SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys wrote:Spory powiadasz, hmmm to może być dupa bo my mamy taki średni samochód
Myślałam też nad BeSafe iZi Plus(nie ma Isofixa), ale wyczytałam że w samochodzie musi być długi pas, a my jakieś krótkie te pasy mamy.
Było zmienić ten złom (w sensie samochód) to życie byłoby prostsze ehh
Nam wszedl do punciaka takze nie potrzeba wielkiej fury, ale koniecznie trzeba przymierzyc
lys lubi tę wiadomość
-
Hej kochane, ja jestem daleko w tyle i staram się regularnie nadrabiać.
Mam problem z Natalka. Od tygodnia była mocno rozdrazniona i kiepsko sypiala w nocy. Wczoraj wieczorem dostała gorączki (mierzylam w pupie) , miała 38.6 dałam paracetamol, później w nocy miała 39,1 znów podałam paracetamol. Teraz mi śpi wiec nie wiem jaka jest temperatura ale dotknęła czoła i jest cieplejsze niż zwykle także na oko obstawiam ze ok 38 stopni. Nie ma kataru ani kaszlu, jedyne co to kupa brzydka - normalny kolor ale strzelając i z ogromną ilością śluzu. Myślicie że to mogą być zęby? Boję się z nią iść do przychodni żeby nie złapała czegoś gorszego jeżeli ta gorączka to od zębów.
Proszę pomóżcie -
Aga89 wrote:Hej kochane, ja jestem daleko w tyle i staram się regularnie nadrabiać.
Mam problem z Natalka. Od tygodnia była mocno rozdrazniona i kiepsko sypiala w nocy. Wczoraj wieczorem dostała gorączki (mierzylam w pupie) , miała 38.6 dałam paracetamol, później w nocy miała 39,1 znów podałam paracetamol. Teraz mi śpi wiec nie wiem jaka jest temperatura ale dotknęła czoła i jest cieplejsze niż zwykle także na oko obstawiam ze ok 38 stopni. Nie ma kataru ani kaszlu, jedyne co to kupa brzydka - normalny kolor ale strzelając i z ogromną ilością śluzu. Myślicie że to mogą być zęby? Boję się z nią iść do przychodni żeby nie złapała czegoś gorszego jeżeli ta gorączka to od zębów.
Proszę pomóżcieekropka lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek! Młoda śpi wiec mam chwile, Was wypytać o kilka spraw
Dziewczyny, którym wypadają włosy, ratujcie. Co stosujecie i czy przyniosło jakieś efekty? Ja normalnie mam wrażenie, ze łysieję, włosy wypadają mi garściami. Myślę o ich skróceniu, ale, czy to w czymś pomoże? RATUNKU !!
Dziś mój starszy ma urodzinki. Strzeliło mu już 7 latjak ten czas leci. Zaraz lecę kończyć tort. W trym roku szturmowiec ze Star Wars. Jutro pochwalę się jak mi wyszedł!
Miłego dnia!!Martucha86, jesslin87, Pulpecja, lys, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Kurwa mac, w hustawce mamy taką tackę którą sie przypina zeby dziecko nie wypadło (albo tacka,albo pasy) no i jak przypinałam to pola podsadziła tam paluszka..i jej przyciełam..płakała ok 2-3min, na paluszku było odcisnięte ... ja pierdole prawie ryczałam z nią..ale sie uspokoiła i zasneła..
Idiotka, zamiast przytrzymać jej te paluszki ..
Kojec wysłany, wlasnie dostalam maila, zajebiscie, w pon juz bedzie.
Co zrobic na piątkowy obiad ?.. -
e kropka ja łykam skrzyp polny i pomaga do tego jak mi wypadały to łykałam zestaw witamin plus skrzyp, skróciłam troche ale nie za duzo, chyba pomogło, wcirałamw skóre tonik z radicala na wypadające włosy, w tej chwili czupryna jak przed ciążą
Aga89, tez bym poszła, siostry córa miała przez 3 dni gorączke akurat trafiło się piątek sob niedziela, myślała że to trzydniówka ale wyspka sie nie pojawiła, za to przypelętało się zapalenie gardłą i antybiotyk.. w związku z tym nie widziałysmy się chyab z 3 tg bo jej małą ciągle zaziebiona buu.. mam nadzieje że u Ciebie to na ząbki:)
Karolina u mnie dziś dorsz, frytki i surówka:) -
Cześć i czołem
Mamy pół roku bossze nie wiem kiedy zlecialo
Noc ok
Mlody pierwszy raz splakal się przy robieniu kupy nie mogl zacząć robic potem juz poszlo strasznie sie spinal
Nie wiem czy placz byl z bolu czy bardziej z przestraszenia ze nie moze zrobic
Pytanie z serii czy dwójki waszych dzieci sa kolorowe z widocznymi kawalkami pokarmow i zwarte jak plastelina ?
Dopajam z checia je jabluszko i banana jutro podam sliwke moze troche rozluzni mu stolce
Ja mam na obiad krem z pomidorow z bazylia kulkami mozzarelli i bagietka czosnkowa mmmmmm0na88, Martucha86, magda sz, lys, Maniuś, jesslin87, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
hej ho
wstalysmy z mala po 7, sniadanko, odkurzyłam, mala teraz drzemie, ja dopijam kawkę nadrabialac belly i czekam na Julcie, która od poniedziałku była na feriach u kuzynki i lada moment przyjedzie. ale sie za nia stęskniłam!!!
dzis po poludniu cala familia jedziemy do kolegi meza z czasów studiow, spotkali sie w swieta w kosciele pzypadkiem , wymienili nr tel i dzis do nich idziemy.
wczoraj piekłam pasztet z soczewicy czerwonej i wyszedl zajebisty - polecam!!!
http://www.fitness-food.pl/blog/2012/dietetyczny-pasztet-z-soczewicy/0na88, apaczka, magda sz, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
hej ,
u nas leje, nie zapowiada sie zeby przeszlo , wiec czeka nas dzien w domu . Dopiero 11 a ja juz wypatruje 17.00 kiedy maz wroci
ja rozmrozilam dzis piers z kurczaka wiec zrobie kotlety ,
jutro jedziemy do mojej mamy na urodzinowy obiad, wiec pewnie tez beda kotlety ,
w niedziele przyezdzaja do nas tescie ( maz zaprosil zebym sobie posiedziala w domu i porobila w kuchni ) wiec zaserwuje : kotlety
mialam cicha nadzieje ze niedziele spedzimy w 3 , pojdziemy na jakis spacer ... niech mu te kotlety w gardle utknaniecierpliwa, Katarka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość