SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja wrote:Teraz jeszcze te rwf i znów mam mętlik. A co z nogami dziecka jak jeżdzi tyłem do 18 czy tam 25 kg? To już takie raczej spore dziecko.
.
http://foteliki-pod-lupa.pl/foteliki-tylem-do-kierunku-jazdy/co-zrobic-z-nogami-w-fotelikach-rwf-wydumany-problem/Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Też nie wyobrażam sobie 25 kg tyłem do kierunku jazdy, moja chrzesnica wazy 23 kg jest wysoka bardzo i jezdzi juz na poddupniku bo w foteliku prawie sufitu dotykala głową. Ja najachętniej kupie taki że można i przodem i tyłem, jak już nie da rady tyłem to do przodu.
-
Nadrobilam
Magda, daj znać jaka parasolki wybierzecie bo też chcę kupić żeby w samochodzie była.
U nas nocki masakra. AgaSad - dokładnie jak u Ciebie, armagedon na wyjeździe. Mam nadzieję że już teraz będzie w domu ok, bo ostatnio w domu było całkiem spoko. No i jak u Ciebie Magda, cyc dziś w nocy nie wiem ale ponad 10 razy. Już kurwami do siebie rzucalam w nocy. Ale nie byłam zła na Miska tylko na meza, bo mnie wkurzal. 'Niechcący' go kopnelam w tylek jak wchodziłam do łóżkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 23:48
zabka11, magda sz, AgaSad, Paula_071, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość
-
Co do rozszerzania, to mój na KP, ale obiadek zjada spoko. Póki co mały słoiczek, ale od kilku dni cały plus manna.
Agata, co do manny, to ja biorę pół łyżeczki wlewamy wody około 40ml i gotuje 5min i dodaje do obiadku.
Mój kie lubił owoców, ale teraz już lepiej. Zjada już lepiej, nawet cały słoik. Banana rozgniatam widelcem.
U nas problem z kaszami, chyba mu nie smakują. Dawałam zbożowe i średnio.
No i on butli nie tknie, a z diody pije wodę.
No i już ponad 2tyg mamy problem z czerwonymi suchymi blyszczacymi szorstkimi policzkami. Już nie wiem co z tym robić, wizytę na dzieciach zdrowych mamy dopiero 7 marca. Raz są mniej, raz bardziej czerwone. Zauważyłam że jak jest cieplej to wtedy bardziej czerwone.
-
Hej
Magda ja juz 2tyg na diecie, ale po pasztecie sojowym przez 3dni mialam prawie 1kg wiecej na wadze niz zwykle. Dopiero dziś zaczelo spadać.
Masz jakieś fajne przepisy na lekkie obiadki??? Chętnie podkradne;-)
Zetka-polubilam twoj post za tego niechcacego kopniaka dla meza
Migotka-wow Szymek idzie na rekord z wagąspacerowka ktora wrzucilas bardzo fajna, a sa jeszcze lżejsze??
Mielismy z mezem weekend filmowy-wczoraj oglądaliśmy 'Spotlight', a dziś 'Frankenstein'a' i 'Most szpiegów' - ten ostatni czesciowo przespalam cholercia... Zawsze zasypiam na filmach.Zetka lubi tę wiadomość
-
Zetka ja sie zastanawiam nad ta baby design enjoy, mam baby design nornalny wozek i jestem bardzo zadowolona. Jeszcze Joie Literax mnie zastanawia. Tylko one sie nie skladaja jak parasolka bo maja taka calosciowa raczke. Musze sie przejechac do sklepu na wekend i zobaczyc jaka roznica. Waga tez mnie intetesuje baby design 8kg, joie 10. Chcialabym jak najlzejsza.
Zabka pozniej cos wrzuce, ja to robie dietetyczne wersje normalnych potraw- zamieniam produkty. Na sniadanie polecam kasze jaglana na mleku ugotowana (wczsniej trzeba przeplukac kilka razy kasze woda bo bedzie gorzki posmak) po ok 10 min dodaje jablko starte, zurawine suszona, cynamon. Pyychaaa noni daje pol plaskiej lyzeczki stewii zeby. Zamiast chleba- pupmernikiel tyle ze ja jedna kromke dziennie max bo pieczywo to pieczywo i sie nie zrzuci. Ale chce zrobic ten chlebek chmurka- wpisz w necie, wyglada pysznie
Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Zabka z tego co sie orientuje to taka spacerówka to tak waża 7.5-8 kg, chyba ze typowa parasolka ale na malutkich kóleczkach noi bardzo bardzo skromna to może bys znalazła lżejszą
No ja bym mu odjeła z pół kg bo ciuchy i pampers nie był suchy ale 10 z małym hakiem napewno wązy, zresztą czuć w rękach jak się go nosi, siostrzenica jest drobniutka waży 7.5 kg to wiecie jaka to róznica jak się ją wezmie na rekach
Wczoraj zazartowałam u tesciowej że Szymek pojdzie na diete to się dziwnie na mnie popatrzyła haha, ale mówi mi daj mu biszkopcika do owoców, ja nie widze takiej potrzeby, póki co nie bedzie dostawał nic słodkiego prócz kaszki którą dostaje na noc, on smak słodki lubi, niech się uczy innych..Martucha86, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U nas noc ok zasnal ok 20 pierwsza pobudka ok 2 smok nie pomogl ale lulanie na raczkach tak potem o 5 sie krecil przekrecilam go z brzuszka na boczek i spak do 6.11 i powitalismy nowy dzien hehe no i teraz zaliczyl 20 min drzemki
Obiad mam z wczoraj wiec luuz musze mlodemu jakies czapki kupic bo mi wyrosl w kazdej uszy na wierzchu
Milego dnia laseczkiMalagosia lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Też nie wyobrażam sobie 25 kg tyłem do kierunku jazdy, moja chrzesnica wazy 23 kg jest wysoka bardzo i jezdzi juz na poddupniku bo w foteliku prawie sufitu dotykala głową. Ja najachętniej kupie taki że można i przodem i tyłem, jak już nie da rady tyłem to do przodu.
To ile ona ma wzrostu? Jak ma wiecej niz 150 to nie musi jezdzic w foteliku. Te wymiary sa dlatego, zeby pas dobrze obejmowal.niecierpliwa lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Migotka jeszcze dobrze jest rozgrzewać ten jęczmień.. ugotuj sobie jajko, włóż w skorupce do jakiejś chusteczki i przykładaj - taki śmieszny sposób ale jajko długo trzyma ciepło i jest wygodne do okładów
U nas nocka nienajgorsza, dziś stwierdziłam że mój to chyba jest głodny w nocy.. w dzień wierci się przy cycu, mnie już trafia bo on takie akrobacje robi a w nocy nadrabia bo je spokojnie z zamkniętymi oczami.. no ale fajnie idzie nam rozszerzanie diety póki co więc muszę zacząc podawać kaszki na noc i zobaczę.. od 2 dni je zupkę ale narazie bez mięsa, warzywa wszystkie były ok, jabłko ok, dziś banan trochę średnio ale ten z Bobovity jest ohydny.. chyba lepiej rozciapać takiego zwykłego i już..
Patryk będzie pulpetem bo jak kończy się jedzenie to wpada w histerię