SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tomek dzisiaj usiadł pierwszy raz. Bardzo spektakularnie. Spal w wozku, poszlam do Lidla, wykladam rzeczy na taśmę a moje dziecko siedzi i straca na ziemię prezerwatywy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 13:55
niecierpliwa, magda sz, 0na88, aaaaga, lys, witaminkab, Martucha86, Katarka, zabka11, jesslin87, mamasia, Migotkaa, AgaSad, Aska87, Maniuś, Amberla, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
magda sz wrote:Pulpecja ja dziś dałam kaszkę w niekapku, taka rzadka była, może 10 ml przez pół godziny wypiła, brała po kropelce i się krzywiła. Pozniej dałam banana w siatce to był taki nerw że o Jezu. Kurcze chętnie bym była na samym cycu ale boje się że pewne zapasy witamin się wyczerpały no i w posiłkach stałych by uzupełniała braki a tak to nie wiem co robić.
Magda, jeśli chodzi o witaminy to raczej najbardziej chodzi o żelazo - jakby była blada, miała blade śluzówki, problemy ze snem, to można jej zrobić badania krwi, wtedy będzie czarno na białym.
Ja wczoraj i dzisiaj ugotowałam kaszkę ryżową taką gęstą - 30 ml wody, dwie łyżeczki kaszki i dodałam pół słoiczka jabłka z morelami. Niestety - niedobre. Z dwojga złego u nas lepiej wchodzą warzywa niż deserki. Jedynie jak dam pociumkać kawałek jabłka albo banana, to ciumka - ale jedzeniem to ja bym tego nie nazwała. -
Paula_071 wrote:Tomek dzisiaj usiadł pierwszy raz. Bardzo spektakularnie. Spal w wozku, poszlam do Lidla, wykladam rzeczy na taśmę a moje dziecko siedzi i straca na ziemię prezerwatywy.
Hahaha moze to byl jakis przekazUsiadl w gondoli z plaskiego lezenia?
-
niecierpliwa wrote:Hahaha moze to byl jakis przekaz
Usiadl w gondoli z plaskiego lezenia?
Nie, w gondoli sie nie miesci. Ze spacerowki na plasko. Ale widzialam drugi raz jak to tobi, podciaga sie rekami.niecierpliwa lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Moj dzisiaj pierwszy raz mial odruch wymiotny po sloiczku nie dziwie sie cukinia z ziemniaczkiem fuuuu jak tektura nie bede jemu tego wciskac kupilam 3 sloiczki najwyżej wyrzuce albo oddam.
-
http://m.ceneo.pl/40706130#tab=spec
ja mam coś takiego czarny z kremowym
hej dziewczyny, jestem na stronie 303
Nie mogę się pozbierać po wyjeździe mamy i dziewczynek, ehh jakiś dół mnie złapał.
Tydzień minął szybko , fajnie spędziliśmy czas m in Londyn, warner bros studio Harry Potter basen , lodowisko itd. Dziewczyny zadowolone, mają jeszcze tydzień wolnego w pl ale moja już zaczęła szkołę.
Co to się działo z tą tożsamością i trolowaniem , to może ja też już nie będę zamieszczać zdjęć . Szczerze mówiąc jednak myślę że jak ktoś będzie chciał to i tak znajdzie sposób.
Jeśli chodzi o foteliki to ja już zmieniłam jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolona. Solidne zapięcie łatwy montaż , wygodny z isofix z nóżka. Firma hauck guardfix
.magda sz, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hej
Wlasnie usypiam mała na drzemkę.dzis zrobiłam jej pyszna zupkę:kawałeczek selera,marchew,ziemniak,kurczak,jabłko i kaszka kukurydziana.wciagnela półtorej miseczki
Po południu zawoze Julcie na tance i jadę do teściów z Klara do czasu aż Jula skończy zajęcia.maz w pracy do 23.
Migotka- na jęczmień podobno smarować obrączka ale czy to działa to nie wiem...
Magda sz- ja właściwie podobnie działam z dietka,jem wazę dwie kromki rano do tego chudy twaróg i dżem niskosłodzony,albo wędlina.plus sałata ogórek itp,ogólnie nie łącze węglowodanów z miechem.jogurty z musli.czasem zgrzesze czymś słodkim
Ok nadrobię was pózniej teraz lecę położyć mała do łóżeczka i obiad zrobic Julci.magda sz lubi tę wiadomość
-
Aga może nie wyrzucajcie słoiczków tylko coś ugotuj i wymieszaj? Ja tak wprowadzam mięsko. Nie chce gotować z mięsem bo jak będzie coś nie tak to będę wyrzucać, a bardzo nie lubię, a znowu tak malutko nie umiem zrobić.
U nas dalej zęby i nie jest fajnie. Rano pobiegłam na spacer, bo w domu się wybudzala co chwilę. Teraz śpi, ale musiałam dać pedicitamol. Biedna się męczy strasznie
-
niecierpliwa - jest troche lepiej niz na samym poczatku , tzn histerii dawno nie bylo ale zeby nazwac ze jest dobrze to tez za malo - marudzi u nich na rekach , jeczy a nie daj Boze zaczna ja calowac to jest awantura.
Ja na poczatku mialam plan ze jak pojde do pracy to jeden tydzien bede zostawiac dziecko u jednych dziadkow a drugi tydzien u drugich - ale opcja juz odpadla , choc maz nadal ma nadzieje ze tak zrobimy... na dzien dzisiejszy tylko moja mama do opieki wchodzi w gre.
-
wlasciwie taka prawdziwa Zoske , wygadana , usmiechnieta - znam ja , maz , moja mama , moja siostra , i brat blizniak meza.
Zauwazylam ze boi sie tez dzieci , u meza w rodzinie sa 5 i 7 latki - jak za blisko sie zbliza , to od razu jest histeria.
Znajomi maja synka 1,5 rocznego to dzieci zyja w zgodzie , tzn ani jedno ani drugie zbytnio zainteresowane soba nie jest, wiec mozemy spokojnie sie z tymi znajomymi umawiac z dziecmi i nie ma problemu.niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam się pochwalić ze mamy druga jedynkę
Na jęczmień tez słyszałam że złoto
również przebywać zieloną herbatą lub rumiankiem0na88, Katarka, magda sz, lys, Paula_071, jesslin87, Martucha86, aaaaga, witaminkab, AgaSad, mamasia, zabka11, Maniuś, Amberla, Zetka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:niecierpliwa - jest troche lepiej niz na samym poczatku , tzn histerii dawno nie bylo ale zeby nazwac ze jest dobrze to tez za malo - marudzi u nich na rekach , jeczy a nie daj Boze zaczna ja calowac to jest awantura.
Ja na poczatku mialam plan ze jak pojde do pracy to jeden tydzien bede zostawiac dziecko u jednych dziadkow a drugi tydzien u drugich - ale opcja juz odpadla , choc maz nadal ma nadzieje ze tak zrobimy... na dzien dzisiejszy tylko moja mama do opieki wchodzi w gre.
To u nas malo, ze nie jest lepiej to z kazda wizyta jest coraz gorzej
-
Paula_071 wrote:Tomek dzisiaj usiadł pierwszy raz. Bardzo spektakularnie. Spal w wozku, poszlam do Lidla, wykladam rzeczy na taśmę a moje dziecko siedzi i straca na ziemię prezerwatywy.
Tomcio wymiatacz
Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość