SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lys wszystkiego, co NAJLEPSZE! :-*
My dalej bezzebni, jutro 3 dawka wzw.
Pogoda do d.... chcemy już WIOSNĘ!
Mała myszka jaki słodki Sebastianek w awatarku!
Dziewczyny jakie książeczki muzyczne polecacie?lys lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Mlody o 9.30 dostal kaszke z suszona sliwka czy to mozliwe ze po godzinie mega rozbolal go brzuch? Wpadl w histerię nie wiem czy brzuch czy zęby bo chwile wcześniej zrobil zielona dwójkę no i chwile przed rykiem gryzl opakowanie po husteczkach mokrych wiec mogl sobie w buzi dziabnac kantem nie ma co gdybac najwazniejsze ze sytuacja opanowana i idzie na drzemke
-
Zabko, to zebys nie napracowala sie z tym VAT-em tak jak ja, pod koniec ubieglego roku rozliczylam wszystko jak leci, a pozniej musialam sie fatygowac z malym do US, zeby wykreslic wszystkie faktury z 2015 roku. Ulga obowiazywala tylko do 2014, a z 2015 mialam tego sporo.
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Lys wszystkiego najlepszego! Samych radosnych chwil z Lily.
Tak, my tez nie mamy zebow.
W nocy Julka zaczela miec zatkany nos, a rano katar, kaszel i goraczka. Bylysmy u lekarza, mam podawac wit c, syrop calcium i nasivin. Jedno czego nie wiedzialam nasivin tylko do jednej dziurki, kolejna dawka do drugiej i tak na zmiane. Musialam dzis odwolac rehabilitacje i do mojej babci na weekend tez nie pojedziemy. Poki co nie jest jakos strasznie marudna, tylko nie spala od 7 do 11, co nigdy sie nie zdarzylo, zawsze poranna drzemka musiala byc, a dzis przyplyw sil, tylko jak dawalam zupke pod koniec jedzenia zwymiotowala mi dosc mocno. Frida nic nie jestem w stanie odciagnac, a jak tylko odpalam katarka to ryk i sama nie jestem w stanie oproznic nosalys lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa, zdrówka dla Julki. To ja nawet nie wiedziałam że raz do jednej a raz do drugiej dziurki nasivin. A masz te 0,01? A ile razy na dobę? Nam kazała na noc. A Katarki em jeszcze 2mce temu udawało mi się samej ściągnąć, teraz nie.
Jaki syrop całkiem podajesz? Bo na wszystkich które widziałam jest od roku.
-
Apaczka ja nie czuje, zależy jak złapie, aż dziwne bo jak wsadze palca do buzi to nie da sie nie czuć a na cycku jakos nie czuje albo skóra od dołu sutka jest jakaś znieczulona.
Potworek śpi, zamówiłam w niedzielę spodnie z HM, nie widziałam po zdjęciu czy to moje ulubione ale 30 zł więc w ciemno wzięłam, największy dostępny rozmiar to 36 no i jeszcze 5kg muszę zgubić bo jak założę to pęknądziś wchodzę na stronę i są w pełnej rozmiarówce ale już z 59 zł, więc pewnie są i w sklepach to te
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0356198001.html
edit- ten link przenosi do innych spodni... nie wiem dziwne. Coś im się porypało, te ulubione sprawdzone to te tylko w wersji czarnej
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0335368004.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 12:26
apaczka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Czy w ostatni weekend marca przedstawiamy zegarki? Czyli na sniadanie Wielkanocne wstajemy godzine szybciej?
Tomek teraz spi 2h a ja nie mogę zasnąć. I ten deszcz...
O kurdeeeeeeee, ż etez musiało trafić na świeta, i z dzieckiem nie wiadomo jak bedzie, no ja pierduuuuuuu