SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaminka -wszystkiego naj naj naj!!!
Buziak dla Polusi z okazji miesiecznicy!:-*
Ja ugotowana zupke trzymam normalnie w lodowce w pojemniku na zywnosc. Gotuje raz na 2-3dni, zalezy ile tej zupki wyjdzie.mysle ze w lodowce nic sie tej zupie przez te dni nie stanie.
witaminkab lubi tę wiadomość
-
Wg mnie powinno sie przechowywax w szklanym pojemniku, nalezy unikac trzymania zywnosci w metalowych/emaliowanych naczyniach, bozachodza reakcje zupa-garnek i moga wydzielac sie szkodliwe substancje do zywnosci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 12:58
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Wg mnie powinno sie przechowywax w szklanym pojemniku, nalezy unikac trzymania zywnosci w metalowych/emaliowanych naczyniach, bozachodza reakcje zupa-garnek i moga wydzielac sie szkodliwe substancje do zywnosci.
-
zabka11 wrote:Jak robilas te klopsiki i z jakiego miesa???
0na88, zabka11, magda sz lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Pulpecja Problem w tym że Hubert nie upada jak siedzi, to mu się nie zdarza, tylko jak stoi i się wychyla po jakaś zabawkę albo coś innego...
Wracam do domu ze spaceru pogoda pięknadamy radę!
-
witaminkab wrote:Witam się jako 28 latka
Boże jak ten czas leci!
Magda tez chciałam obkladac poduszkami mała ale ona nie usiedzi i oprócz wyciągania jej zewsząd musiałabym gonić cały czas z poduszką.
My też nie mamy sztywnych godz posiłków. Mniej więcej ułożony harmonogram, ale nie spinam się już tym. Zazwyczaj wychodzi podobnie, ale też zależy o której Łucja wstanie, kiedy zglodnieje, o której w nocy było karmienie itd.
Agata co robisz z Hubertem? W sensie jakie rozrywki jak jesteście w domu. Szukam inspiracji bo ja musze cały czas siedzieć z mala na podłodze i juz mam czasem dość. Jak tylko siąde gdzieś indziej to szaleje kolo mebli i Kleka przy regale, krześle, no wszędzie tam gdzie można się boleśnie uderzyć. Jak musze coś zrobić to wkładam ja do łóżeczka, ale długo nie wysiedzi bo chce wyjść i płacze. W krzeselku do karmienia lubi tylko jeść, wytrzyma 15 min. W bujaku jak ja zapne pasami to się drze ze złości, jak nie zapne to się obraca na brzuch i chce wyjść. Może któraś ma podobnie i ma jakieś pomysły jak mogę wstać z podłogi?
Idziemy dziś na basen, zajęcia odwołane, ale i tak idziemy poszaleć w wodzie.witaminkab lubi tę wiadomość
-
Obecna:)
Jestem w plecy Belly a na fb to boję się zajrzeć..
Wiem jedno: do 18-tki Patryka nie robię żadnych imprez w domu!!! Przez week mieliśmy tabun gości, wszystko super wyszło i mały grzeczny ale co ja się narooobiiiiłam.. myślałam że się zajadę, oczywiście cały czas kłóciłam się z m, nerwowa atmosfera żeby ze wszystkim się wyrobić, nie wspomnę już o tym że z sb na niedzielę mały musiał odreagować i budził się z rykiem co godzinę .. a.. i wiecie co.. była koleżanka z 1,5 rocznym chłopcem - dopiero sobie uświadomiłam co mnie czeka.. nawet na minutę nie usiadła, tzn musiała zmieniać się z mężem, mały jest nieziemsko aktywny - po prostu sto ruchów na sekundę, mówi że w domu to naprawdę nie ma szans nic spokojnie zrobić bo jak tylko spuści z oczu to zaraz guzy albo pomysły pt wejdę sobie na szafki.. ale chyba polubili się z Patrykiem:) wyrywali sobie książeczki, starszy okładał młodego puzzlami a ten się śmiał.. takie mieli chłopaki rozrywki.. ale jakoś chyba najbardziej przeraziła mnie myśl mieć pod jednym dachem takich 2 urwisów albo być w zaawansowanej ciąży np.. hmm chyba pozostanę przy tym niepokalanym poczęciu:)
idę nadrabiać0na88, zabka11, Pulpecja, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość
-
Witaminko - cudownosci kochana !
spieprzylam diete... wlasnie wciagam drugi kawalek pizzy gigant , od juta bede grzeczna .
Dziecko mobilizuje do obrotow machajac jej pizza ... pojde do pieklaaaaaga, Katarka, zabka11, Pulpecja, Zetka, witaminkab, niecierpliwa, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość