SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:No widzisz, od razu lepiej! Mam nadzieję, że będzie fajnie!
myślałam o wypadzie na kilka dni do Paryża i Disneylandu, ale jednak trochę za drogo by nas to wyniosło, a dla Miśki to i tak niewielka frajda. Postawiłam więc na mój ukochany Bałtyk
w lecie też chyba dwa tygodnie ad morzem spędzimy.
Lys, widzisz, będzie coraz lepiej. Moja też mnie wkurza z tym jedzeniem, też najchętniej chciałaby być non stop zabawiana, ale właśnie to jest takie normalnewystarczy, ze zrobi coś fajnego, uśmiechnie się i już mi nerwy przechodzą. Dobrze, ze się u was robi coraz lepiej, cieszę się.
lys, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Ja też mam nadzieję
myślałam o wypadzie na kilka dni do Paryża i Disneylandu, ale jednak trochę za drogo by nas to wyniosło, a dla Miśki to i tak niewielka frajda. Postawiłam więc na mój ukochany Bałtyk
w lecie też chyba dwa tygodnie ad morzem spędzimy.
Lys, widzisz, będzie coraz lepiej. Moja też mnie wkurza z tym jedzeniem, też najchętniej chciałaby być non stop zabawiana, ale właśnie to jest takie normalnewystarczy, ze zrobi coś fajnego, uśmiechnie się i już mi nerwy przechodzą. Dobrze, ze się u was robi coraz lepiej, cieszę się.
Paryż faktycznie dość drogo wychodzi, poza tym z takim malutkim dzieckiem jak Misia to mogłóoby to być męczące bardzo. Łeba super, ja akurat lubię ŁebęMy za miesiąc jedziemy nad morze, ciekawe czy będziemy mieć jako taką pogodę.
-
My lecimy w lipcu do siostry do Niemczech i chciałam zaliczyć heide park. W sumie Maks będzie już miał 10 miesięcy. Wózek bierzemy że sobą a mąż nie jest pasjonatem kolejek. Tylko co on by tam jadł. Nie wiem pewnie się okaże z czasem jak to będzie. Tam w Niemczech dawaja do gazet rabaty na heide park jak dobrze pamiętam to kiedyś było 2 w cenie 1 także moglibyśmy pojechac. Ja bym bardzo chciała
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj miałam taki dzień że mam dosyć. Jeczal i był marudny cały dzień. Zęby na 100% bo po posmarowaniu dziaselek widać było poprawe. Ostatnio jak urzadzal takie cyrki to trwały dwa dni i po nich był ząb. Także jeszcze jutro i może w końcu wyjdzie kolejny ząb.
Ofka chyba kupie te bransoletki z bursztynow bo mnie zęby wykoncza -
jesslin87 wrote:Lys super że w końcu jest u was lepiej
może jej naprawdę brakowało ojca? Może czuła że powinien być ktoś jeszcze oprócz mamy.
Nie nie, to nie topierwsze 2 miesiące mąż był w domu (na szczęście bo bym się chyba zapłakała z rozpaczy). To było stricte zdrowotne.
Jednak trzeba przyznać, że mała najlepiej czuje się w zestawie "mama, tata i ja". Oczywiście jak tylko widzi tatę to wyciąga łapki i mąż musi ją wziąć na ręce bo inaczej z miejsca ryk. A jak już jest u tatusia to zadowolona łypie na mnie okiem z triumfalnym uśmiechem "patrz mamo".Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 22:28
Weridiana, jesslin87, magda sz, aaaaga, Paula_071, mamasia, Martucha86, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:A czyje dzieciaczki nie mają jeszcze zębów?
Hubert póki co zero zębów na wierzchuI w sumie jeszcze bym chciała żeby chociaż z miesiąc te zęby poczekały, będzie mniej czasu na gryzienie mnie
a z butli super pije i chyba jej się podoba
Lys super!pamiętam jak kilka mcy temu czekałyśmy aż to napiszeszToday is The Day
lys, Agaata, Weridiana, jesslin87, Paula_071, Zetka, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Lys super że u Was lepiej, chyba wszystkie forumowe ciotki czekały na taką wiadomość
My też własnie zarezerwowaliśmy week majowy w Polanicy Zdr.. mam nadzieję że nie będzie śniegu:0
Jesslin heide park rewelka, byłam kilka lat temu i bardzo miło wspominam..Weridiana, Pulpecja, lys, jesslin87, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:A czyje dzieciaczki nie mają jeszcze zębów?
Hubert póki co zero zębów na wierzchuI w sumie jeszcze bym chciała żeby chociaż z miesiąc te zęby poczekały, będzie mniej czasu na gryzienie mnie
my nie mamy zębów i nie widzę, żeby dziasełka były obrzmiałe czy opuchnięte... -
Katarka wrote:U Nas nie ma zabkow jeszcze.
Agata wczesniej napisalas, ze Hubert jest jeszcze troche odgieciowy. Co to znaczy?
Robił i czasami jeszcze robi mostki, odginał zbyt mocno głowę do tyłu leżąc na brzuchu, noszony w pionie odginał główkę, jak miał z 1,5 miesiaca to lezac na brzuszku odginal mocno glowe i przewracal sie na plecy . Dlatego poszlismy na rehabilitacje. Jakie inne objawy, skutki ma to odgiecie to nie wiem. Jeszcze czasem fizjo wspomina ze troche sie odgina ale juz mało. -
Weridiana moja jest bardzo zainteresowana kotem, szuka go wzrokiem podekscytowana, jak ma okazje to próbuje złapać za sierść czy ogon. Kot też chce nawiązać z dzieckiem relację, ale jest przestraszony i zachowuje dystans. 2-3 razy zrobił małej "baranka", ale generalnie się jej boi i wystarczy, że mała krzyknie głośniej i kici ucieka w popłochu
Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość