SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mialam ciezki niedobor jakis czas przed ciaza, wynik ponizej 3, norma to 40-80. No i ciagle chorowalam. Gin przepisal mk kknskie dawki, ja lykalam 2xdziennie po 10 kropli vigantolu - wychodzilo 8000jm dziennie. Po roku mialam wynik 54 i fakt jest taki, ze przestalam chorowac a jak juz to konczylo sie na lekkim katarze.
0na88 lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:dostalam nawet skierowanie od rodzinnego na badania : morfologia , ob , mocz i tsh ale mam to zrobic jak sie wylecze , to nawet nie mam kiedy tego zrobic bo jak z jednej choroby wyjde to znow wpadam w druga - w zyciu tak nie chorowalam .
-
Dziewczyny, mamy mały sukces. Michalinka zjadła troszkę zupy ugotowanej, może nie za dużo, ale ładnie buzię otwierała. Tylko jedno "ale". Nie blendowałam, tylko pogniotłam widelcem, miała podziabane mięsko, ziemniaczki, marchewkę i doprawiłam... efekt jest. Taką mam córeczkę. Popiła wodą z doidy cup, owszem bardzo jej się podoba, ale cała mokra była.
0na88, mamasia, lys, AgaSad, Paula_071, Maniuś, Zetka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
przyszla mi kurteczka ze smyka - ja nie wiem czy moje dziecko takie niewymiarowe , wzielam 74 i oczywiscie rece zostaja gdzies w polowie rekawa - to wygrzebywanie jej rak i podwijanie mnie do szalu doprowadza. Rekawiczek to my chyba nigdy nie bedziemy potrzebowaly.
niecierpliwa, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Neurolog nie ma zastrzezen do Artura zlecila badania aby dowiedziec sie dlaczego ma niskie napięcie czy moze w wyniku anemii a może chorej tarczycy
mamy zrobic aspat glukoze Fe Mg Tsh Ft4 morfologie ob i cos tam jeszcze jakies dwa badania ale rozczytac nie moge
Czy taka jego uroda
W przychodni byli z takim tyci tyci maluszkiem kilkudniowym i popatrzylam sobie ze wzruszeniem a potem na mojego kluska i taali duzy mi sie wydałWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:55
apaczka, Pulpecja, Martucha86, mamasia, lys, 0na88, Paula_071, Maniuś, Zetka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hejo!
Dominis zjadł cały słoiczek obiadku
Juz wiem jak robić o 11 dostaje butle i o 14 daje mu obiadek tak żeby był troszkę głodny
No i mamy plan dnia:
6-bula
11-butla bo tak śpimy
14-obiadek i szoczek
15-butla bo głodny
17-deserek i soczek
18-butla bo głodny
20 a 21 kaszka i czasem pipije soczkiem
23 butla na nocmamasia, lys, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Laura, to pięknie je.
Moja dzisiaj 6, 8 cycuś. 10 albo 11 (już nie pamiętam) - kaszka z owocami, zjadła może kilka łyżeczek,odrobiną wody popiła. 13-14 zupka - dzisiaj trochę zjadła, nie będę marudzić, popiła odrobiną wody. Teraz ma kolejna drzemkę. W międzyczasie pobawila się na macie. Jak wstanie spróbuję dać jej butlę - jak nie weźmie to chyba cycek, bo jednak powinna trochę mleka dostać. I w nocy zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 16:35
Laura lubi tę wiadomość