SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkarolinaaaa wrote:Zaraz kurwicy dostane !!!!
Zamówiłam fotelik z smykolandii 2 tyg temu ! dzwonilam po paru dniach i powiedzieli ze są na urlopie i dopiero po niedzieli bedą wysyłać. Wczoraj dzwonie znowu a oni ze nie mają tego koloru ! No kurwa mac! sie wkurwiłam i rozłączyłam. I wpaja mi debil ze napewno dostalam informacje, ta..chyba golębiem i go nie zauwazyłam.
Zamówiłam w innym sklepie, dostaje maila, ze nie majątakiego koloru i czy maja anulować zamówienie czy wyslac inny kolor! chcialam szary, mają tylko beż i turkus. Turkus od razu odpada bo nie lubie. Zastanawiam się nad tym bezowym. Co myslicie ?
(znalazlam realne zdjęcia)
Karolina, a dlaczego wybieracie ten fotelik? Nie znalazłam go w żadnych testach bezpieczeństwa więc jestem ciekawa czym się kierowałaś.
http://fotelik.info/pl/testy/wszystkie/producent/rosnaco/index.html
niecierpliwa lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Karolina implant kości z glowy. Kości ciemieczkowej nie wiem jak się nazywa. Mama miała guza, wyszedł krwiak i wycięli jej ta kość i wszyli do brzucha. Potem wstawili z powrotem ale przy okazji zarazili ją jakąś bakteria. Rana się jaczyla to kość wyciągnęli. I potem rana się nie chciała zagoic to chyba jeszcze z 5 razy ją otwierali, czyscili i zaszywali. Żyła około 8 miesięcy bez kości i teraz jej wstawili implant. Ale z czego robiony to nie wiem. Tata właśnie przyjechał to powiedział lekarz że było ciężko bo mało skóry na głowie i że skóra cienką jak papier. Mam nadzieję że jej się to zagoi. I szpital pozostanie tylko niemilym wspomnieniem.
-
Jesslin, super że operacja się udała! Dużo zdrowia dla mamy! Niech szybko wraca do domu
Karolina, Oliwier też nie łapie za stopy..
Wychodzi mi ósemka! Żeby tego było mało zrobiła mi się kieszonka na dziąśle.. Boli jak cholera! W sobotę impreza, a ja nie mam na nic siły i ochoty.. Dzisiaj miałam załatwić kilka rzeczy, kupić sobie coś do ubrania bo się przebieramy.. Zrobić zakupy bo jutro musze zacząć gotować! Nic nie załatwiłam bo jezdziłam po dentystachta do której trafiłam na początku nieźle mnie nastraszyła! Kazała iść na jakieś specjalne prześwietlenie i do chirurga. Powiedziała, że czeka mnie ciężki los i zabieg bo trzeba usunąć tą ósemke! Dodała, że mam kilka zębów do leczenia.. Załamałam się! Mąż zachował zimną krew i kazał jechać do innego dentysty.. Co się okazało? Że ósemka spokojnie sobie rośnie bo nie mam szóstki więc bez problemu się zmieści, na kieszonkę dostałam pastę i płukanki, wszystkie zęby mam zdrowe!
-
5ylwia o dentystach to MJ nie gadak. Mąż miał kawałek zęba poszedł do dentystki nie nie da rady rwiemy. To poszedł do mojego a on mowi że korzeń jest ok robił maz USG zęba i że da się go uratować a tamtą chciała wyrwać i wstawić nowy za 800 zł naciagaczka jedna.
-
Karolina moja tez nie wsadza jeszcze nóżek do buźki i nie unosi się na wyprostowanych rekach z pozycji na brzuchu (to niby powinno być między 3 a 6m).
A nasza dzisiejsza waga to 9580g, mam nadzieję że jak zacznie jeść warzywa to już nie będzie tak przybierać, bo oczywiście my już jesteśmy poza siatką centylową...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 20:57
-
lys wrote:A u nas w dzień cyca by chciała co chwile. Wszystko ja rozprasza wiec zamiast zjeść ona tylko podjada . Staram się ją przetrzymywac ale nie przynosi to efektu i tylko buczy cały czas.za kilka dni wracamy do rozszerzania diety może tym razem pójdzie nam lepiej.
-
A mam pytanie czy można by było zrobić jakąś listę na pierwszej stronie z fotelikami i spacerówkami które kupujecie albo polecacie. Bo te tematy przewijają się i tu i na FB a fajnie jakby to było w jednym miejscu. Niestety ja będę zmuszona kupić fotelik bez przymierzania i z chęcią poogladalabym co wybralyscie
-
Amberla wrote:Lys, u nas moja tez Wszystko Rozprasza, najbardziej starsza siostra. Ja biorę mała do łazienki gasze światło i karmie do pełna. Nie dałabym rady co chwilę przy dwójce Dzieci. Paula byłaby Poszkodowana.
Wyobrażam sobie. Ja często też biorę małą do sypialni, gdzie jest ciemniej, ciszej, zmykam drzwi i dopiero karmię.Amberla lubi tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Porażka tacy dentysci i lekarze jak dzisiaj dziewczyny opisywały. I za co ludzie placza te zdrowotne skoro i tak większość prywatnie idzie...
no płacisz na tych co korzystają... np. babcie i dziadki, co przychodnię co miesiąc odwiedzają, a tak na serio to najwięcej kasy idzie na szpitale, wypadki, operacje itd. Nie ma żadnej alternatywy - typu prywatne ubezpieczenie, bo kto Ci pokryje operację, gdzie jest koszt rzędu np. 35 000 pln?.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 21:24
Amberla lubi tę wiadomość