SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:A najlepsza akcja (dla mnie - nie mamy) była jak nazbierałam ślimaki (nie pamiętam jaki właściwie był cel) i przyniosłam w wiaderku do domu, czymś je tam przykryłam... a rano nie było żadnego w wiaderku tylko wszystkie na ścianach i wszelkich mozliwych zakamarkach
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju slimaki i koniki polne
Moi biedni rodzice musieli je lapac po calym domu
Mielismy staw w miasteczku. Razem z kolezanka chodzilysmy tam i lapalysmy do woreczkow zaby, i te zaby wypuszczalysmy na ogrodkach. Rodzice i sasiedzi byli zawsze w szoku jak na gorce gdzie dookola nie ma wody moga kumkac zaby?zabka11, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czy dobrze robię...
Dla dziewczyn, które mają słabe nerwy, nie lubią krwi, nie chcą zobaczyć jak wygląda cesarskie cięcie, to nie jest odpowiedni filmik.
Nie będę go tu udostępniać.
Jedno Wam powiem, już od dzisiaj modlę się o długi, ciężki, bolesny i całkowicie naturalny poród. Jestem po tym filmiku przygotowana na taki 40 km bieg pod górę. Zrobię wszystko, żeby moje dziecko wyszło na świat siłami natury. Jeśli któraś chce, filmik udostępniłam w swoim pamiętniku. Od razu mówię, te które nie chcą niech nie oglądają, żeby nie było pretensji, jaka to ja straszna jestem. -
Melduje, ze wrocilam z udanych zakupow
Udalo mi sie zakupic nowe dzinsy na gumie za 14 zl i kurtko bluze na wiosne tez nowka za cale 4 zl, kupilam M, ale mam tyle luzu w pasie ze wielki brzusio pozna wiosna tez sie zmiesci
Ale padnieta jestem
futuremama, zabka11, małaMyszka, mamasia, czarnaruda lubią tę wiadomość
-
zawsze lepiej się miło rozczarować
ostatnio się dowiedziałam, że moja koleżanka urodziła syna w uwaga ... 30 minut... dziewczyna waży może z 20 kg hahahaha nie no żartuję, ale jest bardzo i to bardzo szczupła, jak była mała to miała nóżki w gipsie bo biodra się nie chciały uformować, więc miednica same wiecie jaka musiała być przez ten gips... maluśka wąziutka i kruchutka... no ale urodziła. I tak sobie pomyślałam, jeśli jej się udało to z moim pierdnięciem i upartością koziorożca też mi się uda...futuremama, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:nie wiem czy dobrze robię...
Dla dziewczyn, które mają słabe nerwy, nie lubią krwi, nie chcą zobaczyć jak wygląda cesarskie cięcie, to nie jest odpowiedni filmik.
Nie będę go tu udostępniać.
Jedno Wam powiem, już od dzisiaj modlę się o długi, ciężki, bolesny i całkowicie naturalny poród. Jestem po tym filmiku przygotowana na taki 40 km bieg pod górę. Zrobię wszystko, żeby moje dziecko wyszło na świat siłami natury. Jeśli któraś chce, filmik udostępniłam w swoim pamiętniku. Od razu mówię, te które nie chcą niech nie oglądają, żeby nie było pretensji, jaka to ja straszna jestem.
Nie takie rzeczy mi straszne. Parę minut i po wszystkim. Dla mnie rewelacjaA masz filmik jak nacinają krocze przy porodzie naturalnym? Albo jak szczypcami pomagają wyjść dziecku z pochwy jak się blokuje?
Niektórzy nie mają wyboru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 11:48
Amberla, Cassie, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
też obejrzałam ten filmik... przy okazji włączyłam parę filmików z porodu naturalnego... i szczerze to mnie przeraża i jeden i drugi poród
nie będę się zapierac nogami i rękami przed żadnym z tych sposób, zdam się na los i tyle... jedno jest dla mnie pewne: żaden poród nie jest łatwy, prosty i przyjemny.
sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość