SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zauważyłam, że u nas największe ulewanie to jest po marchewce - i Hubert ulewa tylko wtedy, jak leży na brzuszku - ale przecież go nie zatrzymam. Natomiast po żadnym warzywie ani owocu nie ulewa tyle co po tej cholernej marchewie - i to jeszcze na pomarańczowo i trudno to doprać.
0na88 lubi tę wiadomość
-
Luuu witam sie i ja z lozeczka, nie pamietam kiedy tak wczesnie lezalam juz w lozku
Griszanka u nas znowu na odwrot, maz od kilku dni ma takiego powera ze nic tylko sex i sex wiec sobie uzywamy,
Ja musze obnizyc lozecKo bo przeciez Szymko sie tak dzwiga. W dzien w lozeczku nie lezy ale czesto rano jak sie przebudzi to wlanczam pilotem karuzele i ide spac dalej
Fajna promocja jest na deserki z bobovity w rosmanie, za 5 szt zaplacilam 10 zl, chyba kupie wieksza ilosc i wykupie wszystko co z bananem , bez tego owoce sa beeee u SzymonkaPaula_071, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Wiem wiem, tylko myslalam ze napisza cos w stylu " zamowienie przyjete do realizacji " bralas sznurek albo guziki ? Bo ja wzielam bez i zwykla nogawka nie odwijana
Wypilam lampke wina i padam, moze sie wyspie ( tfu tfu )
Aj, zapomniałam o tym i chyba nic nie wybrałam, to zobaczymy co oni przyślą. Mąż klikał, więc na pewno nie napisał o guzikachWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 23:19
-
Chyba muszę cześciej sie kłócić z mężem, bo dostałam dzis takiego speed'a do sprzątania,ze szok!
wymylam cała kuchnie,dwa prania,zmiana pościeli , odkurzanie, obnizenie łóżeczka,wymycie i przygotowanie spacerówki, o 22 myłam na kolanach podłogi.
Do tego jeszcze pocwiczylam 30min z mel b,prysznic i teraz leżę pod kołderka padnięta i zamierzam was nadrobić.
Jutro bym chciała ugotować Klarze albo krem z jasnych warzyw albo cos z batatem. Robiła juz któraś cos podobnego??
Rano jadę po zakupy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 23:52
Weridiana, magda sz lubią tę wiadomość
-
Kurde obcinalam małej paznokcie i prysnal jej do oczka. Myślę że wciąż tam siedzi bo tarla oczko. Przemylam wodą, sprawdzilam nic nie widać ale ona tak się wierci ze nie wiem czy dobrze sprawdzilam. Zła jestem na siebie . Teraz śpi, zobaczę jutro i zadzwonię do lekarza.
myślicie że paznokieć może zrobić się miękki i wypłynąć?
ale się zdenerwowalam -
Weridiana nie sadze, zeby paznokiec zmiekl choc troche w oku. Przypuszczam, ze jak dziabnal ja w oczko, to podraznil. Dzisiaj bedzie dobrze - zobaczysz. Takie wypadki sie zdarzaja i nie ma w tym twojej winy
Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Czesc my jedlismy o 3.30 i spaliśmy do 7.10 teraz juz w najlepsze sie bawimy
Kurde moje libido jakos zapadlo w sen zimowy niby chce mi sie ale nie chce
Dzisiaj jade do chrzesniaczki ma ferie to ja odwiedzę ma 11 lat kupilam jej legginsy na 154 cm niedlugo mnie przerosnie hihi -
Dziewczyny pomozcie. Myslicie, ze moge ubrac dziecko na wesele w spodnie a'la jeans i koszule w blekitna lub w blekitna kratke (taka luzna elegancja). Czy lepiej rozgladac sie za jakims garniturkiem?
I jak teraz ubieram Karola w ubranka 74, to na przelom maja/czereca beda pasowaly te w rozmiarze 80?
Zabko zmotywowalas mbie, dziecie spi, biore sie za mycie podlogWeridiana, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Dziewczyny pomozcie. Myslicie, ze moge ubrac dziecko na wesele w spodnie a'la jeans i koszule w blekitna lub w blekitna kratke (taka luzna elegancja). Czy lepiej rozgladac sie za jakims garniturkiem?
I jak teraz ubieram Karola w ubranka 74, to na przelom maja/czereca beda pasowaly te w rozmiarze 80?
Zabko zmotywowalas mbie, dziecie spi, biore sie za mycie podlog
O ile to nie jest jego własne wesele, to ja bym nie ubrała w żaden garnitur (produkują takie?) - sądzę, że byłoby mu bardzo niewygodnie. Spodnie i bodziak a'la koszula na pewno będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 08:20
Paula_071, niecierpliwa, Weridiana, magda sz, Martucha86, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Griszanka ja mysle ze w garniturze bedzie mu niewygodnie bo bedzie mu krepowac ruchy a Tobie tym bardziej wziac go podniesc, z koszula bedzie tak samo, co chwila bedzie podwinieta, u góry, ja osobiscie polecam body, teraz kupisz takie fajne ala koszula, przynajmniej nic nie bedzie wychodzic i podciagac sie:) do tego fajne spodenki i bedzie slicznie wygladał
Paula_071, niecierpliwa, Weridiana, lys, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
ja id 6 na nogach. Ugotowalam już obiad, zupke dla małej i muffinki w piekarniku się pieka
dziecię śpi wiec pora na śniadanko
Griszanka ja też bym garnitur odpuscila
niecierpliwa, Paula_071, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
Ewa123