X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmine cieszę się że herbata pomogła :-) ja zawsze próbuję naturalnymi sposobami , a jak nie pomaga to do lekarza

Pulpecja dobrze że przynajmniej ortopeda zrobił zdjęcie i zbadał, wiadomo że niepewność najgorsza ale zrobisz resztę badań i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze

co do portfela ja bym zgłosiła ze ukradli na pewno nie ze zgubilas bo kradzież muszą spisać , a zgubę nie. Ważne jest to na przyszłość bo ktoś może posłużyć się twoimi dokumentami i w razie problemów masz notatkę z policji , a tak nic nie udowodnisz. W portfelu miałaś też większą sumę pieniędzy pamiętaj ;-)

Pulpecja lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Łucja ma pod sutkiem guza. Takiego małego jak koralik. Nie wiecie co to może być? Ja już mam najróżniejsze wizję. Jutro idę do lekarza bo dziś znowu mojej nie było bo na zwolnieniu.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja, i koniecznie trzymaj to zaswiadczenie z policji, bo nigdy nie wiadomo komu wpadnie w rece Twoj dowod i za kilka lat przyjdzie do Ciebie wezwanie do zapłaty kredytu czy mandat za jazdę bez biletu. Czego Ci nie życzę oczywiście.
    A jak młodej nie zejdzie przez tydzień to masz wrócić do ortopedy czy jak? Trzymam kciuki za zlapanie siuskow:)

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Pulpecja, i koniecznie trzymaj to zaswiadczenie z policji, bo nigdy nie wiadomo komu wpadnie w rece Twoj dowod i za kilka lat przyjdzie do Ciebie wezwanie do zapłaty kredytu czy mandat za jazdę bez biletu. Czego Ci nie życzę oczywiście.
    A jak młodej nie zejdzie przez tydzień to masz wrócić do ortopedy czy jak? Trzymam kciuki za zlapanie siuskow:)
    no właśnie z policji nic nie mam. ale zastanawiam się czy jytro jeszcze raz nie pojsc, i tak będzie inny dyżurny. Ic chyba zglosze kradzież. no bo w sumie to mogłam ewentualnie wlozyc przez roztrzepanie portfel pod wózek, a ktoś go sobie mogl wyjąć.
    Tak, za tydzień mamy się znow u ortopedy pokazać.

Paula_071 lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam i uspokoilam się trochę. Poczekam na moja lekarke, bo ta druga zdecydowanie nie budzi mojego zaufania. Niby człowiek nie taki najglupszy, a jak coś dotyczy dziecka to wariuje

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaminkab wrote:
    Poczytałam i uspokoilam się trochę. Poczekam na moja lekarke, bo ta druga zdecydowanie nie budzi mojego zaufania. Niby człowiek nie taki najglupszy, a jak coś dotyczy dziecka to wariuje

Dokładnie tak, jeśli o dzieci idzie to można się wszystkim zestresować. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

Pulpecja, witaminkab, Weridiana lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaminka, mam nadzieje ze wszystko ok jest z mala. Nie wiem o jakich zmianach mowisz, ale jesli przerost gruczołu to czasami tak nawet jest gdy matka kp je kurczaki faszerowane antybiotykami.

witaminkab lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka prosze http://pieluszkowo.com/wypozyczalnia/ :) Ja kontaktowałam sisę mailowo, nie wiem gdzie maja siedzibe:)

A tymczasem spadam pod prysznic bo tylko jedna łapka gotowa, za chwilę biorę sie za drugą i pewno Was nadrobię:)
    a369da6c933e95dfmed.jpg

lys, jasmine89, Pulpecja, mamasia, Katarka, zabka11, Paula_071, Weridiana, Martucha86, Maniuś, aaaaga, Zetka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my do spania:)
    migotkaa jakie cudo!

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja współczuję, ja zgubiłam ostatnio kartę, która później znalazłam na ulicy ale strasznie się zdenerwowałam.. Oby z nóżką malutkiej wszystko było dobrze!
    Migotka, kiedy jedziecie ma wakacje? Pytam pod kontem tej tuli bo nie miałam pojęcia, że trzeba zrobić rezerwację! Płaciłaś coś za to? A paznokcie super! Te kokardki to naklejki? Fajnie wyglądają :)

Pulpecja lubi tę wiadomość

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja co za dzien, niech się juz skonczy, mam nadzieję że znalazca odeśle dokumenty, noi kurde prawdziwy fuks z ta kartą, ja dostałam teraz zbliżeniową i strasznie sie boję o portwel ale wiecie jak to czasem jest z zakupami zwłaszcza z dzieckiem, można się zapomniec.. Mam nadzieję że za tydzień to będzie tylko rutynowa kontrola i z nózka bedzie ok:)
    Aaaa pieniadze osobno a dokumenty osobno, dobre sobie:) portwel dokumenty, torebka ludzieeeee

Witaminka nie zamartwiaj się na zapas, napewno to nic groźnego:)

Mój chłopczyk spi w spiworku póki co, nie jest on gruby, dobrze by było zeby spał w nim dalej bo przynajmniej wiem, że się nie rozkopie:)

Maż 2 dzien lezy ale już mu oprzechodzi choróbsko, do pracy oczywiscie chodzi ale po pracy lezy i poci się, drugi dzień sama z Szymkiem wszystko robię bo nie chce zeby go zaraził

aaa wiecie co, odnośnie Łuśki Twojej Witaminka mi się coś przypomniało ale to zupełnie inny przypadek tak że tylko piszę, bo ja nigdy o tym nie słyszałam a sąsiadka ma z synem taki przypadek, synek teraz 5 miesiecy a jak skonczył 2 to urosły mu piersi, była w szpitalu usg zrobione i ok, szczegółowe badania w Prokocimiu, okazało się, ż emały nałykał sie z mleka mamy hormonów, ta przypadłosc to :mleko czarownicy", pomogły okłady z kwasnej wody noi czas na wypłukanie hormonów z organizmu dziecka

Pulpecja, witaminkab lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Pulpecja współczuję, ja zgubiłam ostatnio kartę, która później znalazłam na ulicy ale strasznie się zdenerwowałam.. Oby z nóżką malutkiej wszystko było dobrze!
    Migotka, kiedy jedziecie ma wakacje? Pytam pod kontem tej tuli bo nie miałam pojęcia, że trzeba zrobić rezerwację! Płaciłaś coś za to? A paznokcie super! Te kokardki to naklejki? Fajnie wyglądają :)
    My jedziemy pierwszy tydzien sierpnia, no zarezerwoałam na wszelki wypadek, nic nie płąciłam za to:)
    Tak ja tylko na naklejkach robię bo nie mam zdolności żeby samej malowac:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja faktycznie nieciekawie z tym portfelem,oby zwrócili Ci dokumenty.

Witaminka trzymam kciuki by ta zmiana była czymś blahym.

Migotka extra pazurki,zazdroszczę!

Pulpecja, witaminkab lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    Pulpecja faktycznie nieciekawie z tym portfelem,oby zwrócili Ci dokumenty.

Witaminka trzymam kciuki by ta zmiana była czymś blahym.

Migotka extra pazurki,zazdroszczę!

Nie zazdrościć tylko kupowć produkty i robić:P naprawde to nic trudnego:)

Weridiana, Maniuś, mamasia lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka boskie pazurki, gdzie kupujesz naklejki i w ktorym momencie sie je naklada?pod top???

Padam, przeczytalam tylko kilka ostatnich postow, lece spac, nadrobie was jutro.spokojnej nocki!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:54

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecie kilka minut temu w koncu odplynelo w objecia Morfeusza. Nocujemy dzis u dziadkow, bo mojemu m wypadla nagla delegacja i nie bedzie go do piatku :( Stwierdzilam, se nie chce mi sie samej siedziec w domu, a jeszcze w piecu trzeba byloby rozpalic na wode, zwyczajnie mi sie nie chcialo. Troche pozalowalam tej decyzji, kiedy Karolek nie mogl zasnac. Spanie poza domem zle na niego wplywa ;)
    Pulpecja rzeczywiscie fatalny dzien. W ktorejs tv sniadaniowej mowili, ze o ile nie ma konkretnej potrzeby, to dowod osobisty zostawiac w domu, bo wlasnie w razie kradziezy, to sporo problemow moze byc. A czesto jest tak, ze jak ktos zaciagnie pozyczke w twoim imieniu, to nie zawsze jest takie oczywistd, ze papier zalatwia sprawe. Ludzie sie wlucza po sadach i maja kupe problemow.
    Sprobuje usnac, tylko musze wyniesc zegarek z pokoju, bo mnie kurwica zaraz trafi ;)
    Dobranoc.

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa kurde zagadałam sie z siostra i dopiero ksonczyłam druga łapke:)
    Zabka ja kupuje na allegro, zazwyczaj tansze, nie ma róznicy czy sa za 5 zł czy za 2 zł, ważne żeby to były wodne, ja robie tak ż ekoncze paznokcie, przemywam wszystkie odtłuszczaczem i wtedy naklejam i jeszcze raz top na te paznokcie gdzie jest naklejka, wtedy mozesz sobie ulozyc naklejke inaczej bys ja przykleiła na stałe do lepkiej warstwy, a czasem trzeba przesunąć:)

Griszanka dobrej nocki dla Was:)

zabka11 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz nie śpimy godzinę, Łucja szaleje i w tym tempie drzemka będzie szybko. Może i mi się uda kimnac. Dziś w planach zakupy i spacerek wiec mam nadzieję, że pogoda dopisze.
    Staram się nie lecieć z mala do pierwszego lepszego lekarza, ale nie jest łatwo.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaminka, oby sie tylko na strachu skonczylo!
    my zaraz na wazenie idziemy i zakupy spozywcze, takze milego dnia Wam:*

witaminkab lubi tę wiadomość

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dokumenty też noszę w portfelu.. ostatnio chciałam kupić piwo i baba poprosiła mnie o dowód! Może powinnam się cieszyć, że młodo wyglądam, ale gdybym nie miała tego dowodu, to strasznie bym się wkurzyła ;-)

‹‹ 3554 3555 3556 3557 3558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ