SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No bez pradu jak bez reki, ja mam plyte elektryczno gazowa to chociaz tyle..
Mamy przelom! Maja zjadla 1/3 sloika dynia jablko. Nie ryczala na widok lyzki i jakos przelykala. Moze cos ruszy...
Agata,Apaczka o 13 w czwartek jest pogrzeb kolezanki mamy wiec nie wiem czy bedziemy na gordonkach, jak pogoda bedzie ladna to ja pojde na pogrzeb a maz polazi z mala obok brudnowskiego a jak bedzie srednio to zobaczymy czy on pojdzie sam a ja wtedy moze na te zajecia. No uzgodnimy jeszcze z mezem.Agaata, apaczka, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
My juz po spacerze. Halny dalej wiec pewnie będzie kolejny trudny dzień z dzieckiem.
Kurcze bez prądu przy dziecku tez sobie nie chce wyobrażać. Ja ostatnio nie miałam wody to tez było super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 11:36
-
My dzisiaj próbowaliśmy ziemniaka, zrobiłam w parowarze, rozgniotłam, dodałam sporo wody, żeby nie było gęste - niestety, nie spotkał się z akceptacją. Dałam jeszcze trochę dyni i tutaj jakby postęp, nawet chyba coś połknął. Z tym, że łyżeczkę mi wyrywa, macha nią, dynia fruwa po kuchni i po głowie Huberta... Z Doidy Cup bierze łyka - trzymając go jedną ręką - nie zaczaił, że dwoma można - a później przechyla do góry dnem i wylewa na siebie - i z tego co widzę, to bardzo go to śmieszy.
0na88, Paula_071, Weridiana, apaczka, lys, zabka11, witaminkab, Maniuś, Pulpecja, Amberla lubią tę wiadomość
-
Haha Agata ja poki co nie daje Julce chwytac doidy, a ubaw ma tez co nie miara, zrobi lyka, polknie i zaciesza, poskacze z radosci i dalej pijemy
Ona ja na szczescie mam kuchenke gazowa, ale wczoraj za to wody nie mialam, ale to mniejszy problem, bo zawsze mozna mineralki uzyc. -
Mąż mi mówił, że on pamięta jak miał z 5 lat i ciągle dawał czadu matce, że nic nie chce jeść. Któregoś pięknego dnia zaserwowała mu pomidorówkę z makaronem (on lubi tylko z ryżem) siedzieli nad nią z dwie godziny, w końcu matka nie wytrzymała i mu wylała zupę na głowę - mówi, że pamięta zwisający z głowy makaron. Zastanawiam się, czy Hubert też będzie takim przypadkiem jedzeniowym. I muszę dodać, że ja też łatwa w tym względzie nie byłam.
0na88, niecierpliwa, magda sz, Paula_071, jesslin87, zabka11, Zetka, witaminkab, Maniuś, Pulpecja, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agata ja pamiętam jak mój kuzyn młodszy odemnie 2 lata tez był tkaim niejadkiem długo długo, często spędzałam z nim ferie i wakacje, obiad potrafił jeśc 2 godziny, często ojciec jego tracił cierpliwość i głowa lądowała w talerzu w zupie, eh..
Agaata lubi tę wiadomość
-
U nas mini przełom młody kombinuje jak tu się z brzucha na plecy przekrecic i leżąc na plecach zapiera się nogami i tak przesuwa się do gory
No bardziej dziecku smakuje sloiczek gdzie jest kilka warzyw no i mojemu lepiej podchodzi Hipp bobovita i gerber średnio -
Agata ja się wcale teściowej nie dziwie, to wymaga naprawdę dużo cierpliwości i silnej woli
też już miałam różne myśli ale no może jakoś to będzie.
Kurcze poszłabym na spacer ale coś ciemno się zrobiło, chmura taka że hej. Może się przejasni to pojdziemy. Zakupy by się przydało zrobić ale boje sie wlazic do sklepu gdzie duzo ludzi i duzo wirusówa wózka z dzieckiem nie przyczepie na smycz jak psa pod sklepem.
Dziś wróciłam do diety, miałam prawie tydzień przerwy ale skończyły się obiadki od teściowej, ciasta kazałam mężowi zabrać do pracy. Na szczęście mimo tej przerwy nic nie przytyłam.zabka11 lubi tę wiadomość
-
Ja na spacerze. Odebralam z poczty przesylke z Hippa, teraz idziemy do Rossmanna po odbior tej drugiej. Akurat nam trafily sie 3 dynie czyli cos, co Tomek lubi najbardziej. Przy okazji oblukam te mleka roslinne.
Odkad Tomek zaczal sie mocniej ruszac wydaje mi sie ze zeszczuplal. Chyba spadnie do 50 centyla.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mlody zjadl caly sloiczek 125 g i juz godzine wytrzymal teraz tarza mi sie miedzy nogami heheh zobaczymy na ile mu starczy taki słoiczek nam sie spacery poprzestawialy wczoraj wyszlismy dopiero o 15 no ale krol spal do 13.30