X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robi sie pogoda, mam nadzieje ze wytrzyma i nie bedzie padać bo mam w planach wziac Szymona na spacer na spaniu o 11, musze podejsc do starostwa załozyc profil kierowcy, babcia ma wolne to zostałaby z małym na polku:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaminka trzymam kciuki i myślę że to pewnie jakaś zmiana od hormonów lub też przytkany gruczoł

emma w buzce na policzku miała taką jakby brodawke , wyglądała troszkę jak włókniak kawałeczek mięska. Ciężko mi to opisać. Pielęgniarka myślała o skin tag ale że dziwne iż w takim miejscu , lekarz obejrzał i powiedział ze to zablokowany gruczoł produkujący ślinę i że powinno się wchłonąć. Miał rację choć powatpiewalam trwało to około dwóch miesięcy. Już dawno miałam o tym pisać

witaminkab, zabka11 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia zawsze mozna miec przy sobie prawo jazdy ;)
    Dzien dobry tak w ogole. Moje dziecue zalicza pierwsza drzemke. Obudzil sie prze 7 ;)

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha wszystkiego najlepszego dla Stasia !

Martucha86 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Moje dziecie kilka minut temu w koncu odplynelo w objecia Morfeusza. Nocujemy dzis u dziadkow, bo mojemu m wypadla nagla delegacja i nie bedzie go do piatku :( Stwierdzilam, se nie chce mi sie samej siedziec w domu, a jeszcze w piecu trzeba byloby rozpalic na wode, zwyczajnie mi sie nie chcialo. Troche pozalowalam tej decyzji, kiedy Karolek nie mogl zasnac. Spanie poza domem zle na niego wplywa ;)
    Pulpecja rzeczywiscie fatalny dzien. W ktorejs tv sniadaniowej mowili, ze o ile nie ma konkretnej potrzeby, to dowod osobisty zostawiac w domu, bo wlasnie w razie kradziezy, to sporo problemow moze byc. A czesto jest tak, ze jak ktos zaciagnie pozyczke w twoim imieniu, to nie zawsze jest takie oczywistd, ze papier zalatwia sprawe. Ludzie sie wlucza po sadach i maja kupe problemow.
    Sprobuje usnac, tylko musze wyniesc zegarek z pokoju, bo mnie kurwica zaraz trafi ;)
    Dobranoc.

a ja właśnie kiedyś słyszałam, że każdy pełnoletni mieszkaniec powinien zawsze nosić przy sobie dowód i że policja mandaty za brak wystawia... znajoma ostatnio opowiadała że jej koleżanka dostała mandat za chodzenie po prawej str jezdni jak nie ma chodnika i drugi za brak dowodu ...ciekawe więc ile w tej historyjce było prawdy a ile ściemy

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha najlepszosci dla Stasia, Jesslin i oczywiście dla naszego najmłodszego maleństwa!
    Wszystkie jesteśmy sierpnioweczki a między dziećmi 2 miesiące różnicy ;)

Martucha86, jesslin87 lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)
    Zapowiada się ładny dzień, aż miło się robi.
    Korzystając z okazji ja także życzę wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów i solenizantek: Stasiu, Maksiu, Tomeczku, Huberciku i Natalko sto lat!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 09:48

Martucha86, Paula_071, jesslin87, Aga89 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też dołączamy się do życzeń dla solenizantów, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!dla tych spóźnionych też (Lily i Miśka) bo chyba zagubiłam się w czasoprzestrzeni:)
    Mój właśnie zjadł kaszkę na mm.. szału nie było ale zjadł całą.. sprawdzam reakcję przez 2 dni, jak będzie ok to dostanie butle na noc w ramach eksperymentu pt jem mm śpię dłużej ( marzenia.. ).. dziś np nie spał od 1.30 do prawie 04.. szału można dostać, zębów nie widać ale już mam naprawdę serdecznie dość..

Martucha86, lys, jesslin87, Aga89 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy za pamieć:)
    Buziaki dla reszty dzieciaczków z 13:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 07:09

AgaSad, lys, witaminkab, Paula_071, Aska87, 5ylwia, Maniuś, Griszanka, jesslin87, niecierpliwa, jasmine89, mamasia, Weridiana, aaaaga, Aga89, chcebycmama, zabka11, Migotkaa lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mnie tak rano nie wkurza jak brak mleka do kawy!!!!!!

aaaaga, zabka11, Migotkaa lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszosci dla jubilatow wielkie buuuuzi

Martucha86, Aga89 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa napisalam dlugiego posta i gdzie on jest? Wkleilo tylko pierwsze zdanie wtf?
    Buuu oki jeszcze raz nocka wzgledna wstalismy o dziwo o 6.20 a nie 5.30 wiec serce sie raduje
    U nas pada od rana licze na wypogodzenie bo nie chce siedziec w domu
    Mlody na drzemce oby pospal jeszcze godzinę to bylo by cudownie
    Buzka

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buuuu ale pogoda :(

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow i spóźnione życzenia dla Lily i Miski.

Pulpecja, ja zgubiłam 2 lata temu w szpitalu telefon. Tzn wydaje mi się że zostawiłam na ławce i ktoś wziął. Ponieważ był ubezpieczony to zgłosiłam kradzież na policji. Spisywał chyba z godzinę. Potem po kilku miesiącach dostałam kwit poczta że nie znaleźli sprawcy i że umorzyli postępowanie.

Może jednak ktoś dokumenty zwróci. Ja w LO znalazłam w parku portfel i poszliśmy zwrócić w całości :)

lys, jesslin87, Martucha86, Weridiana, Aga89 lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Sylwia zawsze mozna miec przy sobie prawo jazdy ;)
    Dzien dobry tak w ogole. Moje dziecue zalicza pierwsza drzemke. Obudzil sie prze 7 ;)
    Chyba faktycznie zacznę nosić tylko prawo jazdy, ostatnio taka zakręcona jestem, że mąż się dziwi, że jeszcze dziecka nigdzie nie zostawiłam ;-)
    U nas ponura pogoda, a o 13 umówiłam się na spacer.. Słonko wyjdź!
    Wszystkiego naj dla dzieciaków z 13!

Paula_071 lubi tę wiadomość

• witaminkab Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska od poniedziałku ruszają zajęcia dla dzieci na basenie. Zainteresowana?

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy za życzenia oraz wszystkiego najlepszego dla reszty solenizantow :) także dla Lily i Miski :) ja nie mam czasu na forum bo kombinuje z własnym biznesem i o dziwo nawet mężowi się pomysł spodobał :) także każda wolna chwilę poświęcamy na ustalanie co jak kiedy i co potrzebne :)

lys, Martucha86, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Również składam życzenia dzieciaczkom, mój Tomus tez dzisiaj świętuje :). Korzystając z okazji jakie polecacie spacerówki?

lys, Martucha86, Weridiana, Aga89, Migotkaa, zabka11 lubią tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    a ja właśnie kiedyś słyszałam, że każdy pełnoletni mieszkaniec powinien zawsze nosić przy sobie dowód i że policja mandaty za brak wystawia... znajoma ostatnio opowiadała że jej koleżanka dostała mandat za chodzenie po prawej str jezdni jak nie ma chodnika i drugi za brak dowodu ...ciekawe więc ile w tej historyjce było prawdy a ile ściemy

Tak jest. Obowiazkiem jest nosic dowód osobisty. Prawo jazdy o dziwo nie potwierdza tozsamosci, nie mozesz na prawo jazdy wziac slubu czy pojechać do Niemiec.

Aga, raz dodałam mm do kaszki to nie chcial. Próbowałam nastepnego dnia i sie udało. Ale noc przebiegła jak zwykle niestety :( więcej podejsc do mm nie bylo.

Dziekuje za zyczenia w imieniu Tomka. Najlepszego dla reszty solenizantow:)

My w parku korzystamy z pogody, bo po poludniu ma padać.

Aga89 lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiauszek wrote:
    Hej. Również składam życzenia dzieciaczkom, mój Tomus tez dzisiaj świętuje :). Korzystając z okazji jakie polecacie spacerówki?

Valco baby snap 4:) baaardzo lekki a ma duże kola.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Valco baby snap 4:) baaardzo lekki a ma duże kola.

Dziękuję, widziałam go. Możesz mi dać namiary w jakim sklepie go kupiłaś?

‹‹ 3555 3556 3557 3558 3559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ