X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys, bardzo się cieszę, że sytuacja już jest stabilna, że Lily czuje się lepiej i dzięki temu i Lily i Wy macie łatwiej :-) Oby tak dalej! :-)

lys lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    No widzisz, od razu lepiej! Mam nadzieję, że będzie fajnie! :-)
    Ja też mam nadzieję :-) myślałam o wypadzie na kilka dni do Paryża i Disneylandu, ale jednak trochę za drogo by nas to wyniosło, a dla Miśki to i tak niewielka frajda. Postawiłam więc na mój ukochany Bałtyk :-) w lecie też chyba dwa tygodnie ad morzem spędzimy.

Lys, widzisz, będzie coraz lepiej. Moja też mnie wkurza z tym jedzeniem, też najchętniej chciałaby być non stop zabawiana, ale właśnie to jest takie normalne :-) wystarczy, ze zrobi coś fajnego, uśmiechnie się i już mi nerwy przechodzą. Dobrze, ze się u was robi coraz lepiej, cieszę się.

lys, Paula_071 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja w Łebie byliśmy w takim parku Jurassic czy jakoś tak z dinozaurami i kinem 4d warto polecam zwłaszcza dla dzieci :-)

Migotkaa ja używam Toujours (Lidl) 3 od 6-9kg. Emma waży 8,5 ale te pieluchy są dość duże.

Pulpecja lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys wreszcie! Niezmiernie sie ciesze :)

lys lubi tę wiadomość

• Agaata Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Ja też mam nadzieję :-) myślałam o wypadzie na kilka dni do Paryża i Disneylandu, ale jednak trochę za drogo by nas to wyniosło, a dla Miśki to i tak niewielka frajda. Postawiłam więc na mój ukochany Bałtyk :-) w lecie też chyba dwa tygodnie ad morzem spędzimy.

Lys, widzisz, będzie coraz lepiej. Moja też mnie wkurza z tym jedzeniem, też najchętniej chciałaby być non stop zabawiana, ale właśnie to jest takie normalne :-) wystarczy, ze zrobi coś fajnego, uśmiechnie się i już mi nerwy przechodzą. Dobrze, ze się u was robi coraz lepiej, cieszę się.

Paryż faktycznie dość drogo wychodzi, poza tym z takim malutkim dzieckiem jak Misia to mogłóoby to być męczące bardzo. Łeba super, ja akurat lubię Łebę :-) My za miesiąc jedziemy nad morze, ciekawe czy będziemy mieć jako taką pogodę.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawiązując do Łeby to mój mąż kupił mi tam ładny pierścionek na 13 rocznicę :-) mam więc sentyment do tej miejscowości ;-)

zabka11, Pulpecja, jesslin87, Paula_071, Zetka, mamasia, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My lecimy w lipcu do siostry do Niemczech i chciałam zaliczyć heide park. W sumie Maks będzie już miał 10 miesięcy. Wózek bierzemy że sobą a mąż nie jest pasjonatem kolejek. Tylko co on by tam jadł. Nie wiem pewnie się okaże z czasem jak to będzie. Tam w Niemczech dawaja do gazet rabaty na heide park jak dobrze pamiętam to kiedyś było 2 w cenie 1 także moglibyśmy pojechac. Ja bym bardzo chciała :)

Weridiana lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys super że w końcu jest u was lepiej :) może jej naprawdę brakowało ojca? Może czuła że powinien być ktoś jeszcze oprócz mamy.

lys lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj miałam taki dzień że mam dosyć. Jeczal i był marudny cały dzień. Zęby na 100% bo po posmarowaniu dziaselek widać było poprawe. Ostatnio jak urzadzal takie cyrki to trwały dwa dni i po nich był ząb. Także jeszcze jutro i może w końcu wyjdzie kolejny ząb.

Ofka chyba kupie te bransoletki z bursztynow bo mnie zęby wykoncza :(

74diqps6a69lyc94.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czyje dzieciaczki nie mają jeszcze zębów?

Hubert póki co zero zębów na wierzchu ;-) I w sumie jeszcze bym chciała żeby chociaż z miesiąc te zęby poczekały, będzie mniej czasu na gryzienie mnie ;-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Lys super że w końcu jest u was lepiej :) może jej naprawdę brakowało ojca? Może czuła że powinien być ktoś jeszcze oprócz mamy.

Nie nie, to nie to :) pierwsze 2 miesiące mąż był w domu (na szczęście bo bym się chyba zapłakała z rozpaczy). To było stricte zdrowotne.
    Jednak trzeba przyznać, że mała najlepiej czuje się w zestawie "mama, tata i ja". Oczywiście jak tylko widzi tatę to wyciąga łapki i mąż musi ją wziąć na ręce bo inaczej z miejsca ryk. A jak już jest u tatusia to zadowolona łypie na mnie okiem z triumfalnym uśmiechem "patrz mamo".

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 22:28

Weridiana, jesslin87, magda sz, aaaaga, Paula_071, mamasia, Martucha86, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:

Hubert póki co zero zębów na wierzchu ;-) I w sumie jeszcze bym chciała żeby chociaż z miesiąc te zęby poczekały, będzie mniej czasu na gryzienie mnie ;-)
    Życzę Wam jeszcze wielu bezzębnych karmień. U nas ząbek to zuo, mimo, że malusi to ostry. Natalka teraz zjadła ładnie pierś, kto wie o co jej chodzi ;-) a z butli super pije i chyba jej się podoba :-)

Lys super!pamiętam jak kilka mcy temu czekałyśmy aż to napiszesz :-D Today is The Day :-D

lys, Agaata, Weridiana, jesslin87, Paula_071, Zetka, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas nie ma zabkow jeszcze.

Agata wczesniej napisalas, ze Hubert jest jeszcze troche odgieciowy. Co to znaczy?

lb17w98.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilunia też bezzębna :) i Julka Niecierpliwej i chyba Laura Katarki.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Lilunia też bezzębna :) i Julka Niecierpliwej i chyba Laura Katarki.

Dokladnie :D

lys lubi tę wiadomość

lb17w98.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys super że u Was lepiej, chyba wszystkie forumowe ciotki czekały na taką wiadomość:)

My też własnie zarezerwowaliśmy week majowy w Polanicy Zdr.. mam nadzieję że nie będzie śniegu:0

Jesslin heide park rewelka, byłam kilka lat temu i bardzo miło wspominam..

Weridiana, Pulpecja, lys, jesslin87, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka gdzie jestes?

Dziewczyny a jak wasze dzieci reaguja na zwierzaczki i vice versa?

1usasg185gkausx0.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:

my nie mamy zębów i nie widzę, żeby dziasełka były obrzmiałe czy opuchnięte...

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    U Nas nie ma zabkow jeszcze.

Agata wczesniej napisalas, ze Hubert jest jeszcze troche odgieciowy. Co to znaczy?

Robił i czasami jeszcze robi mostki, odginał zbyt mocno głowę do tyłu leżąc na brzuchu, noszony w pionie odginał główkę, jak miał z 1,5 miesiaca to lezac na brzuszku odginal mocno glowe i przewracal sie na plecy . Dlatego poszlismy na rehabilitacje. Jakie inne objawy, skutki ma to odgiecie to nie wiem. Jeszcze czasem fizjo wspomina ze troche sie odgina ale juz mało.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana moja jest bardzo zainteresowana kotem, szuka go wzrokiem podekscytowana, jak ma okazje to próbuje złapać za sierść czy ogon. Kot też chce nawiązać z dzieckiem relację, ale jest przestraszony i zachowuje dystans. 2-3 razy zrobił małej "baranka", ale generalnie się jej boi i wystarczy, że mała krzyknie głośniej i kici ucieka w popłochu ;)

Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
‹‹ 3386 3387 3388 3389 3390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ