SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
apaczka wrote:Ja kończę gotować zupkę dynia, burak, pietruszka, indyk i ryż i zaraz idziemy posiedzieć na słoneczku w parku
Pogoda dziś u nas zacna
Wiosnaaaa!!
od nas przyszłabo dzisiaj szaro
Co do upałów sierpniowych , uwaga dziewczyny z Gdańska nie będzie pogody na 100% bo ... ja przyjeżdżam hahaha zawsze tak jest. W tamtym roku nie byłam w pl i co były upałyaaaaga, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Pulpecja miękkie siedzisko chyba wszystkie parasolki mają bo tak się składają. Od koleżanki mam Mclarena i tez ma miekkie , za to w graco sztywne ale składa się inaczej
Weridiana lubi tę wiadomość
-
aaa Weridiana diablico nie mów nawet bo ja mam pierwszy tydzien sierpnia zarezerwowany nad morzem:)
jem snaidanie i biorę się za jaką robotę,
Szymko ma sluz w kupie, czyzby sie zab szykował? wczoraj tak zauwazyłąm z eten kieł dalej plama biała i pękło dziąsłoWeridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Właśnie mnie oświeciło że do zup mogę kupić mrożonki zamiast co chwilę latać do warzywniaka.. oczywiście w planach miałam kupić warzywa eko i sama zrobić te mrożonki ale ciągle zapominam, że w naszym sklepie eko dostawa warzyw jest tylko raz w tygodniu i tylko w tym dniu jest szansa coś kupić..
Mąż pojechał i zostaliśmy sami na 2 dni..buu ale mi smutno.. dziś mają wpaść teściowie ale jakoś średnio mnie to cieszy, mam taki dzień że wolałabym sama sobie posiedzieć a tak trzeba jakoś chatę ogarnąć coby wstydu nie było..
Odnośnie badań to my wczoraj robiliśmy morfologię, żelazo, TSH, glukozę - tylko nie wiem po co bo glukoza to chyba powinna być na czczo no i mocz.. żelazo wyszło ładne, w morfologii trochę poprzekraczane normy ale nie dużo, za to ph moczu powyżej normy czyli zasadowe, nie wiem co to może oznaczać.. jutro wizyta kontrolna to zobaczymy..
-
Idę kończyć pomidorówkę i też będę szykować się na spacer.. uparłam się na gondolę bo chcę zostawić stary wózek u rodziców w domu bo na dole nie ma miejsca na 2 wózki.. choć w sobotę wybieramy się razem na święcenie pokarmów to myślę że w spacerówce go wezmę..
-
Lys, skoro tak czesto karmisz Lily to jest nadzieja, ze sie uchroni. Duzo zdrowia!
Czyli Tomek predzej wstał niz nauczyl sie siadać.
U nas dzisiaj m.in. zielony groszek, jeszcze mialam mrozony z ogródka rodziców, za Chiny nie zlapie go swoimi lapkami, sama dawalam mu do buzi:)
Magda, zobacz na wozki Baby Jogger i Valco Baby, one maja lepsze kola.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Czesc
Musze was nadrobic,wczoraj polozylam sie wyjatkowo wczesnie, bo juz o 22, dzieki czemu dzis wstalam wyspana w koncu:)
Mala drzemie, Julcia zaraz wraca ze szkoly i ma wolny caly tydzientroche odetchniemy od szkoly
W swieta jedziemy do rodziny meza, zobaczymy jak mala zareaguje, jesli bedzie ok to sprobujemy zostac na noc, tykko musze jeszcze lozeczko turystyczne zdobyc, bo nie wyobrazam sobie jej drzemek na wersalce u babci
Migotkaa wrote:aaa, w biedrze pieluchy na promocji, ten domek dwupak po 49.90 kupowałam wczoraj:)
wiecie ze w rossmanie od 20.04 49% znizki na wszytskie kosmetyki do makijazu????
jesli chodzi o batata to ja ostatnio zrobiłam batat, marchewka,zielony groszek,kawałek pietruchy i selera - pyyyycha!! tez slodziutka!
musze kupic mrozona dynie i zrobic.
i mam zamrozona szparagówkę, ale trochę sie boję, czy małej na brzuszek nie zaszkodzę???w końcu to fasola...
za to burak próbowałysmy i jest beeeee
Lys - dużo zdrówka!!
Paula- brawa dla Tomka!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 14:32
Paula_071, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Lys zdrowia! U mnie też szpital
mąż ma zapalenie gardła i antybiotyk i zwolnienie od dziś (sam sobie winien,bo Nie doleczyl ostatnio zatok,Piotruś złapał wirusisko,przekazał tacie i go zmoglo),nocka jak wczoraj,czyli słabo,ale już młody lepiej oddycha
byliśmy u lekarza i plucka,gardło i uszy ok
tyle,że przy dwójce chorych mam Sajgon w domu i jak tu się szykować do świąt