SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a mi się nie chce iść do sklepu i ugotuję makaron, wrzucę pesto i wciągnę ze smakiem... a może jutro mi się uda wyleźć z domu i coś kupię...
Hermiona, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurdeee skasował mi sie post...
Dziewczyny myślicie,że wypada iść na basen w stroju 2-czesciowym?
Nie pzytyłam duzo, do tej pory 2 kg, wszystko poszło w biust i brzuszek, wczoraj miałam iść ale miałam obawy czy wypada...
Któraś z WAs mówiła o bólach krzyżowych, polecam ćwiczenie która pokazała mi Pani na zajeciach aktywne 9-miesięcy:
Stajemy przy ścianie tak jakbyśmy chciały uśiąść na krześle i dociskamy część lędzwiową do sciany, można tez na leząco, połozyć sie nogi zgiąć w kolanach, stopy oprzeć na podłodze i próbować docisnąć część lędzwiową do podłogi
Mi bardzo pomogły, wczesniej miałam okropne bole, nawet buta nie mogłam zawiązać, teraz odpokać po zajeciach zniknęło:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 11:09
Cassie, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
No to sobie porozpruwalam
Juz dziura
Moj maz to jedna swiety czlowiek, pierw zrzucilam 26 kg i calkowita wymina garderoby, poszlo na to nawet nie chce liczyc w sumie ile tysiecy, potem chudlam dalej wiec rzeczy kupowandm po 3 m-cach cwicen dawalam do krawcowej do zwezenia na to tez poszlnw kilkaset zlotych
No i chyba nie musze Waw mowic, ze garderobe w duzych rozmiarach porozdawalaw
A teraz znowu czeka mnie odswiezenie szafy, aly tym razew juz taka glupia nie bede zostawiam ciuchy i po ciazy bede sie starala do nich wrocic! Raz mi sie udalo, tnw i drugi sie uda a co!
Co do basenu ja bym wolala 1 czesciowy kostium, ja mam 2 karnety, ktore czekaja, ale poki co lekarka nie pozwolila mi chodzic na basenWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 11:18
0na88, Maniuś, małaMyszka, psioszka11, zabka11, Neyla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez sie nad strojem zastanawialam.
Kupilam w orsey rok temu nowy 2czesciowy i jeszcze nie zdazylam go ubrac i mam jednoczesciowy ale biust mi sie w nim nie podoba...
W marcu jedziemy na basen i prawde mowiac nie mam pojecia ktory stroj zabrac? Hmmm musze je oba przymierzyc a moja lepsza polowa oceni
Odnosnie garderoby ja jakos caly czas trzymam sie w rozmiarze 38 i jeszcze sie jakos mieszcze. Dobrze ze najwiekszy brzuszek bedzie latem. 2 3 sukienki, leginsy i tunika i gitara
małaMyszka, futuremama lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczynki
weekend byl widze spokojny na forum,bo dosc szybko udalo sie nadrobic
Ofka gratulacje na nowej drodze zycia
Karolinka dzieki za przepis na gofrysa rewelacyjne
Pozdrawiamy z fasolinkemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 11:57
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej.
Ofka gratulacje na nowej drodze zycia!
A ja jestem wsciekla na ksiegowa. Nie zapisalam do kiedy mam l4 i jak sie pytalam mowila ze do 9.02 a okazalo sie ze mam do 2.02 a 3 lutego bylam u gina:/ nosz i mam nie ciaglosc. Zaraz jade do gina i zapytam sie czy da rade wypisac mi od 3.02 ale watpie:-( maz wsciekly jak diabli... Mam juz dosc czasami:/małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam w II trymestrze
U nas też wszystko okey od czwartku byliśmy w Szczyrku i Wiśle na weekendzie walentynkowym. Tez nie jeździłam na stoku tylko spacerowalam wzięłam kijki do nordic.
U lekarza wszystko wporzadku kruszarki ma 6,5 cm NT 1,3 wiec lekarz stwierdził, że ok, tylko zdjęcia brzydkie
U mnie też 5 kg na plusie to jest jakiś żart chyba....
Następna wizyta 12 lutego może wtedy poznamy płećlys, Cassie, małaMyszka, Y, zabka11, niecierpliwa, sylwucha89, mamasia lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Czy macie już jakieś staniki ciążowe? Ja na razie noszę sportowe, ale ze względu na dość duży biust, nadają się tylko do chodzenia po mieszkaniu i ewentualnie z psem. Zero usztywnienia, zero podtrzymania...
Zastanawiam się jad jakimś ładnym, bo w sobotę zaczynam już zajęcia i musiałabym wyglądać trochę jak człowiek a nie jak menel...Neyla, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maaadzik1207 wrote:Hej.
Ofka gratulacje na nowej drodze zycia!
A ja jestem wsciekla na ksiegowa. Nie zapisalam do kiedy mam l4 i jak sie pytalam mowila ze do 9.02 a okazalo sie ze mam do 2.02 a 3 lutego bylam u gina:/ nosz i mam nie ciaglosc. Zaraz jade do gina i zapytam sie czy da rade wypisac mi od 3.02 ale watpie:-( maz wsciekly jak diabli... Mam juz dosc czasami:/ -
zwróć też uwagę na to, że nawet wizyta jest w dniu lub dzień po dacie końcowej L4. Lekarze akurat też tego pilnują, no chyba, że któryś jest mega nieogarnięty i trzeba mu za każdym razem przypominać od kiedy było i do kiedy jest...
bosa lubi tę wiadomość
-
Madzik ja przed chwila przepisywałam umowę którą dopiero co dostałam od księgowej, bo po pierwsze złą datę zakończenia wpisała a po drugie złe miejsce wykonywania pracy. Sama przepisałam, wydrukowałam - jak będzie kierowniczka to podpisze. Bo jak mam do księgowej gadać co ma poprawić i potem biegać znów i podpisywać to w nosie. Ważne że do ZUSu zgłosiła a papierek się jej da razem z innymi fakturami.
Kobieta jest tak nieogarnięta że nie wiem jak dziewczyny ją znoszą.małaMyszka lubi tę wiadomość