SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
zabka11 wrote:Ten hard tez z semilaca??
A do czego sluzy bonder i czy warto go uzywac???? -
Weridiana wrote:Migotka te plamy to pewnie jak u ciebie od Johnson bo dzisiaj jaśniejsze a była kapana tylko w wodzie, wczoraj też. Ja mam żółty baby bath Johnsona. Starsza też była uczulona. Poobserwuje jeszcze i będę kąpać w wodzie bez dodatkowych płynów.
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Lily idą łeb w łeb z Szymonem,zbadali się czy co ? Podziwiam jak ja nosisz bo dla mnie to wyzwanie lulanie to na rękach, ostatnio odpuszczam, teraz lezy na łóżku ze mną i się tłucze i gada, nie mam sil na lulanie
Najlepszosci dla LiluniWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 22:36
-
Migotka dzięki
Lily to chyba nawet chce przescignac Szymona i odebrać mu tytuł
Z tym noszeniem to u mnie różnie czasem mam dzień ze nie czuje tego ciężaru a czasem zgina mnie do podłogi. Trzeba się serio wziąć za siebie i popracować nad kondycja bo później będzie problem. -
ja tam sobie nie wyobrażam nosić ponad 11kg .... Patryk waży 9600 dodatkowo wieczorem po całym dniu jedzenia, plus ubrania itp to będzie dobre ponad 10kg i nieraz ledwo dam rade zanieść go z domu do auta ... ostatnio ze spaceru wracaliśmy na rękach a brzuchem wózek pchałam i sama nie wiem jak dałam rade .... ale kiedyś jak wzięłam go w nosidle na spacer z psem to prawie na czworaka wracałam do domu, nie wiem czy źle go zapętliłam czy aż taki ze mnie słabeusz, teraz już wole z syreną w wózku biec niż na rękach go nieść
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
No tak, w koncu młodsza jest, ale ciężar czuć,nawet przy podnoszeniu kręgosłup daje znać o sobie,Dziś jak popatrzyła w lustro to ręce mam takie przypakowane jak bym na siłownię chodziła a mOja siłownia nazywa się Szymon i to w dodatku za Free
Agata wypoczywać i ląduje baterie na "zaś"lys, Agaata, mamasia lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Czesc dziewczyny! Hubert juz spi po dniu pelnym wrazen, byliśmy rano godzine na spacerze po plaży z Młodym w Tuli - pogoda piękna ale mocno wieje - Mlody miał czapkę, dwa kaptury i kaptur od Tuli, bodziaka, spodnie dresowe, skarpetki, kombinezon polarowy i na to kurtkę i szalik. Wrócił cały ciepły, ale nogi i rączki jednak zimne jak cholera. Mam nadzieję, że wrócimy zdrowi, bo to jednak stres ubieranie dziecka na takie wiatrzysko i silne słońce zarazem. Fajne jest to, że jak słyszy morze to mniej więcej w minutę zasypia. Jak narkoman doslownie.
Byliśmy z nim też na basenie i na spacerze wózkiem w zatoce plus zaliczył obiad w knajpie - tzn on swoje jadłWidzę, ze sie bardzo zmienił ostatnio, jest juz takim rozumnym dzieckiem, kontaktowym, kurcze, jak to szybko mija, a dopiero był śpiącym noworodkiem
Hotel mamy super, śniadania pyszne, znowu będzie 5 kg na plusie.
Na jutro się zapisałam na masaż mauri, nigdy na takim nie byłam, mam nadzieję, że mi się spodoba. Mąż mi zasponsorował pakiet SPA - masaż mauri, masaż pleców i kapsuła dermalife (też nie byłam nigdy). Wszystko w hotelu więc nie trzeba nigdzie łazić.
Lys co do przybierania Lily - nie da się ukryć, że Twoje dziecko to prawdziwy cycoholik. Oby wystopowała trochę, bo nie dasz rady nosić.
Mamasia, współczuję trudnej nocy, dla mnie sobota to był koszmar, Hubert bardzo obficie wymiotował 5 razy, wszystko było zarzygane - ubrania, fotelik samochodowy, kanapa, ja, mąż, dywan. masakra. Ja jestem pewna, że u nas to było po żółtku.i zazdro spa
-
Dziękuję dziewczyny
Pulpecja spoźnione najlepsze zyczenia dla Miski.
Ja staram się nie nosić Lily ale wiadomo nie zawsze się udaje. Ostatnio jak byłyśmy na spacerze i zaczęła wyć w wózku to ja wyjęłam i niosłam na rekach i kurcze ledwo doszłam do ławki. Mam nadzieję że przystopuje z przybieraniem bo zbankrutuje od opłacania fizjoterapeutyPulpecja lubi tę wiadomość
-
Hej,nadrobiłam
Nie wszystko bylo mile do czytania,ale nie chce juz roztrząsać tematu...w takim babskim gronie takie sytuacje są nie uniknione ze tak powiem
Mam nadzieje tylko ze nie rozpadnie sie przez to nasza sierpniowa paczka
Dla mnie jesteście skarbnica wiedzy...i choc nie zawsze sie ze wszystkim zgadzam,to szanuje kazda z Wasprzede wszystkim za czas jaki poświęcacie żeby mi pomoc i za chęci
W końcu to juz półtora roku,które spędziliśmy w tym juz i tak wąskim gronie...
A na zlocie wypijemy jeszcze na zgodę
A u nas dzis jakiś maruderjuz dawno taki nie byl...moze,to zęby nareszcie...bo idą,ida i wyjść cos nie mogą...
Migotka kupiłam sobie zdstawik semilaca,dzieki za polecenie
Życzę miłego dnia kochane5ylwia, Migotkaa, zabka11, witaminkab, Weridiana, AgaSad, lys, mamasia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Nie wiem o co chodzi mojemu dziecku ze budzi się i ma przerwy w spaniu, o 5 godzine nie spał, za to pospał do 8.40 ale obudziłam go żeby nie przestawił się nam dzień, moż eto duż ailość snu w dzien? Bo 2 razy po 2 godziny a czasem i dłuzej, ale widze też że strasznie się rzuca w nocy przez sen, noi w dzień gryzie kciuka, może zęby?
Dziewczyny któe robiły kisiel z bobofruta, dodawałyscie owoce do niego? Nalezy dodać jak juz ugotujemy tak?
Maniuś nie ma za co:) Ja uważam to za fajną sprawę, jak się ma juz zestaw to naprawde mozna za niewielkie pieniadze sobie zrobic pazurki, noi same decydujemy kiedy, mnie to zapisywanie dobijało:) a na dobrze zmatowionym paznokciu trzymaja sie 3 tygodnie:) a nawet i dłuzej tylko wtedy odrost juz nie fajny:)
Mięso zamarynowałam wczoraj, zaraz upieke bo dzis na wykład to znowu na szybko wszystko, ciekawe czy uda mi sie chwile wyjsc na spacer z małymManiuś lubi tę wiadomość