SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:
Kurna wysłąłam męza do biedry po pieluchy to mowi ze wszystko wykupione, a promocja od dzis
Ja kupowałam koło 13 i u mnie było sporo. Ale z tego co wiem oni w tygodniu mają kolejne dostawy i uzupełniają asortyment.
Poszłam do Biedry z wózkiem, myślałam, że wrzucę karton na spód jak ostatnio. Tylko ostatnio byłam z gondolą, która była wyżej niż spacerówka. I ten karton nie chciał teraz wejść. Musiałam wyciągnąć pampersy z kartonu i wrzucić do koszyka, bo inaczej chyba w zębach musiałabym go tachać
Migotkaa, Zetka, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
ekropka wrote:cześć dziewczyny:)
mam pytanie za 100 punktów: czy Wasze dzieciaczki przy wychodzeniu ząbków robiły kupkę ze śluzem? Lidka dziś już 3 kupy puściła w pieluchę, no i ta ostatnia ze śluzem.. a jeszcze tydzień temu męczyłyśmy się z zaparciami. w diecie w sumie nic nowego oprócz kawałeczka kaszy manny. oby to nie przez gluten... dziewczyny poradźcie -
Ja rano kupilam 2 opakowania a jak dostane moja wypłatę to może kupie jeszcze jedno. Potem mam jeszcze opakowanie 5 bo dostalam i i 2 opakowania pantsow 4. Ale jak będzie siadał to chce kupić nocnik i uczyć go zyc bez pampkow tym bardziej że jak robi kupe to mówi eee eee bo tak od małego go nauczylam więc może się uda.
-
Zrobiłam pół Skalpela... z ledwością... kurcze, wstyd się przyznać, ale nigdy nie byłam w gorszej formie! Wiosna idzie, czas się trochę ogarnąć.
Magda, Ty kupowałaś ostatnio te elastyczne spodnie w H&M? Dzisiaj sobie wrzuciłam do koszyka dwie pary, przymierzyłam w domu i są trochę za małe, one się rozciągają, czy zostają takie same cały czas? Bo są minimalnie za małe i nie wiem czy wymieniać, czy dać spokój?Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
czesc mamuski
jakos dzis szybko minał mi dzien, nie zdązyłam od rana zajrzec na belly.
wczoraj bylam z mezem w kinie wieczorem, wrocilismy po 23...na szczescie mala obudzila sie o 6 na mleko i potem spalysmy jeszcze do 9
potem codzienna krzątanina, nauka z Julcią, kurs na tańce, szybkie zakupy z Klarą i dzień minął.
dzis ćwiczyłam po raz drugi PX90 na brzuch - ale hardcore! - postaram sie zgodnie z ideą ćiwczyc co drugi dzien plus oprócz tego robie codziennie kilka ćw z mel b. nieskromnie musze przyznac ze widac juz pewne efekty - bardziej płaski brzuch, zmniejszony cellulitto mnie motywuje do dalszego dzialania i dietki
Migotka - zaraz wrzucam udka do marynaty Twojej musztardowej - będzie obiad na jutro
lecę poczytac co u was slychacWeridiana, Migotkaa lubią tę wiadomość
-
Ja też zrobiłam obiad na jutro, mąż się właśnie ze mnie nabija, że "ugotowałam obiad" - makaron z pesto
Ale co mam zrobić, jak uwielbiam ten zestaw. Makaron świeży z Lidla i pesto - właśnie znalazłam dobre pesto z niezłym składem - marka Carrefour.
magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
jeju oczywiście mój mały aferował się do końca, kąpiel w ryku, zasnął ale po 10 min obudził się z płaczem i tak co chwilę, albo jakiś skok rozwojowy albo te ząbki bo już od kilku dni tak mamy.. do tego śpi i coś przeżywa przez sen, chlipie w łóżeczku i co chwilę włącza się niania - zawsze boję się o niego jak tak śpi, nie wiem dlaczego tak się dzieje:( taki biedny jest wtedy, malutki no..
Zrobiłam Chodakowską i zdycham.. ja też mam koszmarną kondycję -
AgaSad wrote:jeju oczywiście mój mały aferował się do końca, kąpiel w ryku, zasnął ale po 10 min obudził się z płaczem i tak co chwilę, albo jakiś skok rozwojowy albo te ząbki bo już od kilku dni tak mamy.. do tego śpi i coś przeżywa przez sen, chlipie w łóżeczku i co chwilę włącza się niania - zawsze boję się o niego jak tak śpi, nie wiem dlaczego tak się dzieje:( taki biedny jest wtedy, malutki no..
Zrobiłam Chodakowską i zdycham.. ja też mam koszmarną kondycję
Aga, Ty zrobiłaś Chodakowską, a ja zrobiłam pół Chodakowskiej i przerwałam, bo inaczej jutro nie dam rady raczkować za HubertemWięc Ty mi tu o kiepskiej kondycji nie opowiadaj
AgaSad, Zetka lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Aga, Ty zrobiłaś Chodakowską, a ja zrobiłam pół Chodakowskiej i przerwałam, bo inaczej jutro nie dam rady raczkować za Hubertem
Więc Ty mi tu o kiepskiej kondycji nie opowiadaj
Agaata, Migotkaa, Weridiana, Zetka, jesslin87, Paula_071, zabka11, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Agasad znam to jak mój tak poplakuje to najchętniej wzielabym go na ręce i tulila całą noc. Byleby czuł się bezpiecznie i nie przeżywał tak niczego...
Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Podawałyście już dzieciakom szpinak? Ja dzisiaj dałam szpinak z ziemniaczkami Holle ze słoiczka i dodałam cukinię swoją - początkowo dramat - bardzo się krzywił, później trochę marudził, ale nawet zjadł. Ciekawa jestem, czy się przekona do tego smaku i będzie jadł tak chętnie jak delikatne jarzynki
Weridiana lubi tę wiadomość
-
A moj krolik zjadl tylko polowe porcji kaszki na noc, zrobilam mu mleko ale nie chcial, zobaczymy czy mu wystarczy do rana..
Zabka zycze smacznego w takim razie:)
Kurde martwie sie tymi paznokietkami Szymcia,mam nadzieje ze to mu minie, maz mi dzis powiedzial ze to moze od skarpetek bo my zakladam takie strasznie dopasowane, glupia jaaaa
Rano mam nie wstawac bo moje chlopaku maja mu zrobic sniadanko do lozka hihWeridiana, zabka11, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agata Twój Hubert to jak 1,5 Chodakowskiej więc i tak mi brakuje do Ciebie..
No biedny ten mój malec, w sumie uświadomiłam sobie że od piątku mieliśmy codziennie gości, w pt moja przyjaciółka pół dnia, w sb teściowie, w niedzielę kuzynka a dziś wpadł mój brat - Patryk tak się go wystraszył że oczywiście był ryk.. chyba wszystko skumulowało się dzisiaj:( do tego ja mam jakiś nerwowy dzień i on chyba to czuje.. wkurza mnie że nie mam na nic czasu.. muszę iść do fryzjera, na jakieś zakupy skoczyć,, a już nie wspomnę o tym że dostałam od męża na gwiazdkę pakiet masaży do Tołpy - ważny do końca marca i tez kużwa nie mam kiedy iść!!!a codziennie o nich marzę
pytam męża na kiedy mam się umawiać to jak zwykle ma jakiś sajgon w robocie ostatnio.. a i jeszcze dentysta mnie czeka.. wrr za dużo tego.. -
Pulpecja moja tez domagała się cycka za każdym razem , po prostu wyciagala rączki, przytulala się i szukała piersi z otwartą buźka
teraz tez to robi ale już nie tak intensywnie tzn nie musi być to tak od razu po jedzonku
zgadzam się z Griszanka ze to minie
Z karmieniem piersią jak sama wiesz zależy od dziecka jeden sam się odstawi a inny będzie walczył do końcaPulpecja, AgaSad lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Pulpecja moja tez domagała się cycka za każdym razem , po prostu wyciagala rączki, przytulala się i szukała piersi z otwartą buźka
teraz tez to robi ale już nie tak intensywnie tzn nie musi być to tak od razu po jedzonku
zgadzam się z Griszanka ze to minie
Z karmieniem piersią jak sama wiesz zależy od dziecka jeden sam się odstawi a inny będzie walczył do końca
idę spać, bo codziennie sobie obiecuję, że położę się wcześniej, a potem siedzę nie wiadomo do której. Głupia ja. Dobranoc.Weridiana lubi tę wiadomość
-
Teraz czekam na starszą, pojechała ze szkoły na przedstawienie do teatru wieczorową porą
będzie przed północą, już dzwoniła ze niesamowite War Horse czytała książkę, widziała film a teraz sztuka no sama jestem ciekawa relacji
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Dziec poszedl spac o 20.30, o 4 budze sie ide do niej zobaczyc, ladnie spi to se mysle jeszcze na chwilke sie poloze, bo ok 5 najpozniej butelka. Maz wstal o 6 przeniosl mi ja do lozka i tez sie nie zbudzila. Dzien Kobiet czy co?
Pulpecja, 0na88, Weridiana, mamasia, Paula_071, Zetka, zabka11, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość