SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jesslin87 wrote:Agata jak czytam co Hubert wyprawia to w sumie się cieszę że Maks jeszcze leży
Ja już zapomniałam jak to było. Od miesiąca pełza i to jakby miał motorek w dupie. Dzisiaj mnie zmęczył. Wkurza mnie to, że nie śpi w dzień i trudno mi nawet zjeść w spokoju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 22:25
-
Aska bo na slowo forum dostaje szału. Pyta się mnie skąd biorę na to czas skoro cały dzien zajmuje się dzieckiem.
Czasem jak dodam fote to się mnie pyta: dostalas łajki? A jam mowie że tak to odpowiada no i pozytywnie.
A on ma swój świat samoloty i gry na x-boxa. Brakło by mu czasu by to czytać.
Chyba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 22:29
-
Griszanka wrote:Juz mam dosc. Cala sie trzese. Po powrocie od lekarza Karol dostal jakiegos swira, zabawa nie specjalnie, lezenie absolutnie nie, noszenie - wyginanie na wszystkie strony. Przyszedl czas na inhalacje i pierwszy raz dostal przy niej histerii, przy okazji napad kaszlu, dla uspokojenia chcialam dac cyca, to pociagnal 3-4 razy i sie zachlysnal. Zaczal mi sie dusic, nie umialam mu pomoc, oklepywalam go prawie do gory nogami, purpurowy, katarek ppszedl w ruch. Niby zlapal oddech i zas to samo. Jak juz na dobre zlapal oddech, to nie mogl sie uspokoic, ryk i tak placzac w koncu zasnal. A ja sie kurwac uspokoic nie moge.
-
Agata mój też mało spi w dzień ale na razie leży. No na brzuchu to dupe podnosi i próbuje pelzac jak dżdżownica ale jeszcze nie załapał że do tego by się ruszyc są potrzebne ręce.
Choć ja matka głupia leże obok niego na brzuchu i mu pokazuje jak to ma wyglądać. Tak samo pokazywała mu jak się łapie stopy. Jak się obracać na boki że stopami w dłoniach. Także mąż ma dużo okazji do śmiechu w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 22:33
Agaata lubi tę wiadomość
-
mój P tezm docina na temat forum, i kiedyś mu mówię, weż przeciez Ty też siedzisz na tych swoich forach samochodowych to co mi żałujesz, a on mi powiedział że siedżi ale nie ma tyle postów co ja (czyt 2000), to mu mówie to cos jest taki pies ogrodnika że tylko wiedzę czerpiesz a nic od siebie nie dajeszz, to się zamknął haha
magda sz lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:mój P tezm docina na temat forum, i kiedyś mu mówię, weż przeciez Ty też siedzisz na tych swoich forach samochodowych to co mi żałujesz, a on mi powiedział że siedżi ale nie ma tyle postów co ja (czyt 2000), to mu mówie to cos jest taki pies ogrodnika że tylko wiedzę czerpiesz a nic od siebie nie dajeszz, to się zamknął haha
oj tam oj tam niecierpliwa ma ponad 6000 postów
niecierpliwa, Paula_071, 0na88, Amberla lubią tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Agata mój też mało spi w dzień ale na razie leży. No na brzuchu to dupe podnosi i próbuje pelzac jak dżdżownica ale jeszcze nie załapał że do tego by się ruszyc są potrzebne ręce.
Choć ja matka głupia leże obok niego na brzuchu i mu pokazuje jak to ma wyglądać. Tak samo pokazywała mu jak się łapie stopy. Jak się obracać na boki że stopami w dłoniach. Także mąż ma dużo okazji do śmiechu w domujesslin87 lubi tę wiadomość
-
To u nas dużo okazji do śmiechu to mają sąsiedzi - jak słyszą pół dnia jak wyję razem z siostrzyczką szczeniaczka - bo śpiewem trudno to nazwać. Tym bardziej, jak w kółko to samo leci. Nic jednak nie poradzę, że to u nas jedna z lepszych metod zabawiania dziecka. Aaa i to intonacja musi być różna, żeby było ciekawie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 22:52
jesslin87, mamasia, Zetka, 0na88, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Lys to samo mu powiedziałam,a le on mi mówi " średnia, średnia" haha
Moi sąsiedzi chyba też mają wesoło, zwłąszcza że zadnej piosenki całej nie znam oprócz żabki, więc spiewam jedną zwrotkę i potem jest tiru riru w róznych tonacjachlys, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Mamasia jak kiedyś mąż nagra filmik z ukrycia to wam pokaże. Jak na razie nagrał tylko z reniferem.
I Ofka odnośnie przeklenstw właśnie na tym filmiki zaczynam do męża jak już się skapnelam że mnie kreci: kur.. Darek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 23:20
mamasia lubi tę wiadomość