SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skalpel zaliczony, oj zmachałam się ale najsłabsze to mam mięśnie ud.. z brzuchem nie jest az tak źle jak myślałam..
Pierwsza dynia też zaliczona.. mój to chyba będzie takim smakoszem jak tatuś.. rozpłakał się jak zaczęłam go wycieraćManiuś, lys lubią tę wiadomość
-
Hej, my odroczyliśmy szczepienie. Młoda kaszle, mamy się inhalować. Jak to pani doktor stwierdziła pewnie by jej nic nie było, ale niech się matka dodatkowo nie stresuje
Waga 8 kg, od 22.grudnia przytyła 600g, ale nic nie mówiła.
jesslin, trzymam kciuki, wiadomo coś już?
Martucha86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy przy rozszerzaniu diety zaobserwowałyście większą ilość kup? Mój od wczoraj zrobił 4 a normalnie robił jedną raz na 2 dni, nie wiem czy to normalna reakcja czy mam mniej podawać tych warzyw.. w sumie nie daję dużo - kilka łyżeczek na początek..
-
AgaSad moj tez bedzie smakoszem chyba bo narazie ladnie je ze smakiem
Dzieki dziewczyny za dobre slowo
We wtorek mamy usg a jutro bede umawiala do neurologa
Weridiana lubi tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Aaaga nie martw się, mój też bardzo długo nie ciągnął i na conajmniej 2 wizytach sugerowali neurologa, ja przeczekałam i później wszystko nadrobił.. umów się na wizytę dla swojego spokoju, najwyżej zlecą jakąś rehabilitację.. a próbuje wkładać nóżki do buzi? bo czytałam że to jeden z wyznaczników prawidłowego napięcia mięśniowego..
Ze dwa razy wsadzil stope do buzi
Lewa bo lepiej operuje lewa reka i noga jak lezy i tupie to lewa noga wali jak oszalaly a prawa lezy jak kłoda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 17:50
-
Tak przegladam troche posty od urodzenia Karolka.
Wiecie jakie zdanie od sierpnia najczesciej sie pojawia na forum?
Podpowiadam "U nas noc/nocka koszmarna"
Ciekawe kiedy to sie zmieni? heheaaaaga, magda sz, Weridiana, AgaSad, Maniuś, lys, apaczka, witaminkab, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Aaaaga mam nadzieje, ze to szybko minie. Rehabilitacja na pewno przyniesie dobre efekty.
AgaSad u nas kupy sie troche unormowaly, sa 1-3 dziennie, ja sie ciesze, bo martwilo mnie troche, jak robil 1 na dwa tygodnie
Karolina moj tez nie wklada stop do buzi, choc troche sie nimi interesuje. Za to namietnie staje na czworaka, zamiennie z pompkamiMusze zrzucic zdjecia z aparatu, to pokaze Wam na fb.
AgaSad lubi tę wiadomość
-
Mama już po. Jest przytomna czuje się dobrze. Teraz czekamy na jakieś informacje od lekarzy ale to pewnie jutro rano na obchodzie.
Kkarolinaaaa, Pulpecja, Paula_071, magda sz, Ofka, Weridiana, AgaSad, Maniuś, 5ylwia, lys, apaczka, Martucha86, Katarka, witaminkab, 0na88, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość