SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jesslin - trzymam mocno kciuki za Twoja mame!!!
Migotka - ja tez sie rozgladam za uzywana spacerówką,bo i tak od wrzesnia złobek i mala bedzie autem wożona, a dłuższy spacer to tylko w wekkeend..kolejnego dziecka juz nie planuje , wiec nie opłaca mi sie inwestycja w nowy wózek.
przy Julci mialam Mclarena parasolkę i byłam baaaardzo zadowolona.
dobra, lecę sie oagrnąc i spadamy zawieźć Julcie na tańce. zajrzę wieczorkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 15:48
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Ja wiem ze kolor najmniej istotny,ale kurde wkurzyłam się..wzielam ten beż bo nie ebde miesiac czekac na kolor
Juz i tak 2 tygodnie czekam bo baranom zapomniało się poinformowac i czekali grom wie na co.
Ja co raz uzywam Maclarena i jestem mega zadowolona, mamy techno xt.
Z tego ci widzialam używane są po ok 500zł, wiec mysle ze lepiej kupic maclarena uzywanego niz nową w tej ceniejest rewelacyjny:)
-
ja zeby moje dziecko w spokoju nakarmic , to daje mu do reki druga plastikowa lyzeczke i jak trafia nia do buzi to jest brawo oklaski cuda na kiju... a miedzyczasie pakuje jej druga lyzeczka do buzi , inaczej to przechwytywala ta z jedzeniem ogladala rzucala jedzeniem , teraz macha ta pusta
Martucha86 lubi tę wiadomość
-
Duuuuuuupa nie zaszczepili mlodego bo pani dr ma zastrzeżenia do jego napiecia miesniowego jest za wiotki nie ciagnie glowki jak mu ta trakcje robila czy jak to tam sie nazywa nadal ma asymetrie prawa raczke zle uklada i skierowała nas na usg ciemiaczka i do nerologa zmartwilam sie
Bylismy w listopadzie u rehabilitantki kazala cwiczyc cwiczylam w formie zabawy dopóki mlody dawal sie czulam ze cos nie gra bo faktycznie ma jedna strone slabsza ale nie wiedzialam ze az tak
Wagowo spadl z 50 na 25 centyl wazy 7830 przybral w 6 tyg pol kg
Ehhhh -
Kkarolinaaaa wrote:Zaraz kurwicy dostane !!!!
Zamówiłam fotelik z smykolandii 2 tyg temu ! dzwonilam po paru dniach i powiedzieli ze są na urlopie i dopiero po niedzieli bedą wysyłać. Wczoraj dzwonie znowu a oni ze nie mają tego koloru ! No kurwa mac! sie wkurwiłam i rozłączyłam. I wpaja mi debil ze napewno dostalam informacje, ta..chyba golębiem i go nie zauwazyłam.
Zamówiłam w innym sklepie, dostaje maila, ze nie majątakiego koloru i czy maja anulować zamówienie czy wyslac inny kolor! chcialam szary, mają tylko beż i turkus. Turkus od razu odpada bo nie lubie. Zastanawiam się nad tym bezowym. Co myslicie ?
(znalazlam realne zdjęcia)
Taki mają:
a ten szary wlasnie chcialam:
Włąsnie dziś bylismy w sklepie po hustawke i przymierzałam Szymka do tej marki tylko 9-25 a ten co na zdj to jest 0-25, powiem Ci ze wygladaja dosc solidnie, 450 zł i chyba sie na niego zdecydujemy:)
mi sie bardziej szary podoba:) aa jak anulowali zamowienie to moze gdzies indziej popatrz, i powiedz mi czemu bierzesz ten 0-25 ? Mi sie on wydaje troche taki hmm nie mały ale myśle ze 3 letniego dziecka w nim nie posadzisz, chyba że się mylęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 16:38
-
Aaaga nie martw się, mój też bardzo długo nie ciągnął i na conajmniej 2 wizytach sugerowali neurologa, ja przeczekałam i później wszystko nadrobił.. umów się na wizytę dla swojego spokoju, najwyżej zlecą jakąś rehabilitację.. a próbuje wkładać nóżki do buzi? bo czytałam że to jeden z wyznaczników prawidłowego napięcia mięśniowego..