SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaminka trzymam kciuki i myślę że to pewnie jakaś zmiana od hormonów lub też przytkany gruczoł
emma w buzce na policzku miała taką jakby brodawke , wyglądała troszkę jak włókniak kawałeczek mięska. Ciężko mi to opisać. Pielęgniarka myślała o skin tag ale że dziwne iż w takim miejscu , lekarz obejrzał i powiedział ze to zablokowany gruczoł produkujący ślinę i że powinno się wchłonąć. Miał rację choć powatpiewalam trwało to około dwóch miesięcy. Już dawno miałam o tym pisaćwitaminkab, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Moje dziecie kilka minut temu w koncu odplynelo w objecia Morfeusza. Nocujemy dzis u dziadkow, bo mojemu m wypadla nagla delegacja i nie bedzie go do piatku
Stwierdzilam, se nie chce mi sie samej siedziec w domu, a jeszcze w piecu trzeba byloby rozpalic na wode, zwyczajnie mi sie nie chcialo. Troche pozalowalam tej decyzji, kiedy Karolek nie mogl zasnac. Spanie poza domem zle na niego wplywa
Pulpecja rzeczywiscie fatalny dzien. W ktorejs tv sniadaniowej mowili, ze o ile nie ma konkretnej potrzeby, to dowod osobisty zostawiac w domu, bo wlasnie w razie kradziezy, to sporo problemow moze byc. A czesto jest tak, ze jak ktos zaciagnie pozyczke w twoim imieniu, to nie zawsze jest takie oczywistd, ze papier zalatwia sprawe. Ludzie sie wlucza po sadach i maja kupe problemow.
Sprobuje usnac, tylko musze wyniesc zegarek z pokoju, bo mnie kurwica zaraz trafi
Dobranoc.
a ja właśnie kiedyś słyszałam, że każdy pełnoletni mieszkaniec powinien zawsze nosić przy sobie dowód i że policja mandaty za brak wystawia... znajoma ostatnio opowiadała że jej koleżanka dostała mandat za chodzenie po prawej str jezdni jak nie ma chodnika i drugi za brak dowodu ...ciekawe więc ile w tej historyjce było prawdy a ile ściemy -
Dzień dobry wszystkim
Zapowiada się ładny dzień, aż miło się robi.
Korzystając z okazji ja także życzę wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów i solenizantek: Stasiu, Maksiu, Tomeczku, Huberciku i Natalko sto lat!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 09:48
Martucha86, Paula_071, jesslin87, Aga89 lubią tę wiadomość
-
My też dołączamy się do życzeń dla solenizantów, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!dla tych spóźnionych też (Lily i Miśka) bo chyba zagubiłam się w czasoprzestrzeni:)
Mój właśnie zjadł kaszkę na mm.. szału nie było ale zjadł całą.. sprawdzam reakcję przez 2 dni, jak będzie ok to dostanie butle na noc w ramach eksperymentu pt jem mm śpię dłużej ( marzenia.. ).. dziś np nie spał od 1.30 do prawie 04.. szału można dostać, zębów nie widać ale już mam naprawdę serdecznie dość..Martucha86, lys, jesslin87, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy za pamieć
Buziaki dla reszty dzieciaczków z 13:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 07:09
AgaSad, lys, witaminkab, Paula_071, Aska87, 5ylwia, Maniuś, Griszanka, jesslin87, niecierpliwa, jasmine89, mamasia, Weridiana, aaaaga, Aga89, chcebycmama, zabka11, Migotkaa lubią tę wiadomość
-
Kuzwa napisalam dlugiego posta i gdzie on jest? Wkleilo tylko pierwsze zdanie wtf?
Buuu oki jeszcze raz nocka wzgledna wstalismy o dziwo o 6.20 a nie 5.30 wiec serce sie raduje
U nas pada od rana licze na wypogodzenie bo nie chce siedziec w domu
Mlody na drzemce oby pospal jeszcze godzinę to bylo by cudownie
Buzka -
Buuuu ale pogoda
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow i spóźnione życzenia dla Lily i Miski.
Pulpecja, ja zgubiłam 2 lata temu w szpitalu telefon. Tzn wydaje mi się że zostawiłam na ławce i ktoś wziął. Ponieważ był ubezpieczony to zgłosiłam kradzież na policji. Spisywał chyba z godzinę. Potem po kilku miesiącach dostałam kwit poczta że nie znaleźli sprawcy i że umorzyli postępowanie.
Może jednak ktoś dokumenty zwróci. Ja w LO znalazłam w parku portfel i poszliśmy zwrócić w całościlys, jesslin87, Martucha86, Weridiana, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Sylwia zawsze mozna miec przy sobie prawo jazdy
Dzien dobry tak w ogole. Moje dziecue zalicza pierwsza drzemke. Obudzil sie prze 7
U nas ponura pogoda, a o 13 umówiłam się na spacer.. Słonko wyjdź!
Wszystkiego naj dla dzieciaków z 13!Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za życzenia oraz wszystkiego najlepszego dla reszty solenizantow
także dla Lily i Miski
ja nie mam czasu na forum bo kombinuje z własnym biznesem i o dziwo nawet mężowi się pomysł spodobał
także każda wolna chwilę poświęcamy na ustalanie co jak kiedy i co potrzebne
lys, Martucha86, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aska87 wrote:a ja właśnie kiedyś słyszałam, że każdy pełnoletni mieszkaniec powinien zawsze nosić przy sobie dowód i że policja mandaty za brak wystawia... znajoma ostatnio opowiadała że jej koleżanka dostała mandat za chodzenie po prawej str jezdni jak nie ma chodnika i drugi za brak dowodu ...ciekawe więc ile w tej historyjce było prawdy a ile ściemy
Tak jest. Obowiazkiem jest nosic dowód osobisty. Prawo jazdy o dziwo nie potwierdza tozsamosci, nie mozesz na prawo jazdy wziac slubu czy pojechać do Niemiec.
Aga, raz dodałam mm do kaszki to nie chcial. Próbowałam nastepnego dnia i sie udało. Ale noc przebiegła jak zwykle niestetywięcej podejsc do mm nie bylo.
Dziekuje za zyczenia w imieniu Tomka. Najlepszego dla reszty solenizantow:)
My w parku korzystamy z pogody, bo po poludniu ma padać.Aga89 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny