SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tomek niestety budził się często w nocy. To ewidentnie zęby, bo po posmarowaniu maścią zasypiał, ale niestety tylko na godzinę. Czyli kolejna noc, gdzie spałam 4h z milionem pobudek. Już się nie mogę doczekać aż wyjdą górne jedynki.
Praga w śniegujesslin87 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
A w ogóle zapomniałam napisać ze dorwalam te pałki kukurydziane w zabce. Dałam małej i zjadla ja chyba w 5 minut albo i szybciej. Myślałam że dłużej jej zejdzie ale to się rozpuszcza szybciutko. Zjadla jedną przedwczoraj i juz nie chce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 09:02
-
Iwko plywal na basenie w maroku i byl juz dwa razy na basenie Termy cieplickie...bardziej go chyba interesuje jak leci woda z foczki lub picie wody z basenu. We Wro to nie wiem gdzie jest ozonowana woda...
Nie wiem czy to przypadek ale Iwo przez wekend nie mial bransolet, caly czas miauczal wychodza mu jedynki. Wczoraj zalozylam mu bransolety i kurcze nie miauczy...
Tesciowa mowi ze ladnie je. Bebilon mu miesza z kasza i pije...Tesciowa kladzie mu na parapecie poduszke a on uwielbia patrzec przez okno na samochody...tesknie za nim...
lys, Paula_071, Pulpecja, aaaaga, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Iwko plywal na basenie w maroku i byl juz dwa razy na basenie Termy cieplickie...bardziej go chyba interesuje jak leci woda z foczki lub picie wody z basenu. We Wro to nie wiem gdzie jest ozonowana woda...
Nie wiem czy to przypadek ale Iwo przez wekend nie mial bransolet, caly czas miauczal wychodza mu jedynki. Wczoraj zalozylam mu bransolety i kurcze nie miauczy...
Tesciowa mowi ze ladnie je. Bebilon mu miesza z kasza i pije...Tesciowa kladzie mu na parapecie poduszke a on uwielbia patrzec przez okno na samochody...tesknie za nim...
Dokładnie tak samo robię mojemu. Poducha, parapet i gapi się w okno jak zahipnotyzowany.
Ja nie polecam Aqua Parku. Syf straszny. Ja kiedyś wylądowałam z zapaleniem układu moczowego po tym basenie, ostatnio kolega złapał bakterię tam w uchu i siedział 2 tygodnie w szpitalu.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
kuzwae mam taki katar ze nie moge sie nachylic nad kompem bo zaleje klawiature !
mam dosc tych przeziebiec ilez mozna ? w zyciu tak nie chorowalam jak po ciazy , wiecznie jestem przeziebiona przez co dziecko to samo .
a mialam was pytac , nie dzwonia do Was jakies numery z kierunkowym 52 ? cos jak numer stacjonarny - przez 3 dni wydzwaniali do mnie bez przerwy z 7 polaczen dziennie mialam nieodebrane - raz odebralam to okazalo sie ze ankieta poloznicza z pytaniem ile wazylam przed porodem , drugi raz znowu z podobnego numeru ze jakis odkurzacz wygralam ale tak sie wpienilam ze zjebalam biedna studentka az maz sie w glowe pukal ze moglabym byc troche milsza ale cos czlowieka chce az trafic.
Dzwonili jak na sranie !
W szpitalu pewnie jak te pudelka , czy gratisy niby bralam to pewnie dali moj numer do jakiejs pieprzonej bazy... wyrazilam zgode to mam.
-
U nas też mnóstwo pobudek w nocy, nawet nie wiem ile. Oczywiście w nocy ładnie je a w dzień kręci się, wyrywa, denerwuje, drapie mnie i je tylko jak jest bardzo głodna. Chyba coś jej się w główce poprzestawiało
No ale najważniejsze, że je w nocy
Niedługo wybieramy się do Rossmana uzupełnić zapasy bo jutro jedziemy na lubelską wichurę
Przywieziemy Natalce happy, bio, eko kurę do zupek
Paula_071, Pulpecja, jesslin87, magda sz, Amberla lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Agata, a jest jakiś tłuszcz w składzie tego obiadku? Jeśli nie, to może dodaj oliwy z oliwek.
Zetka, Ty pisałaś, że u Ciebie w Biedronce jest Holle? Ja obleciałam kilka w mojej okolicy i był tylko Hipp i Bobovita.
Paula, jest olej rzepakowy. No nic, podam jeszcze dzisiaj, zobaczymy...Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
a ja nie odbieram z reguły obcych tel, pierwsze sprawdzam w necie kto to... w ogole u mnie od porodu telefon zawsze gdzies walnięty z wyłączonym głosem więc niech se dzwonią
-
Nadrobilam. Aktywne jestescie dzis
Karol w nocy spal nawet nawet. Dwie pobudki na jedzenie, oczywiscie wybudzil go kaszel, choc wydaje sie, ze slabszy ciut. Widac, ze zmeczony jest. Obudzil sie, godzinke sie pobawil, w tym czasie sciagnelam mleko do probiotyku, zaczal marudzic, zjadl 100ml mleka z probiotykiem i spal 2 godziny, ja polowe tego razem z nim.
Posmakowal mu kleik ryzowy, na wieczor zjadl 120 zrobionego na moim mleku. Szukalam smoczka do kaszki, ale nie znalazlam i kupilam butelke rossmanowa ze smoczkiem 2 i kleik ladnie przechodzi. Kupilam bez przekonania za 7 zl i odziwo mojemu dziecku pasuje0na88 lubi tę wiadomość
-
Ona ja wczoraj sie poplakalam z bezsilnosci. Teraz robimy inhalacje i zaczyna gaworzyc i pokrzykiwac, wraca moje dziecko.
Akcja z zachlysnieciem zdarzyla sie nam juz drugi raz, tyle, ze wtedy nam zwymiotowal i nie mogl zlapac oddechu. Ze dwa miesiace mial, ale tez maz byl ze mna. -
Mlody też wczoraj dostal palke kukurydziana krzyczal jak sie skonczyla dostal druga wmlucil az uszy sie trzesly bylismy wczoraj na usg ciemiaczka wszystko ok trwało moze z 5 minut i 140 zl kosztowalo ehhh zycie dzisiaj o 13.20 neurolog prosze o trzymanie kciukow
Maz wziął wolne wiec bedzie mi razniej
Migotkaa, lys, Maniuś, Paula_071, mamasia, magda sz, Amberla lubią tę wiadomość