SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Do zjazdu zostały 73 dni
ja mimo wszystko nie mogę się doczekać
Wczoraj postanowiłam zaproponować spotkanie klasowe, 10 lat od ukończenia szkoły.. Kontakt stały mam tylko z 3 osobami z klasy i myślałam, że nie będzie chętnych na takie spotkanie.. Ale się myliłam! Wszyscy bardzo pozytywnie zareagowali! Także w maju czeka mnie niezła imprezaMigotkaa, Maniuś, Paula_071, zabka11, lys, mamasia lubią tę wiadomość
-
Hejka
U nas cudowna nocka bez pobudki, niestety mam zwalony humor bo na meza sie wkurzylam wczoraj wieczorem, jest mi cholernie przykro ...
Dzis mamy jechac z dziecmi do fotografa zrobic zdjecia do dowodow, bo na wyjazd wakacyjny beda nam potrzebne.
Pogoda nadal do bani, kurczs gdzie ta sloneczna wiosna???? -
Hejka, my zaliczyłyśmy już lekarza. Bylam z tą stopą. Lekarka się trochę zdziwiła, mówi, ze dziwna ta opuchlizna. Mamy skierowanie na mocz, chociaż powiedziała, ze to raczej nie tutaj leży przyczyna, ale sprawdzić trzeba. No i ortopeda, bo może być jakiś uraz wewnątrz. Oczywiście pan ortopedzio kazal przyjść około 12-13 to "może" się uda ją przyjąć miedzy pacjentami. Więc musiałam oczywiście wrócić teraz do domu, bo przecież mloda będzie głodna i znów trzeba będzie tam iść z nadzieją, ze w końcu ją przyjmie. Na wszelki wypadek wezmę butlę z mlekiem, bo cholera wie ile tam posiedzę.
-
Migotkaa wrote:aaaa wiem co chciałam jeszcze napisac, kupiłam paczkę pieluch tych lidlowych, polecam, lepsze niż dada, cieniutkie, przerzucimy sie na nie:)
Migotka do kisielu nie dodaje owocoe, bo sok jest z owocow juz.jasmine89 lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Dzień dobry:)
Nie wiem o co chodzi mojemu dziecku ze budzi się i ma przerwy w spaniu, o 5 godzine nie spał, za to pospał do 8.40 ale obudziłam go żeby nie przestawił się nam dzień, moż eto duż ailość snu w dzien? Bo 2 razy po 2 godziny a czasem i dłuzej, ale widze też że strasznie się rzuca w nocy przez sen, noi w dzień gryzie kciuka, może zęby?
wow 2 razy po 2hto Ty masz luksus w dzień
u nas w dzień jak dobrze pójdzie wszystko z planem to jest tak że wstajemy ok. 8 sniadanie i po 2 h 30-40 min drzemki drugie śniadanie i znowu 2 h aktywności i 30-40 min drzemki obiad i dwie godz aktywności i drzemka czasem godzina czasem mniej podwieczorek i tu do 20 go przetrzymuje i po kąpieli pada jak zabity w nocy budzi się jedynie na podanie smoka kilka razy a i zdarza się że śpi do 7-8 bez pobudek
oczywiście to planowy dzień czasem drzemki są tylko 15 min, a jak jest akcja ząbki czy choroba to całkiem plan się rypie no i ostatnia drzemka jest najpóźniej o 16-16.30 tak żeby najpóźniej od 17.30 nie spał już -
a Wy tak jak nic się nie dzieje chodzicie na takie wizyty kontrolne do lekarza? my chodziliśmy tylko na szczepienia i teraz mamy dopiero po roczku, a przy szczepieniu i tak za każdym razem był inny lekarz, a nie tylko nasz....
-
Aska87 wrote:a Wy tak jak nic się nie dzieje chodzicie na takie wizyty kontrolne do lekarza? my chodziliśmy tylko na szczepienia i teraz mamy dopiero po roczku, a przy szczepieniu i tak za każdym razem był inny lekarz, a nie tylko nasz....
W ksiazeczce jest bilans w 9 msc zycia dziecka. Ja sie wybieram za 2 tygodnie.Aska87 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.