SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja wrote:Może moja sprawdza czy jak zacznie normalnie jeść to cycusia jej nie odbiorą
Może tak być
Cycek jest dobry na wszystko, a tu nagle matka coś kombinuje, robi jakieś podchody z jedzeniem... No tak nie może być. Mogę generalnie coś próbować, ale jak cyca będzie mniej, to na pewno nie będę jadła żadnych zupek, ani warzyw. Podpisane : Michalina.Pulpecja, lys, Zetka, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Może tak być
Cycek jest dobry na wszystko, a tu nagle matka coś kombinuje, robi jakieś podchody z jedzeniem... No tak nie może być. Mogę generalnie coś próbować, ale jak cyca będzie mniej, to na pewno nie będę jadła żadnych zupek, ani warzyw. Podpisane : Michalina. -
Pulpecja wrote:Szuka jak ją na ręce biorę, a jak ja odłożę np. na matę to marudzi tak jak do jedzenia. Po takim obiadku nie je wprawdzie dużo, ale coś tam ciągnie. Nie chcę jej tego zabierać, ale z drugiej strony, żeby jej to w nawyk nie weszło
bo wtedy będzie dupa z zostawieniem jej chociażby z tatusiem, bo po każdym jedzeniu będzie tez chciała cycka.
Mamo, Ty gotujesz najlepsza zupe mleczna na obiad:)lys, Pulpecja lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Pulpecja wrote:Może moja sprawdza czy jak zacznie normalnie jeść to cycusia jej nie odbiorą
Moja domaga się cyca od razu po jedzeniu czy to obiadku czy owoców. Kasz żadnych nie dostaje. Słoiczków je po pół tych małych wiec raczej nie stanowi dla niej to posiłku jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 17:33
-
Pulpecja moj Karol przy pierwszych probach, tez za kazdym razem domagal sie cyca. Teraz rzadziej, ale mu sie zdarza. Np dzisiaj po owockach przed poludniem, a po obiadku ok 16-tej juz nie chcial. Spokojnie, to przejdzie
Pulpecja, Weridiana lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Mój wstał w takim płaczliwym nastroju że nie wiem jak go sama wykąpię i położę.. wszystko jest be:(..
U nas było takw czoraj, od obudzenia aż do momentu położenia do spania, kapanie i ubieranie masakra, nie wspominając o jedzeniu kaszki.. -
Ja mam bana od męża na zakupy dla mlodego przynajmniej do konca miesiąca hihi wiec nawet nie przechodze obok Pepco ale jutro chyba pójdę do lumpka jakis nowy otworzyli na osiedlu jak by co to powiem mezowi ze wyraznie powiedziales nie kupuj mlodemu zadnych nowych rzeczy - a przeciez w lumpku nie sa nowe hihihi
Migotkaa, niecierpliwa, Weridiana, Zetka, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość