SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja dziewczyny dobrze radzą . Przed spaniem karmieniem załóż i sprawdź po.
nóżka cały czas tak samo?
Jasmine w ogródku mam sloiczki wkopane w ziemię, napelniam je piwem i co jakiś czas opróżniam , zawsze pełno ślimaków i tych slugs bez skorupek się złapie.
Sposób rewelacja bo ślimaki uwielbiają piwo
Nie wiem jak się ich pozbyć jeśli wchodzą do domu ale spróbuj wkopac blisko wejścia słoiczek po dżemie itp i nalać dwie trzecie piwa. Słoik musi być równo z ziemią, taka pułapka.
Iys polubiłam za barierke
Martucha zaraz sprawdzę ta piankęjasmine89 lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Pulpecja, ale to nie musi być poranny mocz, probuj dalej. Ja na woreczek nirmalnie zakladam pampersa i zagladam do niego co 15 minut. Lepiej zbadaj mocz, bedziesz miala glowe spokojniejsza.
-
niecierpliwa wrote:Lys, Ty juz tez opuscilas fb???
Czy Lily dalej kreci glowka??? Julka od wczoraj co jakis czas tak kreci glowa jak na nie, tyle z z turbodoladowaniem.
Apaczka, co u Was??
Nie, nie opuściłam fb, ale wolę belly, dlatego raczej tu będę się wypowiadać.
Lily nadal tak robi tylko nie tak często. Co do kręcenia na "nie" to jak szukałam w necie info o takim potrząsaniu głową to było pełno wpisów, że dzieci bardzo często kręcą głową na "nie", czasem też na "tak" (jak Lily) i raczej to tylko taki etap, pokręcą i w końcu jak się im znudzi przestaną.
Niemniej jednak obserwuj, bo wiadomo intuicja matki jak podpowiada, że jest coś nie tak to lepiej to sprawdzić.niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Martucha86 wrote:Hej
Dziś Krzysztof zakupił. Może przyda się i wam.
Buziaczki dla Szymonka!!
http://allegro.pl/tasma-zabezpieczajaca-piankowa-200-cm-dziecko-i4821880577.htmlna sam głupi stolik chyba ze 3 takie taśmy potrzebuje więc stolik został wyeksmitowany
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Aska87 wrote:od dawna już poluje na tą pianke ale kurde drogie to jakbym miała wszystkie kanty pozaklejać
na sam głupi stolik chyba ze 3 takie taśmy potrzebuje więc stolik został wyeksmitowany
wyeksmitować kanciaste meble...
Maniuś, Katarka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:oo i to jest pomysł
wyeksmitować kanciaste meble...
to on mi skąpił na tą taśme jak raz juz prawie kupiłam to teraz je trzymając talerz w ręce
aktualnie poszukuje okrągłego stolika z okrągłymi bokami i na jednej okrągłej nóżce i najlepiej gumowy
Pulpecja, zabka11, lys, Katarka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też pisze się na spotkanie we Wrocławiu. .
Niecierpliwa Patryk tez tak kręcił i to dość długo, już mu się znudziło wiec ja bym się tym nie przyjmowała.. tez czytałam ze dużo dzieci tak robi..
Nocka znowu lipa ale ciut lepiej niż wczoraj, u nas chyba etap intensywnego wzrostu bo je jak smok. Dziś przymierzylam body 80 i jest dobre a tydzień temu było za duże wiec może dlatego te nocne pobudki na cycaniecierpliwa, lys lubią tę wiadomość
-
Kurcze młody prześpi dziś swoje Gordonki ale nie będę go budzić wiec odpuszczamy. .
A i dziś mamy 8 miesięcy.. czemu ten czas tak leciWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 10:48
Migotkaa, Pulpecja, Martucha86, zabka11, jasmine89, witaminkab, Paula_071, Katarka, mamasia, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
nasz salon aktualnie wygląda tak
wczoraj zakupiliśmy dywan, bo na panelach młody leciał na twarz jak próbował na czworaka się bujać
jeszcze się zastanawiam jak kwiatki odgrodzićstojak już też wyeksmitowałam a mniejsze kwiatki poszły na parapet i szafę.... ale z dużymi nie wiem co zrobić jeszcze
póki co Patryk uwielbia wywalać z nich ziemię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 10:50
Martucha86, zabka11, jasmine89, witaminkab, Paula_071, Katarka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:no mąż jest wściekły, ale bezpieczeństwo ważniejsze
to on mi skąpił na tą taśme jak raz juz prawie kupiłam to teraz je trzymając talerz w ręce
aktualnie poszukuje okrągłego stolika z okrągłymi bokami i na jednej okrągłej nóżce i najlepiej gumowy
mamasia lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:kup sobie z serii Mammut w ikei, hehehe :-)tak przyszłościowo też się przyda
nawet widzę że mają czerwony to kolorystycznie by pasował
może jedynie goście będą sie trochę po głowie stukać jak do nas przyjdąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 10:55
Pulpecja, mamasia lubią tę wiadomość