X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomek zjadl kaszke o 18:30, o 20:30 cycek i to ponad 240 ml. Oczywiscie po 23 znowu chcial cycka. I tak cala noc co 2h. Zadowolony wstal o 6:15. Marze, by spac 3h ciagiem chciaz raz.

Edit. I rano zastalam go kleczacego w lozeczku, glowa wystawala nad barierke.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 07:46

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czołem noc kolejna z seri przekrec mnie mamo bo ja nie umiem
    Pobudka 5.30 o losie gdzie te czasy ze spal od 20 do 7 z jedna pobudka niech one wrócą błagam
    Obiad mam z wczoraj wiec mniej roboty
    Wlasnie mamy pierwsza drzemke
    W planach umycie szafek kuchennych i okna balkonowego ciekawe czy zrealizuje moje spaniale plany
    Po brukselce mlodemu nic nie bylo troche wiecej pierdzial i tyle
    Moj je kaszki na wodzie ok 60 ml z calym sloiczkiem owocow tym malym je ta kaszke 3i pol godz po butli 220 ml i po kaszce ma 3 godz przerwy do obiadku czasami kaszke robie na mm ale ostatnio tylko na wodzie zjada ze smakiem
    Czekam az mlody bedzie siedzial bo bardzo chce wprowadzic blw ehhh

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja już też ma pierwszą drzemkę, bo wstała o 7, a to jeszcze nie jej pora.
    Piję kawę i wstawiam jakiś obiad. Pogoda zapowiada się ładna, to może wyjdziemy na spacerek :-) super. Dwa tygodnie temu w prognozach długoterminowych zapowiadali na święta deszcz, na szczęście prognozy uległy zmianie :-) mam nadzieję, że na chrzest będzie jednak ładne słoneczko.

Weridiana lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja już też ma pierwszą drzemkę, bo wstała o 7, a to jeszcze nie jej pora.
    Piję kawę i wstawiam jakiś obiad. Pogoda zapowiada się ładna, to może wyjdziemy na spacerek :-) super. Dwa tygodnie temu w prognozach długoterminowych zapowiadali na święta deszcz, na szczęście prognozy uległy zmianie :-) mam nadzieję, że na chrzest będzie jednak ładne słoneczko.

201508091565.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po sniadanku, ugotowalam Julce zupke z batatem i ryzem o mamo jaka slodka. Wczoraj bylismy u tesciow, mala nie widziala ich 2 tygodnie i taki ryk odwalila, rece do mnie wyciagala i cala wizyte marudzila. Tesciowie przyjeli sobie teorie, ze ida jej zeby, no ale dziwnym trafem jak wyszlismy zeby przeszly ;)

Pulpecja, Migotkaa, witaminkab, Maniuś, jesslin87, Weridiana, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa - ja tyle juz teorii slyszalam od nich na moje dziecko ze glowa mala, kolka , wzdety brzuszek , gazy , nie wyspana , zeby - wszystko biora pod uwage tylko nie to ,ze ona ich po prostu nie toleruje ;-)

bylam na tych zajeciach umuzykalniajacych dla dzeci - bylo nas w sumie 5 -cioro dzieci. Zoska byla najmlodsza ale bardzo zainteresowana , nie spuszczala baby na krok - usmiechala sie , gadala. Chyba bede chodzic , zawsze to cos innego .

Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też już na pierwszej drzemce. Marudny dzisiaj jest jak rzadko mu się zdarza, mam nadzieję, że to przejdzie po spaniu.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa, ona - wiadomo, wszystko jest lepsze niż alergia na dziadków :-)
    ja to uwielbiam jak mała pcha rączki do buzi czy ślina jej leci i słyszę: patrz, patrz, na pewno zęby jej idą ( i tak od kilku miesięcy oczywiście) i ciągle zdziwienie, ze nadal jej nie wyszly :-)
    albo moja teściowa: wiesz, ona ma już pól roku, to może już nie spać tak dużo jak wcześniej. Wiesz, no w tym wieku to zęby już mogą wychodzić i ona będzie marudna. Wiesz, możesz jej dać (i tu do wyboru ziemniaczka, marcheweczkę, banana, mięsko)bo w tym wieku, to już się daje. Nie wiem, może jeszcze nie zdążyła zauważyć, ze to moje trzecie dziecko! Ona miała dwoje 40 lat temu więc śmiem twierdzić, że mam wiedzę porywnywalną do niej na temat niemowląt jeśli nie większą :-) bo jednak poszerzaną na bieżąco :-)

0na88, niecierpliwa, Maniuś, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa, jak Hubert miał miesiąc to twierdziła, że jak będzie miał 4 miesiące to mu mleczaki powychodzą ( nie wiem... wszystkie?) Młody ma 7,5 msc i zero zębów. Nie chcę wiedzieć, co teściowa sobie myśli, ale może uznała, że Hubert już będzie bezzębny :-D

Pulpecja, 0na88, Maniuś, Weridiana, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Mój syn urzadził sobie imprezkę od 4.40 do 6, tylko nie wział pod uwage że mamie się nie chce imprezować o tej godzinie, usnał troszku bujany bo wcale nie miał ochoty kłąść się spać

Ja się cieszę że Szymko lubi moja mamę i dziadków drugich tez, chcociaż tesciowa to troche go dreczy, ciąglę go cmoka, tiutia, czasem mąż jej mówi wez zostaw to dziewcko w spokoju, najlepsze było kiedyś jak tak nim telepała że się zerzygał a mój p jej mówił nie trzęś nim, mine miałą bezcenną haha:)

Pulpecja w święta masz chrzciny? bo nie pamiętam dokłądnie:)

Pulpecja lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Migotka, w niedzielę małą chrzcimy :-) najlepsze jest to, że już o 11 rano. Dobrze, ze kościół blisko, to może się jakoś wyrobimy :-)

Weridiana lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osz kurna, no to wyzwanie, nie lubie takich imprez rano, w maju mamy komunie o 10.30, ja pierduuu, zanim ja sie ogarnę a pasuje jakoś wyglądac bo jestem chrzestną, dziecko noi mąż będzie miał 100 pytan jak zwykle, nie widze tego..

Pulpecja lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa jak Łucja do mnie idzie, albo się śmieje jak oni są to zawsze pyta "a co Ty tam widzisz?" I zawsze jakaś teoria, że coś ja zainteresowało za mną.
    Właśnie wędruje za córka po mieszkaniu. W tym tygodniu rozpoczęła zwiedzanie. Dobrze ze mamy niewiele ;)

0na88, Pulpecja, Maniuś, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa, w biedrze pieluchy na promocji, ten domek dwupak po 49.90 kupowałam wczoraj:)

zabka11 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Osz kurna, no to wyzwanie, nie lubie takich imprez rano, w maju mamy komunie o 10.30, ja pierduuu, zanim ja sie ogarnę a pasuje jakoś wyglądac bo jestem chrzestną, dziecko noi mąż będzie miał 100 pytan jak zwykle, nie widze tego..
    najgorsze, ze trzeba jeszcze śniadanie ogarnąć :-) a do stołu się nie ubiorę już "na gotowo" bo się na pewno uciapię czymś.

201508091565.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo moja córeczka się wyspała :-)

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja no tak, ale może uda się przygotować wiekszość wieczorem, i nie zapomnij o zmianie czasu:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko, ze o ile na poczatku to bylo zabawne, tak teraz przestalo mnie to smieszyc. Coraz bardziej jestem przekonana, ze tesciowa podziekuje, za opieke nad Julka :/ Od czerwca bede tam jezdzic na caly dzien z 3 razy w tygodn"u, tylko co z tego jak pod koniec czerwca tesciowa zarg pitnie na wies i wroci dopiero jak pojde do pracy i Julka zas sie od niej odzwyczai. No nic moze pare dni powyje i polubi babcie

Pulpecja, zabka11 lubią tę wiadomość

• Pulpecja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Pulpecja no tak, ale może uda się przygotować wiekszość wieczorem, i nie zapomnij o zmianie czasu:)
    o k.... jeszcze i to !!! no chyba muszę wszystko przygotować wieczorem, jak znam życie to zejdzie do północy, a około 5 pewnie trzeba będzie wstać. To sobie termin chrzcin wymyslilam.

201508091565.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Tylko, ze o ile na poczatku to bylo zabawne, tak teraz przestalo mnie to smieszyc. Coraz bardziej jestem przekonana, ze tesciowa podziekuje, za opieke nad Julka :/ Od czerwca bede tam jezdzic na caly dzien z 3 razy w tygodn"u, tylko co z tego jak pod koniec czerwca tesciowa zarg pitnie na wies i wroci dopiero jak pojde do pracy i Julka zas sie od niej odzwyczai. No nic moze pare dni powyje i polubi babcie
    no to jeśli tak sytuacja wygląda, ze babcia ma się Julką opiekować to faktycznie mało zabawne...

niecierpliwa lubi tę wiadomość

201508091565.png
‹‹ 3461 3462 3463 3464 3465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ