SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj oglądałam kolejny odcinek "O matko!" Bosackiej i tam gościnie Pani gadżet mówiła m.in. o fotelikach dla dzieci. Podała stronę internetową gdzie jest ranking testowanych fotelików przez światowe organizacje. Ponoć należy wybierać foteliki, które mają ocenę co najmniej 3, a oczywiście lepiej większą. Może Wam się przyda: http://fotelik.info/
małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Z moich planów na spacer po Gdańsku nici, bo oczywiście szwagierka ma jechać z nami, bo wieczorem odbieramy teściów z busa - wracają z weekendu... No k**** a miało być tak pięknie. Teraz to nawet psa nie weźmiemy, bo nie wepnę jej szelek. Ja na pewno nie będę siedziała z tyłu!!! Mam to w dupie!!!! Niech się gniotą 40 km razem.
Nienawidzę tego... Mam plany i zawsze ktoś inny musi się wtrącić... W sumie to nawet nie wiem po co ona chce z nami jechać po 20 ? Aj z tej złości od 2 nie śpię.
Co do hormonów to wczoraj pod biedronką stałam i ryczałam... Para młoda wyszła z bloku i szli do auta... I tak sobie pomyślałam, że za lat 20 mnie też czeka taka wyprawka mojego dziecka... Stałam i tylko łzy mi kapały...magda sz, zabka11, psioszka11, Neyla lubią tę wiadomość
-
ale mialam sen.. ze mielismy synka, był jeszcze maleńki- noworodek, no i z mezem gdzieś chcielismy jechac i zostawilismy go u mojego brata na 2 noce, a ja we śnie tak tęskniłam za nim ze mi serce sciskało i nie mogłam doczekać się powrotu po mojego synka;p
małaMyszka, zabka11, psioszka11, bosa lubią tę wiadomość
-
Bosa teraz leżeć płasko i żadnego dźwigania! Właśnie dzwoniła do mnie koleżanka która jest w 32 tyg. że jest w szpitalu do rozwiązania, przenosiła córkę 16kg z samochodu do domu i zaczęła krwawić, szyjka zmniejszyła się do 6mm... także dziewczyny nie dźwigamy nic co jest cięższe niż 5kg !
Heheh uśmiałam że tych burz hormonalnych, choć sama takie miewam
My wczoraj rano się kłóciliśmy, że mąż sprząta a ja leżę i że jestem królewną itp. kiedyś bym mu odbąknęła ale miałam tak wy*ebane że tylko się śmiałam że na czas ciąży oddaje mu tytuł perfekcyjnego pana domui poszłam spać.
Wieczorem obejrzeliśmy film Sąsiedzi, o młodym małżeństwie z dzieckiem i wojnie z sąsiadami studentamigłupkowaty film ale polecam
Mąż się sam "odobraził" bo cały film mnie przytulał, głaskał i mówił że mimo że jestem taki nierobek to mnie strasznie kocha, no a póz niej chyba zapomniał o ciąży bo tak się nakręcił że dziś muszę kwas mlekowy wziąć bo aż mnie pieczeseks w ciąży jest super ale tylko taki delikatny, ciasno tam jak cholera.
sylwucha89, małaMyszka, Cassie, niecierpliwa, zabka11, psioszka11, Neyla, Meggi31, bosa lubią tę wiadomość
-
Bosa - odpoczywaj i nie przenos juz cory - dobrze ze pojechalas.
ja dziewczyny tez zaczynam czuc babelki / hmm przelewanie? - jak ktoraz z was juz napisala , szczegolnie poznym wieczorem jak sie uloze do spania .
u nas walentynki w tym roku bez szalenstw - zrobilismy razem spaghetti i uczcilam je szampanem piccolo , nastroj wczoraj tez mialam taki sobie wiec wlasciwie o 21 juz bylam gotowa do spania
PS. ja tez jestem chwilo nierobkiempo zrobieniu prania i wyciagnieciu go z pralki wolam meza zeby przeniosl mi to wszystko do rozwieszenia itd... myc okien do rozawiazania np w ogole nie zamierzam . Tylko co sobotnie porzadki wchodza w gre
milego dnia dziewczyny
duuuzo odpoczywajcie i nie dzwigajcie najlepiej nicWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 11:35
małaMyszka, Cassie, magda sz, sylwucha89, niecierpliwa, zabka11, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Magda sz to prawda!!! Wczoraj spróbowaliśmy i było prawie jak za pierwszym razem... Ciasno jak cholera. A że my tylko z kaloszem możemy to wysuszyło mnie i odczuwałam lekkie tarcie... Lubię szybko i ostro... Zawsze długo i namiętnie kończyło się lekkim tarciem. Tym razem było powoli, bez pośpiechu i delikatnie. No cóż... Praktyka czyni mistrza...
Cassie, magda sz, zabka11, psioszka11, Neyla, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
bosa ciesze sie ze z malenstwiem wszystko ok. Kochana uwazaj na siebie i lez!!! Teraz dziecko jest najwazniejsze!!!
Wstalam z bolem glowy i z brakiem checi na cokolwiek.
Czuje ze to nie bedzie moj dobry dzien... a jeszcze na poludnie goscie mi sie szykuja...
Czy macie zawroty glowy wstajac z lozka rano czy w nocy do wc???
Ja od 3 dni mam takie samoloty ze do wc dojsc nie umiem...
Cisnienie mam 120/75 puls mi skacze ale to nic nowego bo mam problemy z pulsem.
Zycze Wam spokojnej i milej niedzieli, bede zagladac.małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Cassie ja też mam takie samoloty, puls od 70 do 95 i tak skacze
zawsze jak zjem sniadanie to mam kryzys, musze się polozyc bo zaczyna się krecic. Czuje że moja żabka rośnie i potrzebuje więcej jedzenia. We wtorek mam wizytę tylko że bez USG, zapytam o te samoloty i bóle głowy ostatnie i czy normalne że jestem w 15 tyg a waga na minusie.
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzyli na to wychodzi ze samoloty sa normalne na tym etapie ciazy.
magda u mnie to jest dziwne ze ja glodu nie czuje wcale, nawet rano. Jem bo jem, waga 1kg na plusie.
kkarolinaaa bo w kosciele jest cieplo, do ego zimowe ubrania itp.
Uwazaj na siebie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja też staram się nie nosić dużo a raczej wcale.Po zakupy wchodzi zawsze Adam, pranie z pralki też wyciąga i przynosi mi do rozwieszenia
Ostatnio ja wzięłam się za odkurzacz i powolutku delikatnie dałam radę
Obiadek prawie gotowy, jeszcze tylko mięso na kotlety musze rozklepaćA na deser arbuz i truskawyyyyy
Dziewczyny ponawiam pytanie bo na samą myśl mi ślinka cieknie.Czy można w ciąży jeść ananasa świeżego?Bo gdzieś czytałam, ze to nie wskazane.Co o tym sądzicie?
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
http://przewodnikciazowy.pl/porada/ananas-w-ciazy
http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/dieta/produkty-absolutnie-zakazane-w-ciazy-zobacz-czego-nie-wolno-ci-jesc,203_4826.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 13:31
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam Was Kochane, na szczescie bylyscie dla mnie laskawe i nie mialam az tak duzo nadrabiania po weekendzie
Na początku bosa ciesze się, ze pojechalas do szpitala i jestes pod fachowa opieka, teraz odpoczynek, odpoczyne i tylko odpoczynek. Teraz musze zaczac na siebie na prawde uwazac bo popwiem szczewrze, ze jak chodze w tygodniu na zakupy to za duzo pozwalam sobie przytaszczyc
Po wczorajszej imprezie urodzinowej mamuski dostaslam mocno w kosc, prawie wiekszosc imprezy spedzilam w kuchni zmywajac iu wydajac daniaProsilyscie o fotke tortu to prosze bardzo - goscie chwalili, ale nie wiem czy na prawde im smakowal czy tylko z grzecznosci
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fcea2b35c88baa6e.html
Dzis rano pojechalismy z mezem na spacer do Pszczyny - bylo bosko! Jak to moj maz powiedzial musimy sie troche odchamic i nawet do palacu mnie zaciagnal choc nie cierpie muzeow, ale ze chcialam mu ladnie podziekowac za ciuszki, ktore kupil mi po dordze poszlam i nawet nie jeczalamW kocu znalazlm idelany plaszcz dla siebie na wiosne, tylko ja kupilam w kolorze szarym, bo dzis to ledwo sie w soj dopielam tak mnie w cyckach gniotl
http://ebutik.pl/product-pol-143596-Czarny-plaszcz-dresowy.htmlzabka11, Cassie, Y, 0na88, małaMyszka, magda sz, bosa lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Mi tez często skacze ciśnienie. Na razie zawrotow głowy nie mam i mdłości od 2dni opuściły
my dziś przytulalismy sie i kurcze tez czuje po kazdym razie otarcua sluzowki itp.cona to mozba stosować? ?? Slyszalam ze provag żel można, ale czy na pewno???
Co do sprzątania to ja w tyg. prawie nic nie robie-z wielkim bólem uda mi się naczynia do zmywarki wstawić. Za to w weekend mam wene i wtedy szaleje. Odkurzam, myje podłogi, zmieniam pościel, robue pranie, poleruje kuchnie i jeszcze gotuje. Stwierdzam zatem ze przebywanie w domku mi służy, a praca wręcz przeciwnie i musze jak najszybciej isc juz odpoczywać na l4małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Bosa odpoczywaj, leż grzecznie
U Nas dziś leniwa niedziela...tzn leniwa dla mnie bo mąż posprzątał całe mieszkanie...
aż mam wyrzuty sumienia
Czy Was też tak brzuch nadal boli? Kłuciami w okolicach pępka się nie przejmuję bo wierzę, że to dzidzia robi sobie miejsce... ale te wszystkie kłucia i szarpnięcia w okolicach jajników, pachwin, dole brzucha to też norma?
Lekarz mówił, że pewnie wiązadła itp bo na usg jest wszystko ok... ale no tak mnie boli ciągle od 4 dni, że jednak mnie to martwinie jest to ciągły ból tylko tak co jakiś czas, w sumie bardzo często, czasem takie mocne że aż muszę usiąsc...
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
No u nas też już sielanka:)
Zaraz po napisaniu do Was przyszedł, całował i on przepraszał hehe za moje humorki. Zebraliśmy się z psem i pojechaliśmy w okolice Karpacza na spacer, pies się wybiegał,a my pospacerowaliśmy. W drodze powrotnej do teściów na obiad. Po powrocie do domu zachciało mi się szarlotki, więc do cukierni , do tego zrobiłam ciepłe kakao i zalegliśmy teraz przed tv.
Co do sexu to miał być wcz,ale z powodu kłótni pewnie będzie dziś, u nas też z tym kiepsko, ciasno i jakoś dziwnie.Zobaczymy co z tego wyjdzie.małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
zabka11 wrote:my dziś przytulalismy sie i kurcze tez czuje po kazdym razie otarcua sluzowki itp.cona to mozba stosować? ?? Slyszalam ze provag żel można, ale czy na pewno???
Ja używam od dawna. Kiedyś mi gin polecił żeby używać właśnie po basenie czy po stosunku jak są otarcia, żeby nie nabawić się infekcji. DziałamałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
niecierpliwa ja tez sie boje - i najlepsze ze pytalam sie lekarki czy moge , dala nam zielone swiatlo , a ja jestem tak spieta ze sprawia mi to zero przyjemnosci , maz to odczuwa wiec dla niego to tez zadna przyjemnosc. Rowniez nie naciska , to chyba chodzi o moje psychike ktora sie zblokowala
radzimy sobie innymi sposobamiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 19:02
małaMyszka lubi tę wiadomość