SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja chcialam isc dzisiaj szybko spac i co? I siedze i czytam
Ona przez jaki samolot bedziecie chodzic na rehabilitacje? Co Zoska robi?
Dostalam okres wczoraj. Pierwszy po porodzie. Ale dziwi mnie to bardzo, bo raz ze ciagle karmie, to dwa biore tabletki anty, wiec tego okresu nie powinnam miec. Nie wiem o co chodzi. -
Agaata wrote:Apaczka, a jak z kp? Natalka jada z piersi, czy nadal nie?
-
Apaczka, możliwe, że zęby. Cholera wie tak naprawdę. W sumie jak tak sobie myślę, to Hubert najwięcej i najdłużej je po kąpieli, dzisiaj o 11.30 jak go karmiłam to mam wrażenie, że nic nie zjadł, ssał może po 2 minuty z każdej piersi i się odrywał, śmiał, gadał, nie dawał się przystawić. O 14.00 trochę więcej, ale słabo. Po kąpieli zjadł bardzo dużo. W nocy ostatnio też mam wrażenie, że bardziej chce pociumkać niż jeść, Wydaje mi się, że nie ogranicza sobie częstotliwości jedzenia ale ilość na pewno.
-
podpisuje listę obecności tylko na szybko.... nie dam rady nadrobić ostatnich dwóch dni... u nas masakra ;/ mąż do domu jakieś choróbsko przywlókł ehhh ja zdycham z katarem, mały też
do tego wydaje mi się że idą dolne jedynki bo takie ostre jak się palcem przejedzie po dziąsełku, ale zaglądnąć sobie nie da ;/ od dwóch dni prawie nie spałam i dziś się też nie zapowiada ehhh
-
Ja się tym przestałam przejmować. Może jej przejdzie może nie. Cieszy mnie, że inne rzeczy je, wczoraj i dzisiaj miała zupkę szpinakowo-brokułową na wołowinie i wszystko zjadła. Bardzo lubi owoce. Przybierać chyba przybiera bo czuję, że jest cięższa. Za parę dni zważę to zobaczę. Pierś zmarginalizowała więc cóż robić, trudno.
-
witam wieczorową porą
Agata
lubie Twoje wpisy, takie dokładne, no normalnie w gazetach taka nie piszą jak TY !
Aska87, zdrówka dla Was, oby szybko przeszło
U nas reszta dnia względna, mały pospał do 18.30 przez co nie mógł usnac o 21 ale sam sie krecił w łózeczku, odkrył metode przemieszczania, ale na plecach, no co za uparciuch, ugina kolana i sie odbija do tyłu dzieki temu może sie przesunać jak coś chce sobie zabrac.
Udałomi sie przemycić mu nurofen w trzech łyzeczkach kaszki na noc, mam nadzieje ze noc bedzie względna
Dziewczyny odbijacie jeszcze dzieci po mleku ? Ja raczej zawsze no chyba że się długo nie chce odbic i mi sie spieszy to nie, ale tak to pilnujeAgaata lubi tę wiadomość
-
Zamówiłam pieluchomajtki dla małej wzięłam rozmiar 4 i na wszelki wypadek 5, bo wcale się nie zdziwię jak 4 będą ciasne...
Chwała temu co wymyślił internet i zakupy on-line.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:13
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Lys ja poszlam spac po 21 i co? Jestem juz wyspana, a dziwic sie dzieciom
Katarka danonek bodajze od 2rz, ale jak ta moja zaraza mala poklocila sie z mlekiem to bedzie dostawac. Kupilam tez bielucha i czeka na swoja szanse.lys, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko oszalało. Paula, chyba Hubert idzie w ślady Twojego Tomka... Obudził się o 2.30 - nakarmiłam i zobaczyłam, że przesikał się łącznie ze śpiworkiem - mąż go zabrał i przewinął, przyniosł, położył do łóżeczka, a ten zrobił kupę.... No dobra, kolejne przewijanie i odłożenie do łóżeczka jak zwykle. A ten w łóżeczku ani myśli spać - stoi, krzyczy "dadada jadejaadejade", wzięliśmy go do łóżka więc raczkował po łóżku i po nas, ciągał nas za włosy, napieprzał po głowach, stawał trzymając się za zagłówek i cały czas gadał... Do teraz - teraz leży na dywanie w salonie i się bawi, a ja siedzę i nie wiem czy się śmiać, czy płakać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 04:16
lys, Pulpecja, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Nieźle Agata, może teraz odsypiacie. U nas nocne kupy były podczas ząbkowania, po 2 w nocy. Moje dziecko też jest szalone ostatnio i w nocy jak się przebudza to robi akrobacje dopóki nie przewroci się na brzuch. Później na tym brzuchu kręci się wokół własnej osi w półśnie aż w końcu zasypia. A dzisiaj pospałyśmy do 6.40, jestem w szoku