SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasmine cieszę się że herbata pomogła
ja zawsze próbuję naturalnymi sposobami , a jak nie pomaga to do lekarza
Pulpecja dobrze że przynajmniej ortopeda zrobił zdjęcie i zbadał, wiadomo że niepewność najgorsza ale zrobisz resztę badań i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze
co do portfela ja bym zgłosiła ze ukradli na pewno nie ze zgubilas bo kradzież muszą spisać , a zgubę nie. Ważne jest to na przyszłość bo ktoś może posłużyć się twoimi dokumentami i w razie problemów masz notatkę z policji , a tak nic nie udowodnisz. W portfelu miałaś też większą sumę pieniędzy pamiętajPulpecja lubi tę wiadomość
-
Pulpecja, i koniecznie trzymaj to zaswiadczenie z policji, bo nigdy nie wiadomo komu wpadnie w rece Twoj dowod i za kilka lat przyjdzie do Ciebie wezwanie do zapłaty kredytu czy mandat za jazdę bez biletu. Czego Ci nie życzę oczywiście.
A jak młodej nie zejdzie przez tydzień to masz wrócić do ortopedy czy jak? Trzymam kciuki za zlapanie siuskow:)
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Pulpecja, i koniecznie trzymaj to zaswiadczenie z policji, bo nigdy nie wiadomo komu wpadnie w rece Twoj dowod i za kilka lat przyjdzie do Ciebie wezwanie do zapłaty kredytu czy mandat za jazdę bez biletu. Czego Ci nie życzę oczywiście.
A jak młodej nie zejdzie przez tydzień to masz wrócić do ortopedy czy jak? Trzymam kciuki za zlapanie siuskow:)
Tak, za tydzień mamy się znow u ortopedy pokazać.Paula_071 lubi tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Poczytałam i uspokoilam się trochę. Poczekam na moja lekarke, bo ta druga zdecydowanie nie budzi mojego zaufania. Niby człowiek nie taki najglupszy, a jak coś dotyczy dziecka to wariuje
Dokładnie tak, jeśli o dzieci idzie to można się wszystkim zestresować. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.Pulpecja, witaminkab, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witaminka, mam nadzieje ze wszystko ok jest z mala. Nie wiem o jakich zmianach mowisz, ale jesli przerost gruczołu to czasami tak nawet jest gdy matka kp je kurczaki faszerowane antybiotykami.
witaminkab lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Zabka prosze http://pieluszkowo.com/wypozyczalnia/
Ja kontaktowałam sisę mailowo, nie wiem gdzie maja siedzibe:)
A tymczasem spadam pod prysznic bo tylko jedna łapka gotowa, za chwilę biorę sie za drugą i pewno Was nadrobię
lys, jasmine89, Pulpecja, mamasia, Katarka, zabka11, Paula_071, Weridiana, Martucha86, Maniuś, aaaaga, Zetka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja współczuję, ja zgubiłam ostatnio kartę, która później znalazłam na ulicy ale strasznie się zdenerwowałam.. Oby z nóżką malutkiej wszystko było dobrze!
Migotka, kiedy jedziecie ma wakacje? Pytam pod kontem tej tuli bo nie miałam pojęcia, że trzeba zrobić rezerwację! Płaciłaś coś za to? A paznokcie super! Te kokardki to naklejki? Fajnie wyglądająPulpecja lubi tę wiadomość
-
Pulpecja co za dzien, niech się juz skonczy, mam nadzieję że znalazca odeśle dokumenty, noi kurde prawdziwy fuks z ta kartą, ja dostałam teraz zbliżeniową i strasznie sie boję o portwel ale wiecie jak to czasem jest z zakupami zwłaszcza z dzieckiem, można się zapomniec.. Mam nadzieję że za tydzień to będzie tylko rutynowa kontrola i z nózka bedzie ok:)
Aaaa pieniadze osobno a dokumenty osobno, dobre sobie:) portwel dokumenty, torebka ludzieeeee
Witaminka nie zamartwiaj się na zapas, napewno to nic groźnego:)
Mój chłopczyk spi w spiworku póki co, nie jest on gruby, dobrze by było zeby spał w nim dalej bo przynajmniej wiem, że się nie rozkopie:)
Maż 2 dzien lezy ale już mu oprzechodzi choróbsko, do pracy oczywiscie chodzi ale po pracy lezy i poci się, drugi dzień sama z Szymkiem wszystko robię bo nie chce zeby go zaraził
aaa wiecie co, odnośnie Łuśki Twojej Witaminka mi się coś przypomniało ale to zupełnie inny przypadek tak że tylko piszę, bo ja nigdy o tym nie słyszałam a sąsiadka ma z synem taki przypadek, synek teraz 5 miesiecy a jak skonczył 2 to urosły mu piersi, była w szpitalu usg zrobione i ok, szczegółowe badania w Prokocimiu, okazało się, ż emały nałykał sie z mleka mamy hormonów, ta przypadłosc to :mleko czarownicy", pomogły okłady z kwasnej wody noi czas na wypłukanie hormonów z organizmu dzieckaPulpecja, witaminkab lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Pulpecja współczuję, ja zgubiłam ostatnio kartę, która później znalazłam na ulicy ale strasznie się zdenerwowałam.. Oby z nóżką malutkiej wszystko było dobrze!
Migotka, kiedy jedziecie ma wakacje? Pytam pod kontem tej tuli bo nie miałam pojęcia, że trzeba zrobić rezerwację! Płaciłaś coś za to? A paznokcie super! Te kokardki to naklejki? Fajnie wyglądają
Tak ja tylko na naklejkach robię bo nie mam zdolności żeby samej malowac:) -
mamasia wrote:Pulpecja faktycznie nieciekawie z tym portfelem,oby zwrócili Ci dokumenty.
Witaminka trzymam kciuki by ta zmiana była czymś blahym.
Migotka extra pazurki,zazdroszczę!
Nie zazdrościć tylko kupowć produkty i robićnaprawde to nic trudnego:)
Weridiana, Maniuś, mamasia lubią tę wiadomość
-
Migotka boskie pazurki, gdzie kupujesz naklejki i w ktorym momencie sie je naklada?pod top???
Padam, przeczytalam tylko kilka ostatnich postow, lece spac, nadrobie was jutro.spokojnej nocki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:54
-
Moje dziecie kilka minut temu w koncu odplynelo w objecia Morfeusza. Nocujemy dzis u dziadkow, bo mojemu m wypadla nagla delegacja i nie bedzie go do piatku
Stwierdzilam, se nie chce mi sie samej siedziec w domu, a jeszcze w piecu trzeba byloby rozpalic na wode, zwyczajnie mi sie nie chcialo. Troche pozalowalam tej decyzji, kiedy Karolek nie mogl zasnac. Spanie poza domem zle na niego wplywa
Pulpecja rzeczywiscie fatalny dzien. W ktorejs tv sniadaniowej mowili, ze o ile nie ma konkretnej potrzeby, to dowod osobisty zostawiac w domu, bo wlasnie w razie kradziezy, to sporo problemow moze byc. A czesto jest tak, ze jak ktos zaciagnie pozyczke w twoim imieniu, to nie zawsze jest takie oczywistd, ze papier zalatwia sprawe. Ludzie sie wlucza po sadach i maja kupe problemow.
Sprobuje usnac, tylko musze wyniesc zegarek z pokoju, bo mnie kurwica zaraz trafi
Dobranoc. -
aaa kurde zagadałam sie z siostra i dopiero ksonczyłam druga łapke:)
Zabka ja kupuje na allegro, zazwyczaj tansze, nie ma róznicy czy sa za 5 zł czy za 2 zł, ważne żeby to były wodne, ja robie tak ż ekoncze paznokcie, przemywam wszystkie odtłuszczaczem i wtedy naklejam i jeszcze raz top na te paznokcie gdzie jest naklejka, wtedy mozesz sobie ulozyc naklejke inaczej bys ja przykleiła na stałe do lepkiej warstwy, a czasem trzeba przesunąć
Griszanka dobrej nocki dla Was:)zabka11 lubi tę wiadomość
-
My juz nie śpimy godzinę, Łucja szaleje i w tym tempie drzemka będzie szybko. Może i mi się uda kimnac. Dziś w planach zakupy i spacerek wiec mam nadzieję, że pogoda dopisze.
Staram się nie lecieć z mala do pierwszego lepszego lekarza, ale nie jest łatwo.