SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana nam tez lekarka dala zielone swiatlo, ale ja dalej sie boje i nawet nie podeszlismy do zadnej proby, a teraz mam wymowke, ze czekam co powie druga lekarka, ale i tak wiem, ze nic z tego nie bedzie. Ja z moja endometrioza mialam czesto bolesne stosunki wiec nawet nie chce ryzykowac. My tez sobie radzimy
Moje libido jest niemal zerowe, a o meza dbam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 19:10
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
a nam było tak dobrze po
... tylko szkoda, że tak szybko się wysuszam... Mąż też nie naciskał, ale tak się stęskniliśmy za sobą i było to silniejsze
magda sz, 0na88, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja tez tesknie za ta forma bliskosci, wiem, ze maz tez no ale od tego sie nie umiera
Dodatkowo aplikuje luteine, ktora caly czas ze mnie wyplywa i to tez nie jest komfortowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 19:17
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
moj to nawet cos marudzil ale dziecko i jak to tak..... ktos nawet zartowal ze jak dziecko sie urodzi i podrosnie to popuka ojca w czolo i zapyta "milo ci tak , tato" w nawiazaniu do stosunkow w ciazy hehe
niecierpliwa, Neyla, psioszka11, Aga89, małaMyszka, futuremama, bosa lubią tę wiadomość
-
bosa wrote:Hej dziewczyny, dzięki za wsparcie. Mam zostac w szpitalu na kilka dni. Kosmowka mi sie odkleja od wysiłku-noszenie corki 13 kg. Z dzidziusiem ok. Mam lezec,luteina i duphaston.
Dbaj o siebie...
Ja przez weekend wybawiłam się z 3m-cznym bobaskiemaż mi się po nocach dzidziusie śniły.
Od kilku dnia mam strasznie bolące sutki, a mdłości mi już przeszły. W ciągu dnia jestem też strasznie senna i zmęczona, ale nie mogę zasnąća w nocy to śpię po 10h. Znowu włączył mi się też żarłok...na wszystko. Kwaśne, słodkie, słone...byle tylko się napchać. A lekarz dalej twierdzi, że chudzinka ze mnie.
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Ja jak w nocy wstaje do wc to mam zawroty.
Bylismy na 11:30 w kościele, o 12 wyszlismy, tak mi słabo zaczeło sie robic..a nie bylo gdzie usiąść
Ja to mam takie spadki ciśnienia i pikawa mi tak wali, że mam wrażenie, że zejdę z tego świata. Lekarz zalecił picie lekkiej kawki z mlekiem (którą przed ciążą piłam bardzo rzadko) i powiem, że idzie jak po grudzie, ale na ciśnienie pomaga. Da się żyć.
Co do sekesu, to ja się boję mieć orgazmywięc od 4 m-cy jeden powód do radości mniej... ale w 2 trymestrze (już za tydzień) mam w planach przełamać pierwsze lody.
Humorki ciążowe niby mnie nie dopadają (tak twierdzi mąż, jak ktoś się go z rodziny pyta). A mi nawet powiedział, że jestem fajniejsza w ciąży-taka miła i radosna...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Paula ten Provag żel można stosować jako lubrykant? Odkąd jestem w ciaży sahara się ze mnie zrobiła i to jest 50% problemu z seksem. Takiego żelu z Durexa jakos się boje używać
Ja też się boję używać żelu Durexa, a Provagu używam po stosunku. Trzeba się chyba zapytać lekarza czy można używać "wewnętrznie", ja nie próbowałam.
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Bosa odpoczywaj i dbaj o siebie
My wybralismy sie na walentynkawa rande na koleacje. Od 3 miesiecy chodze po domu glownie w dresach i leginsach. Stwierdzilam wiec ze fajnie bedzie sie wystroicwpadalam na genialny pomysl ze sprobuje wcisnac sie w spodnie w ktorych chodzilam przed ciaza. To byla porazka do domu w samo hodzie to juz w rozpietych spodniach wracalam
Co do seksu to odczucia rzeczywiscie sa bardzo intenstywne. My teraz musimy zaczynac powoli i delikatnie bo ciasno jest ale jak sie rozkrecimy to jest extrawidze ze wiekszosci nam doskiera suchosc podczas stosunku. My stosujemy zel Conceive Plus. Zosatalo nam go sporo z okresu staran o maluszka
Ja mam smutny wieczor dzis. Moj kochany wyjechal na tygodniowe szkolenie. Zwaruje przez caly tydzien sama w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 20:44
małaMyszka, bosa, Neyla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wlasnie probuje wcisnac w siebie kanapke z serem, marnie mi to idzie.
Oboje z mezem wstalismy z bolem glowy...
Odnosnie sexu, na poczatku tez jest ciasno ale potem juz z gorkiorgazmy sa cudowne. Tylko powoli z pozycja problemy.
Na dzisiaj mowie juz dobranoc.
Spokojnej nocy kinder niespodziankimałaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
-
Czy wiecie może jak to wygląda z podróżami? Chodzi mi o to czy jak jestem na L4 to czy mogę wyskoczyć na weekend np. do Berlina do znajomych? Albo do Pragi na spacerek?
bosa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Nocka koszmarna... co.chwile sie budzilam, chyba 6x bylam siku. Oczywiacie wstalam z bolem glowy...
Mam dzisiaj mase roboty w domu i chyba mawet polowy nie zrobie.
Mimo wszystko zycze Wam i sobie milego dnia
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej
Witam się po weekendzie. Potwierdzam że w górach jest śnieg
Byliśmy w kilku miejscach, pozwiedzaliśmy trochę, porzucaliśmy śnieżkami
Co do żelów... my też używamy conceive plus. Został nam jeszcze i wydaje mi się że skoro przy staraniach był bezpieczny to i teraz teżInnych się boję
Samopoczucie dobre, energii sporo, wyspana
Drugi trymestr mi się podoba0na88, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
cassie moze spróbuj wypić słabą kawe z mlekiem , ja codziennie popijam i ani razu nie trafił mi sie bol głowy.
witam sie w 17 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 08:58
niecierpliwa, futuremama, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny