SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skalpel zaliczony, oj zmachałam się ale najsłabsze to mam mięśnie ud.. z brzuchem nie jest az tak źle jak myślałam..
Pierwsza dynia też zaliczona.. mój to chyba będzie takim smakoszem jak tatuś.. rozpłakał się jak zaczęłam go wycierać
Maniuś, lys lubią tę wiadomość

-
Hej, my odroczyliśmy szczepienie. Młoda kaszle, mamy się inhalować. Jak to pani doktor stwierdziła pewnie by jej nic nie było, ale niech się matka dodatkowo nie stresuje
Waga 8 kg, od 22.grudnia przytyła 600g, ale nic nie mówiła.
jesslin, trzymam kciuki, wiadomo coś już?
Martucha86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy przy rozszerzaniu diety zaobserwowałyście większą ilość kup? Mój od wczoraj zrobił 4 a normalnie robił jedną raz na 2 dni, nie wiem czy to normalna reakcja czy mam mniej podawać tych warzyw.. w sumie nie daję dużo - kilka łyżeczek na początek..

-
AgaSad moj tez bedzie smakoszem chyba bo narazie ladnie je ze smakiem
Dzieki dziewczyny za dobre slowo
We wtorek mamy usg a jutro bede umawiala do neurologa
Weridiana lubi tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Aaaga nie martw się, mój też bardzo długo nie ciągnął i na conajmniej 2 wizytach sugerowali neurologa, ja przeczekałam i później wszystko nadrobił.. umów się na wizytę dla swojego spokoju, najwyżej zlecą jakąś rehabilitację.. a próbuje wkładać nóżki do buzi? bo czytałam że to jeden z wyznaczników prawidłowego napięcia mięśniowego..
Ze dwa razy wsadzil stope do buzi
Lewa bo lepiej operuje lewa reka i noga jak lezy i tupie to lewa noga wali jak oszalaly a prawa lezy jak kłoda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 17:50
-
Tak przegladam troche posty od urodzenia Karolka.
Wiecie jakie zdanie od sierpnia najczesciej sie pojawia na forum?
Podpowiadam "U nas noc/nocka koszmarna"
Ciekawe kiedy to sie zmieni? hehe
aaaaga, magda sz, Weridiana, AgaSad, Maniuś, lys, apaczka, witaminkab, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Aaaaga mam nadzieje, ze to szybko minie. Rehabilitacja na pewno przyniesie dobre efekty.
AgaSad u nas kupy sie troche unormowaly, sa 1-3 dziennie, ja sie ciesze, bo martwilo mnie troche, jak robil 1 na dwa tygodnie
Karolina moj tez nie wklada stop do buzi, choc troche sie nimi interesuje. Za to namietnie staje na czworaka, zamiennie z pompkami
Musze zrzucic zdjecia z aparatu, to pokaze Wam na fb.
AgaSad lubi tę wiadomość
-
Mama już po. Jest przytomna czuje się dobrze. Teraz czekamy na jakieś informacje od lekarzy ale to pewnie jutro rano na obchodzie.
Kkarolinaaaa, Pulpecja, Paula_071, magda sz, Ofka, Weridiana, AgaSad, Maniuś, 5ylwia, lys, apaczka, Martucha86, Katarka, witaminkab, 0na88, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość