SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Robił i czasami jeszcze robi mostki, odginał zbyt mocno głowę do tyłu leżąc na brzuchu, noszony w pionie odginał główkę, jak miał z 1,5 miesiaca to lezac na brzuszku odginal mocno glowe i przewracal sie na plecy . Dlatego poszlismy na rehabilitacje. Jakie inne objawy, skutki ma to odgiecie to nie wiem. Jeszcze czasem fizjo wspomina ze troche sie odgina ale juz mało.
Dzieki za wytlumaczenie -
Aska87 wrote:a u nas cała masa tych pieluch jest
a jak nie ma na sklepie to możecie kogoś z obsługi spytać czy mają na magazynie... jak będą mieć dobry humor to przyniosąnam ostatnio babka bez problemu przyniosła i od razu dołożyła też na sklepie
-
Iys haha nasza Fluffy tez jest czujna ale i tak pewnie zostanie jej najlepszą przyjaciółką bo Emma ją podkarmia
dobrze że kotka zaakceptowala dziecko
Dzieci zazwyczaj fajnie się rozwijają przy zwierzakach o ile oczywiście nie mają uczulenia na sierść itp
Pierwszy raz zamowilam ubranka z firmy vertbaudet , ktoś zna tą firmę? Chyba francuska. Mieli korzystną ofertę , dostawa gratis, -30% na pierwsze zamowienie .spodobała mi się kurteczka na wiosnę. Mam nadzieję że jakość dobra, zobaczymy
lys lubi tę wiadomość
-
Nooo, pazurki zrobione, jeszcze nie wiosenne ale w ulubionych kolorach Szymcia, czarno kobaltowe błyszczace, on lubi oglądac:)
Yyyy no to po koleji
Lys, nawet nie wiesz jak się ciesze ! W końcu ! kazda z nas czekała na ten dzień
Co do rehabilitacji, sama bym poszła z dzieckiem bo nie mam wiedzy co można a co niemożna dla dziecka, a to duża wiedza, samo to ż epokazą jak się bezpiecznie bawić z maluchem to dużo, a póki co słucham Was i mam nadzieję że krzywdy nie zrobie dziecku.
Dziś mąż zwrócił mamie uwage żeby nie stawiała Szymona na nogi, ona mówi ż eon się pręzy i chce stać, a on do niej że on nie może bo jest za mały i czy chce mu kręgosłup skrzywić, szybko go połozyła.
Apaczka mam nadzieję że Natalka powie na uszko mamie o co jej chodzi hehe:)
lys, mamasia lubią tę wiadomość
-
Iys no to piekne wiesci dziewczyno
A ja nie mam zwierzakow, nie liczac tych, ktore przylaza od sasiadow, ale po domu nic mi sie nie paleta. To niepopulularne, ja zwierzaki lubie, ale na chwile, tak to z daleka. Moze jak dziciaki beda starsze (jestesmy jeszcze rozwojowi), nie wyobrazam sobie wszechobecnej siersci w domu przy takim maluchu. Do tego wszystko to, co takie zwierze przyniesie na lapach,w siersci, wzglednie jakies kleszcze, pchly, pluskwy. O nie, nie. Nie ogarniam moich wlosow, a co dopiero gdybym miala sie zmagac z jeszcze jedna plaga
Migotka ja kupuje ostatnio te lidlowe pieluchy, jeszcze rozmiar 3, nie wiem czy maja jakas wyprzedaz, czy co, ale na polce sa paczki po 60 kilka sztuk i cena ok 27 zl, a ja kupuje teraz takie male paczki 31 sztuk, kupowalam po 9,99 zl, a ostatnio po 7,99 zl. Wedlug mnie sa super, nie dosc, ze tanie, to miekkie, cieniutkie i zdecydowanie chlonne. W nocy go nie przewijam, chyba, ze jest kupa, co dawno sie nie zdarzylo noca, rekordowo mial prawie 14 godzin jedna pieluche i nie przesikal. Po wyplacie jade do Lidla zrobic zapasyPaula_071, lys lubią tę wiadomość
-
Czesc piękne
Uwaga moje dziecko jeszcze spi drugi raz w zyciu spi o tej godzinie nocka ok jedna pobudka na smoka jedna o 5 na butle
Moj nadal zanim dobrze zasnie steka placze moze idzie drugi zabek bo az czasami strasznie piszczy wszystko przez sen
Lys super wiadomość wszystkie czekalysmy na ten dzien kiedy napiszesz nam ze jest poprawa i jest fajnie buzka dla Lily mam zamiar zrobić dzisiaj na obiad nalesniki z miesem ciekawe czy mlody pozwoli bo duzo przy tym roboty o wlasnie sie wybudza moj król cos jeszcze miałam napisać ee nie pamietamlys lubi tę wiadomość
-
Bry,
U nas noc nawet spoko od 2 do 7 karmiłam tylko 3 razy. Mam nadzieje że dziś moje dziecko zaskoczy mnie humorem od kilku dni wszystko jest buu uuu i tak ciagle , nic sie nie podoba, chyba ze mama włączy muzykę i robi z siebie głupa ale nie mam siły żeby tak cały dzień. Usypiam ją 2 godziny po czym śpi 20 min..Ostatnio W ciągu całego dnia bardzo mało śpi więc ledwo daje radę.
Lys nie mogłam doczekać się tego wpisu że w końcu jest tak jak powinno, że radość wygrała ze zmęczeniem i marudzeniem córciMąż długo jeszcze zostaje?
No i z okazji urodzin chciałabym Ci życzyć żeby trudne chwile odeszły w niepamięć, żebyś codziennie odkrywała nieznane z Lily, dużo zdrówka, czasu dla siebie, spokojnych przespanych nocek, żeby mąż był jak najwięcej z Wami
Mama będzie ok 17odliczam z utęsknieniem, jestem tak zmęczona że dziś rano się zastanawiałam co by było jakby nie przyjechała, mąż jedzie na te narty...
Lecę robić śniadanko, miłego dnia :*lys lubi tę wiadomość
-
Lys super, bardzo się cieszę
i jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
Paula, współczuję samotnych dni, mam nadzieję że będzie dobrze.
Agata, dzięki. Pewnie jeszcze będę o coś pytać w trakcie
U nas nocka słaba, ale nie najgorsza. Od 4 już u mnie. Też myślę o jakiś stałych porach posiłków. To wtedy pierś ile razy powinna być? Pomijając to jedzenie piersi po normalnych posiłkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 08:18
lys lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny!
U mnie nocka spoko, od 3 nocy Hubert się budzi 23.00, 3.00, 5.30. Później budzi się okolo 7.00 żeby wstać i mąż zabiera go na 40 minut i się zajmuje nim i szykuje do pracy3 dni z rzędu jestem wyspana
Paula_071, Zetka, mamasia lubią tę wiadomość