X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Musze zamówić kojec..ta moja mała rozdziawa turla sie po calym domu, ona nie raczkuje tylko sie turla! z pleców na brzuch,z brzucha na plecy, z pleców na brzuch ...i tak przemierza trasy :P

Ja pierdziele ale jak ona to szybko robi! jak piłka.

Robi sie niebezpiecznie:P
    Moja tez się turla gdzie chce. Na dodatek juz próbuje pomału raczkowac. Nogi opanowała, ale o rękach zapomina i się wywraca. Wiec to już kwestia czasu niedlugiego.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, pozdrawiamy z Lublina :-)
    Zdecydowaliśmy się na to mieszkanie :-) Za półtora roku będziemy na swoim. Cieszę się choć pewnie mina mi nieco zrzednie kiedy zaczną się wydatki i spłacanie kredytu ;-)

Hehe Natalka dostała prezent na pół roczku - własny pokój ;-)

aaaaga, 0na88, Agaata, lys, witaminkab, Zetka, jesslin87, mamasia, magda sz, Pulpecja, Martucha86, niecierpliwa, Paula_071, 5ylwia, Katarka, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka gratuluje nowego wlasnego M

apaczka, jesslin87 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka super, cieszę sie,:)

moje dziecko spi, wieczorem nawet był znosny, zobaczymy co przyniesie noc:)

apaczka lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Hej, pozdrawiamy z Lublina :-)
    Zdecydowaliśmy się na to mieszkanie :-) Za półtora roku będziemy na swoim. Cieszę się choć pewnie mina mi nieco zrzednie kiedy zaczną się wydatki i spłacanie kredytu ;-)

Hehe Natalka dostała prezent na pół roczku - własny pokój ;-)

Apaczka, gratulacje, szybko poszło! Pochwal się ile metrów :-) Rozumiem, że to inwestycja w budowie?

Natalka coś je? Hubert miał dzisiaj dobry humor, ale wieczorem napad płaczu cholera wie dlaczego. Chyba te zęby :/

Od jutra wracamy do spacerów o 12.00, nie obchodzi mnie czy śpi o tej porze czy nie - ostatnio ze spaniem w dzień robi co mu się podoba i ja nie mogę tego ogarnąć.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka- gratulacje :) !

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastanawiam się nad fotelikiem BeSafe iZi Combi X4 ISOfix

Agaata, niecierpliwa lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Zarezerwowaliśmy pobyt w Jastarni od 10 do 16 kwietnia, Mam nadzieję, że wypali. Ale super, już się nie mogę doczekać :-)

My dzis zarezerwowalismy tydzień w Zakopcu i tydzień w Rabce. Ale to dopiero w lipcu. Potem mamy drugi urlop w sierpniu, jeszcze nie wiem gdzie i wesele. A w czerwcu chrzciny :) Oby do wiosny! Pozdrawiamy z Mazur! :)

apaczka, magda sz, Martucha86, Paula_071, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    My dzis zarezerwowalismy tydzień w Zakopcu i tydzień w Rabce. Ale to dopiero w lipcu. Potem mamy drugi urlop w sierpniu, jeszcze nie wiem gdzie i wesele. A w czerwcu chrzciny :) Oby do wiosny! Pozdrawiamy z Mazur! :)

Zetka a gdzie na Mazurach urzędujecie?
    Mąż bierze tydzień urlopu w kwietniu i dwa tygodnie w czerwcu i dwa tygodnie we wrześniu :-D
    W czerwcu albo we wrześniu może jakąś Grecję zaliczymy, nie wiem jeszcze :-)
    Czekam aż zrobi się ciepło, bo na samą myśl o tym ubieraniu się na spacery robi mi się niedobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 22:36

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    zastanawiam się nad fotelikiem BeSafe iZi Combi X4 ISOfix
    Też się nad nim zastanawiam, ale podobno spory jest i koniecznie trzeba go przymierzyć do samochodu przed zakupem.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zwariuje z tymi fotelikami! Już nie wiem czy przodem z gwiazdkami czy tyłem bez. Jak mąż będzie miał urlop to musi to ogarnąć!

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, ja pochodzę z Mazur, więc tutaj przyjeżdżamy do mojego Taty i siorki :) Byliśmy na zeszły weekend, zostawiliśmy starszego i dziś przyjechaliśmy. Mąż jutro w delegację, ja zostaje i wracamy w niedzielę do siebie do Gda. I urlop ma teraz tydzień, ale będziemy po Kaszubach jeździć.
    Ja w tym roku odpuszczam chyba inne kraje, trochę się boją jak Misiek taki mały. Chociaż jeszcze zobaczymy.

Apaczka, gratulacje! :)

apaczka, mamasia lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Apaczka, gratulacje, szybko poszło! Pochwal się ile metrów :-) Rozumiem, że to inwestycja w budowie?

Natalka coś je? Hubert miał dzisiaj dobry humor, ale wieczorem napad płaczu cholera wie dlaczego. Chyba te zęby :/

Od jutra wracamy do spacerów o 12.00, nie obchodzi mnie czy śpi o tej porze czy nie - ostatnio ze spaniem w dzień robi co mu się podoba i ja nie mogę tego ogarnąć.
    Metrów 65, trzy pokoje i garaż podziemny :-) W marcu 2017 mają zakończyć budowę, w maju odbiory. Decydowalismy się szybko bo szybko schodzą te mieszkania - cena jak na lokalizację jest dosyć atrakcyjna.

Natalka po południu zaczęła jeść. To już któryś dzień kiedy do 12 je b.słabo, wręcz wcale a dopiero po południu jest w miarę normalnie. Na szczęście u nas nie ma problemów z podróżami, cała drogę śpi z jedną pobudka na karmienie :-)

Agaata, 0na88, mamasia, magda sz, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Też się nad nim zastanawiam, ale podobno spory jest i koniecznie trzeba go przymierzyć do samochodu przed zakupem.

Spory powiadasz, hmmm to może być dupa bo my mamy taki średni samochód :/
    Myślałam też nad BeSafe iZi Plus(nie ma Isofixa), ale wyczytałam że w samochodzie musi być długi pas, a my jakieś krótkie te pasy mamy.
    Było zmienić ten złom (w sensie samochód) to życie byłoby prostsze ehh

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na osiemgwiazdek tak gość pisze o combi x3:
    "Samo siedzisko jest duże, dziecko ma miejsce i na nogi i dla siebie. Jednak coś za coś - combi zajmuje naprawdę sporo miejsca, chyba najwięcej ze wszystkich RWF. Czasami sprawę załatwia montaż na środku, czasami trzeba wziąć pod uwagę montaż z przodu. Z rzeczy przyjemnych: bardzo dobre tapicerki (szczególnie alcantara lub car interior) i regulowany zagłówek ze zintegrowanymi pasami."

Pewnie wielkościowo między x3 a x4 to nie ma różnicy.

Mi się wydaje, że mamy spory samochód, ale pojadę przymierzyć na wszelki wypadek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 22:50

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tez muszę podzwonić i popytać gdzie mają ten fotelik to pojadę zobaczyć, a nuż będzie pasował.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka gratulacje :) krótka piłka ale dobrze tak jest chyba najlepiej :)

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się nazywa ta aplikacja co działa jak niania?

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas nie bylo pol dnia. U nas slota, wiec wyskoczylismy sobie do Poznania, a co ;) Zabralismy sie z tatusiem, bo matka juz dostawala do glowy od siedzenia w domu. Dziecko podroz znioslo dobrze, wiec mozna z powodzeniem podrozowac dalej ;)
    Wy tu o kredytach - ponoc najgorsze pierwsze 10 lat, a pozniej juz z gorki. Ja bralam na 30 lat, 5 za nami, na poczatku splacalam po 3800, a teraz 2700 zl (uwielbiam jak spadaja stopy procentowe :) ) Tylko my troche ponad pol miliona wzielismy ;) U nas teraz troche ciezko, bo jakies dwa lata temu stracilam super prace, a teraz zarabialam polowe tego co tam, na macierzynskim, to w ogole no comments. Dobrze, ze mam meza z glowa na karku i cudownych rodzicow, to jakos dajemy rade. Do tego mam cos w rodzaju poliso-lokaty dedykowanej do kredytu na wczesniejsza splate, wplacam tam wczesniej okreslona kwote (deklaruje sie skladki roczne, co roku mozna zwiekszac zalozona kwote, a po 3 latach mozna bylo zmniejszyc) one sobie tam pracuja i np moze sie okazac, ze odlozylam na tyle duzo, zeby splacic kredyt np.po 22 latach albo i nawet zdecydowanie szybciej :)

mamasia lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula pokaz ten swoj kojec.

Dobranoc. Najwyzsza pora na sen :)

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
‹‹ 3292 3293 3294 3295 3296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ