zawsze wystarcza na oj 10 dni. Ale już niedługo, bo pomału będę mała odstawiać od cyca, a właściwie siebie od laktatora, bo je już ładnie głównie w nocy i jak jesteśmy u kogoś, bo wtedy ma mamę bliziutko. Używam butelek lovi. Z przepływem 0+ większego absolutnie nie toleruje. Nie wiem czy to ma wpływ na zgryz, ale nie lubi jak jej nawet z piersi za szybko leci wiec noc nie poradzę, a próbowałam.
U nas z nowości to Łucja podnosi się do pozycji czworacznej. Wytrzymuje kilka sekund i nie ma pojęcia co z tym dalej zrobić, ale jednak. A wszyscy mi mówili, że ona będzie pomału robić postępy bo grubasek. Oprócz mojej lekarki, która zawsze mówi ze strasznie ruchliwe to moje dziecko.
Wszystkim chorowitkom i dużym i małym życzę dużo zdrówka!Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
M6 mamy dr Browns medela ani tommy tipee sie nie sprawdzily
Niecierpliwa nie obawiaj sie juz na tym etapie takiej dligiej2przerwy jak by Julcia byla glodna na pewno by sie obudziła moj od 3 miesiaca nie skonczonego potrafil miec 10 godz przerwy i nic mu nie jest teraz czasami tez ma 12 chociaz od 2 tyg co druga noc jednak po 8 godz budzi sie na butle ale to od niedawna
Moje dziecko nie potrafi sie sam soba zajac musze byc obok a najlepiej jak dotyka mnie noga hehe i tak siedze pol dnia na macieniecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny!
U nas noc względna, pobudki o 3.30 i 6.00 i teraz już wstaliśmy definitywnie. Hubert od dwóch nocy zmienił sobie styl pobudkiWcześniej budził się i kwękał, popłakiwał itd. Teraz budzi się, odwraca się na brzuch, czołga sobie w tym śpiworku do szumisia i leży sobie na brzuszku i się bawi z tym szumiśkiem, gada sobie do niego, wkłada i wyjmuje sobie smoczka przez zaciśnięte dziąsła (tak jakby wyrywa). Generalnie bawi się ostro. Tylko ja nie wiem ile czasu on się tak bawi zanim ja się przebudzę i jakoś dziwnie się czuję z tym, że ja śpię a moje dziecko prowadzi samodzielne życie nocne...
Zetka, Aska87, Amberla lubią tę wiadomość