SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mamasia wrote:Lys miałam zapytać jeszcze o fotelik,bo jutro chyba kupujemy
zadowoleni jesteście? Macie minikida czy inny model
?
Mamy Minikida, ale tylko 3 razy mała w nim jechała, bo samochód szwankuje i stoi na parkingu, aż się łaskawie doczeka powrotu męża i wizyty w serwisie.
Generalnie ciężko mi na chwilę obecną wystawić opinię, wygląda super, mała chętnie w nim siedziała, ale podczas snu opadała jej główka na klatkę piersiową (czego nie powinno być). Wszystko zależy też od samochodu, u nas z tyłu jest bardzo pochyła kanapa skutkiem czego nie da się uzyskać super idealnej pozycji.mamasia lubi tę wiadomość
-
Mlody śpi a ja dopiero śniadanie jem jakas nieogarnieta jestem od rana bylo slonce i kuzwa sie zmylo do dupy no
Ej dziewczyny nie znikajcie z fb bo za słodko tam będzie
Ide w kimono -
AgaSad wrote:Lys a Ty byłaś u tego faceta w Astrze od fotelików? My w ciągu 2 tyg musimy coś kupić, ten fotelik jest tyłem czy przodem do kierunku jazdy?
Tak, tam kupowaliśmy. Minikid jest typowym RWF 9-25kg, tylko tyłem do kierunku jazdy, montowany pasami. My jechaliśmy z zamiarem kupienia BeSafe izi combi x4, ale już wizualnie widać było, że nie wejdzie do naszego auta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 11:12
AgaSad lubi tę wiadomość
-
czesc
widze ze nie tylko u mnie szaruga za oknem...
nocka ok, mimo ze na wieczór mała nic nie zjadła, to obudziła sie dzis o 6. wciągneło mleko i juz nie chciała zasnac, zatem od 6 jestesmy na nogach. zrobiłam juz pranie, umyłam włosy, zrobiłam porządki w zdjeciach i filmach na kompie i iphonie - chociaz kilka korzyści z tak porannego wstania ;-/
musze ogarnac chałupe i szybki obiad zrobic, bo jutro rana wpada psiapsiółka i bedziemy robic hybrydy.
w sobote ide z Julcia na turniej, z Klara zostanie na pare godzin tesciowa, meza przez caly weekend nie bedzie.
Pulpecja- ja tez matołek, bo przez 4 dni nie udało mi sie siuśków małej do tych zaje*** woreczków złapac.
Paula-współczuje miliona pobudek
Jasmine - ślimaki bleeeee i to w domu??? moze załóz moskitiery w oknach to nie będą włazić?
Aska- moj salon to istny plac zabaw, mata, puzzle, bujak, pudło z zabawkami, meble oblozone poduszkami...na poczatku ciezko mi bylo sie z tym pogodzic, ale nie mialam wyjscia....
magda sz - gdzie Ty???Pulpecja, mamasia lubią tę wiadomość
-
AgaSad wszystkiego naj!
zabka nie mam jak moskitier, bo tu sie okno na zewnatrz ptwiera;/jak otworze to czatuje przy oknie.wiec wydaje mi sie ze jakas dziura w scianienmusi byc? nienawidze tego domu, mam nadzieje ze znajdziemy innyAgaSad lubi tę wiadomość