X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robi sie pogoda, mam nadzieje ze wytrzyma i nie bedzie padać bo mam w planach wziac Szymona na spacer na spaniu o 11, musze podejsc do starostwa załozyc profil kierowcy, babcia ma wolne to zostałaby z małym na polku:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaminka trzymam kciuki i myślę że to pewnie jakaś zmiana od hormonów lub też przytkany gruczoł

emma w buzce na policzku miała taką jakby brodawke , wyglądała troszkę jak włókniak kawałeczek mięska. Ciężko mi to opisać. Pielęgniarka myślała o skin tag ale że dziwne iż w takim miejscu , lekarz obejrzał i powiedział ze to zablokowany gruczoł produkujący ślinę i że powinno się wchłonąć. Miał rację choć powatpiewalam trwało to około dwóch miesięcy. Już dawno miałam o tym pisać

witaminkab, zabka11 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia zawsze mozna miec przy sobie prawo jazdy ;)
    Dzien dobry tak w ogole. Moje dziecue zalicza pierwsza drzemke. Obudzil sie prze 7 ;)

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha wszystkiego najlepszego dla Stasia !

Martucha86 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Moje dziecie kilka minut temu w koncu odplynelo w objecia Morfeusza. Nocujemy dzis u dziadkow, bo mojemu m wypadla nagla delegacja i nie bedzie go do piatku :( Stwierdzilam, se nie chce mi sie samej siedziec w domu, a jeszcze w piecu trzeba byloby rozpalic na wode, zwyczajnie mi sie nie chcialo. Troche pozalowalam tej decyzji, kiedy Karolek nie mogl zasnac. Spanie poza domem zle na niego wplywa ;)
    Pulpecja rzeczywiscie fatalny dzien. W ktorejs tv sniadaniowej mowili, ze o ile nie ma konkretnej potrzeby, to dowod osobisty zostawiac w domu, bo wlasnie w razie kradziezy, to sporo problemow moze byc. A czesto jest tak, ze jak ktos zaciagnie pozyczke w twoim imieniu, to nie zawsze jest takie oczywistd, ze papier zalatwia sprawe. Ludzie sie wlucza po sadach i maja kupe problemow.
    Sprobuje usnac, tylko musze wyniesc zegarek z pokoju, bo mnie kurwica zaraz trafi ;)
    Dobranoc.

a ja właśnie kiedyś słyszałam, że każdy pełnoletni mieszkaniec powinien zawsze nosić przy sobie dowód i że policja mandaty za brak wystawia... znajoma ostatnio opowiadała że jej koleżanka dostała mandat za chodzenie po prawej str jezdni jak nie ma chodnika i drugi za brak dowodu ...ciekawe więc ile w tej historyjce było prawdy a ile ściemy

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha najlepszosci dla Stasia, Jesslin i oczywiście dla naszego najmłodszego maleństwa!
    Wszystkie jesteśmy sierpnioweczki a między dziećmi 2 miesiące różnicy ;)

Martucha86, jesslin87 lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)
    Zapowiada się ładny dzień, aż miło się robi.
    Korzystając z okazji ja także życzę wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów i solenizantek: Stasiu, Maksiu, Tomeczku, Huberciku i Natalko sto lat!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 09:48

Martucha86, Paula_071, jesslin87, Aga89 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też dołączamy się do życzeń dla solenizantów, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!dla tych spóźnionych też (Lily i Miśka) bo chyba zagubiłam się w czasoprzestrzeni:)
    Mój właśnie zjadł kaszkę na mm.. szału nie było ale zjadł całą.. sprawdzam reakcję przez 2 dni, jak będzie ok to dostanie butle na noc w ramach eksperymentu pt jem mm śpię dłużej ( marzenia.. ).. dziś np nie spał od 1.30 do prawie 04.. szału można dostać, zębów nie widać ale już mam naprawdę serdecznie dość..

Martucha86, lys, jesslin87, Aga89 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy za pamieć:)
    Buziaki dla reszty dzieciaczków z 13:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 07:09

AgaSad, lys, witaminkab, Paula_071, Aska87, 5ylwia, Maniuś, Griszanka, jesslin87, niecierpliwa, jasmine89, mamasia, Weridiana, aaaaga, Aga89, chcebycmama, zabka11, Migotkaa lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mnie tak rano nie wkurza jak brak mleka do kawy!!!!!!

aaaaga, zabka11, Migotkaa lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszosci dla jubilatow wielkie buuuuzi

Martucha86, Aga89 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa napisalam dlugiego posta i gdzie on jest? Wkleilo tylko pierwsze zdanie wtf?
    Buuu oki jeszcze raz nocka wzgledna wstalismy o dziwo o 6.20 a nie 5.30 wiec serce sie raduje
    U nas pada od rana licze na wypogodzenie bo nie chce siedziec w domu
    Mlody na drzemce oby pospal jeszcze godzinę to bylo by cudownie
    Buzka

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buuuu ale pogoda :(

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow i spóźnione życzenia dla Lily i Miski.

Pulpecja, ja zgubiłam 2 lata temu w szpitalu telefon. Tzn wydaje mi się że zostawiłam na ławce i ktoś wziął. Ponieważ był ubezpieczony to zgłosiłam kradzież na policji. Spisywał chyba z godzinę. Potem po kilku miesiącach dostałam kwit poczta że nie znaleźli sprawcy i że umorzyli postępowanie.

Może jednak ktoś dokumenty zwróci. Ja w LO znalazłam w parku portfel i poszliśmy zwrócić w całości :)

lys, jesslin87, Martucha86, Weridiana, Aga89 lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Sylwia zawsze mozna miec przy sobie prawo jazdy ;)
    Dzien dobry tak w ogole. Moje dziecue zalicza pierwsza drzemke. Obudzil sie prze 7 ;)
    Chyba faktycznie zacznę nosić tylko prawo jazdy, ostatnio taka zakręcona jestem, że mąż się dziwi, że jeszcze dziecka nigdzie nie zostawiłam ;-)
    U nas ponura pogoda, a o 13 umówiłam się na spacer.. Słonko wyjdź!
    Wszystkiego naj dla dzieciaków z 13!

Paula_071 lubi tę wiadomość

• witaminkab Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska od poniedziałku ruszają zajęcia dla dzieci na basenie. Zainteresowana?

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy za życzenia oraz wszystkiego najlepszego dla reszty solenizantow :) także dla Lily i Miski :) ja nie mam czasu na forum bo kombinuje z własnym biznesem i o dziwo nawet mężowi się pomysł spodobał :) także każda wolna chwilę poświęcamy na ustalanie co jak kiedy i co potrzebne :)

lys, Martucha86, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Również składam życzenia dzieciaczkom, mój Tomus tez dzisiaj świętuje :). Korzystając z okazji jakie polecacie spacerówki?

lys, Martucha86, Weridiana, Aga89, Migotkaa, zabka11 lubią tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    a ja właśnie kiedyś słyszałam, że każdy pełnoletni mieszkaniec powinien zawsze nosić przy sobie dowód i że policja mandaty za brak wystawia... znajoma ostatnio opowiadała że jej koleżanka dostała mandat za chodzenie po prawej str jezdni jak nie ma chodnika i drugi za brak dowodu ...ciekawe więc ile w tej historyjce było prawdy a ile ściemy

Tak jest. Obowiazkiem jest nosic dowód osobisty. Prawo jazdy o dziwo nie potwierdza tozsamosci, nie mozesz na prawo jazdy wziac slubu czy pojechać do Niemiec.

Aga, raz dodałam mm do kaszki to nie chcial. Próbowałam nastepnego dnia i sie udało. Ale noc przebiegła jak zwykle niestety :( więcej podejsc do mm nie bylo.

Dziekuje za zyczenia w imieniu Tomka. Najlepszego dla reszty solenizantow:)

My w parku korzystamy z pogody, bo po poludniu ma padać.

Aga89 lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiauszek wrote:
    Hej. Również składam życzenia dzieciaczkom, mój Tomus tez dzisiaj świętuje :). Korzystając z okazji jakie polecacie spacerówki?

Valco baby snap 4:) baaardzo lekki a ma duże kola.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Valco baby snap 4:) baaardzo lekki a ma duże kola.

Dziękuję, widziałam go. Możesz mi dać namiary w jakim sklepie go kupiłaś?

‹‹ 3555 3556 3557 3558 3559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ