SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam idzie dolna jedynka, już prawie cała przebita:)
Mamasia koniecznie daj znać jak zajęcia bo też myślałam o Redecco.. no tyle że tam ciężko się dopchać zawsze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 17:57
mamasia, Paula_071, lys, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Tomek dzisiaj usiadł pierwszy raz. Bardzo spektakularnie. Spal w wozku, poszlam do Lidla, wykladam rzeczy na taśmę a moje dziecko siedzi i straca na ziemię prezerwatywy.
uśmiałam sięTomek nie życzy sobie rodzeństwa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 18:05
0na88, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
Paula, my mamy taki bujaczek. Jest do 18kg.
http://olx.pl/oferta/fisher-price-lezaczek-bujaczek-CID88-IDe3pLh.html
A Karol wczoraj tez sobie usiadl, tyle, ze w gondoliNo i probuje raczkowac, przebiera nogami, ale jeszcze nie zalapal, ze trzeba cos zrobic jeszcze z rekami
-
Aaa.. wczoraj pierwszy raz mój synek postanowił przespać nockę na brzuszku, co go obkręcałam to chwila i znów na brzuszku i chyba to się przyczyniło do tego, że dziś już trzeci raz mamy dwójeczkę (a zwykle max. jedna dziennie
)
Paula_071, jesslin87, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
my po zakupach o ile to mozna takl nazwac, butków nie kupilsmy, wiecie wszystkie te buty za 50 zl to twarde jak nie wiem,ledwo na noge mogłam wcisnac, jednak najlepsz e były by niechodki takie mieciutkie, były super butki z bartka skórkowe mieciutkie, ale wiecie 130 zl za buty do wozka na 3 miesiace to to jak dla mnie za duzo, nie żebym była sknerą ale po prostu wolałabym mu kupic takie jak już zacznie stawiać nogę do chodzenia
tomek mistrz hahaa, chyba nie chce miec rodzenstwa:DAgaSad, Paula_071, jesslin87, 0na88, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja też dziś ugotowałam zupę (marchewka, pietruszka, ziemniak, seler, łyżka oliwy z oliwek, żółtko) dla Lily. Pierwsze 3-4 łyżeczki miała dziwną minę, a potem już jej posmakowało i zjadła 100 ml, no albo mniej, bo dużo wylądowało na ubraniu. Mała nadal ma jeszcze odruch wypychania językiem, no i za każdym razem jak dostaje łyżeczkę jedzenia to wkłada rączkę do buzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 18:32
AgaSad, aaaaga, jesslin87, zabka11, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Gadam z przyjaciółką, dzwoniła pochwalić się że jej siostra urodziła dziś w Rzeszowie- Karolka 3170
9 godz się męczyła no i CC w końcu. No i gadamy o dzieciach, mówię że Maja nie chce jeść a ona - "Twoja Maja chyba prędzej zacznie chodzić niż jeść", myślałam że padnę, ewenement się trafił
5ylwia, jesslin87, zabka11, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
A ją myślę by się przebranzowac. Pracowała kiedyś w większym supermarkecie. Najpierw kasjer, potem pracownik informacji wystawianie faktur itp, potem na magazynie zamawianie towarów a ostatecznie skończyłam jako fakturzystka a wszystko na umowie jako kasjer-sprzedawca. I dupa bo wiedzę na inne stanowiska mam, doświadczenie mam a jak pracodawcą widzi kasjer-sprzedawca to na inne nie zatrudni.
Myslalam o administracji. Sama nie wiem na co iść. Boje się wywalic kasę a potem że i tak nie znajdę pracy w danym zawodzie
2 języki znam hiszpanski, angielski no i niemiecki do odświeżenia. Myslalam też o logistyki a najbardziej zostałabym nauczycielka ale wiem że nauczycieli pod dostatkiem w PolsceWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:12
-
0na88 wrote:Hej dziewczyny ,
nadrobilam Was - widze ze temat fotelikow na tapecie , my dostaniemy w spadku po bracie meza maxi cosi ale jaki model to nawet nie wiem.... tylko ze on byl od 9 kg jak przymierzalam dziecko to wydaje mi sie ze powinna juz stabilnie siedziec zanim ja do niego wsadze ... ale moze to tylko moje zludzenie , w kazdym razie narazie czekamy.
Zoska coraz czesciej robi te samoloty.. nie podoba mi sie to za bardzo a w internecie nic na ten temat za bardzo znalesc nie moge , jak ja trzymam w pionie to te rece tez juz caly czas sa na boki - cos jak scena Kate z titanica co ja Leonardo trzyma - to tak wyglada Zosiek.
u nas to samo jak nosze Patryka to rozkłada te ręce0na88 lubi tę wiadomość
-
jesslin to, że pracowałaś na stanowisku kasjera-sprzedawcy nie oznacza, że nie zatrudnią Cię na innym.
Po pierwsze Twoją wizytówką jest CV, gdzie wpisujesz prawdę i wymieniasz zadania za które byłaś odpowiedzialna, a to co jest wpisane w świadectwo pracy często gęsto nigdy nie trafia ani do rekrutera, ani do potencjalnego przełożonego, bo ląduje w kadrach.
Po drugie, po ładnym wstępie jakim jest dobre CV, najwięcej zależy od rozmowy rekrutacyjnej, jeśli uda Ci się sprzedać siebie to masz szanse na pracę na wielu stanowiskach.
Znajomość 3 języków to bardzo duży atut.Katarka, 0na88, jesslin87, zabka11, magda sz, Martucha86, Weridiana, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
Jesslin tak jak pisze Lys, to że masz tak na umowie nie skreśla Cie! Ja tez tak miałam, no miałam jeszcze kierownik zmianowy bo na kierownika mi juz nie zmienili cymbały no ale cóz, ja tez mysle zeby gdzies indziej poszukac pracy ale gdzie w tej miescinie.. noi u mnie języki niestety kuleja;/
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Zastanawiam się nad tą spacerówką: http://sklep.dzieciecemarzenia.pl/produkt/inglesina-trip-zucca?ceneogh