SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:Ofka kiedy wyniki bo juz chcemy oblewać !
Wstepnie kochana o 22giej. Ale jak komisja skonczy wczesniej to moze beda wczesniej. Niedlugo zaczynam odswiezac strone izby co godzine, pozniej co pol a od 18tej co 5 min. Klawisz f5 bedzie do wymiany.Weridiana, 0na88, niecierpliwa, AgaSad, apaczka, mamasia, Paula_071, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Oka trzymam kciuki! Intuicja mi podpowiada ze będzie git!!
Paula młody jak na złość tak zasnął ze nie obudził się ani o 23 ani 24 wiec poszłam spać, o 1 dałam cyca bo juz mi się nie chciało tluc w kuchni.. dzisiaj chyba spróbuję po kąpieli.. oczywiście obudził się o 4, potem 6,7 i wstał. .
Czekam u dentysty.. pewnie mam masakrę -
Hej
Ofka, zdasz, zdasz
u nas udało się zebrac rano siuśkisukces!
Trochę się nagimnastykowałam, a ta jak na złość akurat sikać nie zamierzala, ale w końcu poszło.
Weridiana, jasmine, przypomniały mi się stare czasy12-13 lat temu mieszkałam w Londynie, dokładnie Stratford
sentymentalnie mi się jakoś zrobiło, chociaż to jeszcze z pierwszym mężem, jedno dziecko...
Weridiana, lys, mamasia lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki mam pytanko
ile mm pija Wasze dzieci przed zaśnięciem?
Pytam bo mój Maly poprzednie dwie noce nie budzil sie juz wcale na jedzenie,a w ta noc chyba byl jednak glodny,bo długo marudzil ale w końcu zasnal...i teraz nie wiem czy dawać mu jeszcze mleko w nocy czy nie?
No albo dam mu więcej przed zaśnięciem...nie wiem...doradźcie -
Paula czyli jak lezysz na płasko na plecach, to wyciągasz dwie ręce przed siebie i ciągniesz do góry żeby usiąść? Kurcze, może ja jakaś dziwna jestem ale nie widziałam żeby ktoś tak siadal, ani na plaży, ani na basenie, ani w saunie, tylko na fitnessie... No nie wiem, może coś przegapiłam, albo mamy coś innego na myśli... Ja tak nie siadam
umiem tak, ale nie robię tego bo to dla mnie jakby nienaturalne. w sumie to nie jest dla mnie istotne, bo Hubert też tak nie siada i nie zastanawiałam się nad tym w przypadku dziecka, ale zaciekawilo mnie u doroslych
fizjoterapeutka do której chodzę z Hubertem twierdziła że takie podciaganie się nie jest poprawne ale nie pytalam nic więcej bo nas to nie dotyczyło.
Mamy piekna pogodę, szkoda że jutro trzeba wracać... Szybko czas mija.Migotkaa lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Mamasia gdzie nocujecie dokladnie w Austrii w drodze na Chorwabje??
-
mamasia wrote:W Austrii nie nocujemy tylko gdzieś na Węgrzech, ale nie pamiętam dokładnie jaka miejscowość,bo rezerwacjami zajmował się mąż, ale jak coś mogę go dopytać wieczorem. W drodze powrotnej mamy 1 nocleg w Chorwacji przy jeziorach plitwickich i 2 noclegi w Budapeszcie -tyle zapamiętałam; -)
My przez Wegry nie jezdzimy