SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabka hehe.. nie nie na pewno nie jestem w ciąży:) myślę że jak będę to dowiecie się szybciej niż mój mąż

Mojego M nie ma i rano i popołudniu i wieczorem.. bo jak jest to i tak pracuje z domu.. też mnie czasem szlag trafia ale co zrobić, taka praca
wczoraj siedział prawie do 2 w nocy, rano odsypia zazwyczaj a ja nie mam sumienia go budzić choć jak czytam że Wasi mężowie przejmują dzieci o 7 to zazdroszczę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 11:35
zabka11, Paula_071, Weridiana, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

-
Ja czasami kroje awokado na kanapke, nirmalnie w plasterki jak ogorka:) awokado jest pyszne:))) agaa, Twoj prEpis brzmi super, musze zapusac i zrobic przy bajblizszej okazji:)
My mamy górną jedynke. To juz 7 zab, Tomek to ma tempo:)
Jest tak cieplo ze jestem w szoku. Chodzimy po parku, ale jest taka ciapa na chodnikach.
Edut. I Tomek tez probuje siadac. Pidklada obie nogi pod tylek i sie cieszy:)
Zetka, ale masz szybkiego synka, rak mu sue spieszy do zwiedzania swiata:) starszy tez taki byl wyrywny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 11:37
AgaSad, Migotkaa, Migotkaa, Martucha86, lys, mamasia, jesslin87, witaminkab, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
małaMyszka wrote:Dziewczyny czy ten cały lęk separacyjny istnieje?
Nie mogę zniknąć Sebastianowi z oczu bo od razu przeraźliwy płacz...
Mysza ponoć istnieje, u dzieci bliżej roczku na pewno a czy u takich maluchów to nie wiem.. mój też ciągle sprawdza łączność z mamą ale nie płacze jak mnie nie widzi..
małaMyszka lubi tę wiadomość

-
Ja zasiadłam dosniadania bo król sp, umyłam głowe, wstawiłam pranie, zaraz biore sie za prasowanie wczorajszego, obiad mam, tylko ziemniaki obrac.. dostałam od siostry dzem truskawkowy domowej roboty, ale pyszny:) nie ma porównania z takim sklepowym:)
Zabka mój mąz ma to samo, wszystkim by pomagał!
Aaa pociesze Cie ż eu nas słoneczko wychodzi to może i do Was dotrze:)
Ale ja i tak siedze w domu bo katar i głowa, katar puszcza bo leci woda ale posiedze dzis w domu
7 zębów toż to rekord he:)
zabka11 lubi tę wiadomość
-
AAA no i doprawiacie do smaku solą i pieprzem
Właśnie muszę w weekend zrobić
Poległam po 20 min Chodakowskiej przed wczoraj tyle samo mam nadzieje ze z dnia na dzień moje pseudo treningi się wydłuża oby
-
Aga ten przepis z awokado jest identyczny jak mój z mocarella , muszę spróbować z awokado w takim razie

Agaata a z bananem nigdy nie jadłam, tak zwyczajnie robisz pastę czy plasterki?
Moja już lepiej po tej trzydniowce ale cały czas przechyla główkę jakby jej coś w uszku przeszkadzalo , mamy wizytę w poniedziałek to sprawdzę.
dziewczyny ze spacerowkami , a nie możecie wykorzystać wózków które macie na te nierówności . Ja tak właśnie będę robić z moim do lasu wózek bez gondoli a do miasta lekka spacerówka (mam używanego McLarena i graco z tacka i chyba skłaniam się ku graco)
Żabka u mnie rano słońce a teraz deszcz, gdzie ta wiosna? Szkoda ze bliżej nie mieszkamy
Myszka juz się o ciebie martwilam
małaMyszka, Agaata lubią tę wiadomość
-
Weridiana ja będe korzytac z tego co mam ale na zakupy czy po miesicie to włąsnie ta spacerówkę co KasiaN bede kupowac:) cos kolo maja czerwca bo poki co mój królewicz uwielbia spac w wozku a tu jest mu wygodnie w tym duzym:)
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Wiecie jaki u nas jeszcze objaw na zęba? wczoraj małą wysypało na buzi wokół ust, posmarowałam SVR przygasło ale znowu jest. Idę na spacer bo od 7 nie śpi...męczy się bidulka. Niech już sie wyrznie cały ten ząbek.
Żabka mój mąż też tak pomagał, ale jak jemu trzeba było pomoc to go kumple zlali, ja w ciąży pomagałam mu malować mieszkanie, a żeby szafki w kuchni zdjąć to ledwo brata namówił...Dlatego powiedziałam mu że nawet nie chcę słyszeć jego kumple coś chcą bo wiecznie mają coś ważniejszego jak nam coś potrzeba.
zabka11 lubi tę wiadomość
-
aaaa, napisze odnośnie tego serum do rzęś Labiotica, uzywam od konca stycznia, oczywiscie nie zawsze pamietam wieczorem zeby nasmarowac, ale widzę pierwsze efekty, rzesy zdecydowanie dłuzsze:) polecam !
Paula_071, zabka11, magda sz, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość