X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł :-) My już jutro wracamy, buuu... Tak mi szybko minęło,że mam wrażenie, żeprzyjechałam tu na jeden długi dzień. Przydałoby się jeszcze ztydzień zostać. Dzisiaj zrobiliśmy 15 kilometrów - 11 km mąż maszerował plażą z Hubertem w Tuli, a ja towarzyszyłam, 4 kilometry to już spacer z wózkiem :-) Nawet nie czuję tego za bardzo o dziwo.

Apaczka, z tym wstawaniem to Hubert jakiś czas, nie wiem może ze 3 tygodnie, też zaliczał częste upadki, Jakieś 2 tygodnie temu chyba zaczęło być lepiej, jest już dużo bardziej stabilny i upada na dupkę najczęściej.Teraz zaczął dreptać w łóżeczku - wczoraj w tym hotelowym łóżeczku zrobił kółko - dookoła je przeszedł... Cwaniak jeden, znowu kombinuje. Aż się boję tych upadków jak zacznie chodzić przy meblach.

Karmelove nie ma syropku, więc można jeść - Apaczka jesteś usprawiedliwona. A Ty Pulpecja znowu nie zaczynaj, że niby ten syropek jest zajebisty, bo ja swoje wiem :-P ;-)

Pulpecja, apaczka, AgaSad, 0na88, lys, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko padlo jakies pol godziny temu. A ja jestem wyjebana z mocy. Zjadlam kolacje i na nic wiecej nie mam sil :(

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, wiem co czujesz. Też nie lubię wracać z wakacji, zawsze mam jakiś niedosyt...
    A co do syropku :-) no nie mogłam się powstrzymać... no nie mogłam. I co zrobisz? Nic nie zrobisz :-)

Agaata, niecierpliwa lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Agata, wiem co czujesz. Też nie lubię wracać z wakacji, zawsze mam jakiś niedosyt...
    A co do syropku :-) no nie mogłam się powstrzymać... no nie mogłam. I co zrobisz? Nic nie zrobisz :-)

Najgorsze jest to, że nastęny wyjazd w czerwcu i niby to nie jest długi odstęp czasu, ale jest jedno małe "ale" - mąż wyjeżdża w maju na 3 tygodnie...I tym sposobem do czerwca dla mnie jest jeszcze czasowa przepaść...

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ja tak sobie myślę że będę miała mega dola po moich wakacjach w sierpniu bo nie dość ze koniec wakacji to jeszcze trzeba do roboty wracać po 1,5 roku..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys - gdzie Ty ?

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Agata ja tak sobie myślę że będę miała mega dola po moich wakacjach w sierpniu bo nie dość ze koniec wakacji to jeszcze trzeba do roboty wracać po 1,5 roku..

O pracy to nawet boję się jeszcze myśleć... 11 sierpnia kończy mi się urlop macierzyński, a 1 września kończy mi się umowa w pracy .Umowy przedłużać nie zamierzam, chciałabym zostać w domu do końca roku i od stycznia pójść do pracy.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Pulpecja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Aga, podejdź do tego tak: niektórzy nie wyjadą na wakacje. Ciesz się tym, co masz. My nie byliśmy dwa ostatnie sezony razem na urlopie :-/ najpierw przez brak kasy, a w tamtym roku ciąża i rozwiązanie :-) dlatego tak bardzo chcę w tym roku wyjechać, chociażby ze względu na starsze dzieciaki i na to, ze zdaję sobie sprawę, ze syn niedługo nie będzie chciał z nami pewnie wyjezdżac...

niecierpliwa, Agaata, Paula_071 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Pulpecja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, Lys, gdzie jesteś?

201508091565.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie powrót do pracy to będzie koszmar przez duże K. Wystarczy powiedzieć, że będę miała 2 lata przerwy w pracy jak wróce, dużo rzeczy się pozmieniało, duuużo pozapominałam. Kilka koleżanek rodzi w te wakacje więc nie będzie ich przez jakiś czas w pracy i będzie okrojony skład czyli więcej roboty. No i szeffff :/ ech a czas tak szybko leci...

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Dla mnie powrót do pracy to będzie koszmar przez duże K. Wystarczy powiedzieć, że będę miała 2 lata przerwy w pracy jak wróce, dużo rzeczy się pozmieniało, duuużo pozapominałam. Kilka koleżanek rodzi w te wakacje więc nie będzie ich przez jakiś czas w pracy i będzie okrojony skład czyli więcej roboty. No i szeffff :/ ech a czas tak szybko leci...

Apaczka, szybko sobie przypomnisz, co zapomniałaś - wiem, że zawsze jest stres, żesie nic nie pamięta, ale dwa tygodnie i wejdziesz w rytm. Gorzej z szefem, bo jak cham, to trudno wytrzymać :/

Pulpecja lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, tylko nastroju nie mam.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Apaczka, szybko sobie przypomnisz, co zapomniałaś - wiem, że zawsze jest stres, żesie nic nie pamięta, ale dwa tygodnie i wejdziesz w rytm. Gorzej z szefem, bo jak cham, to trudno wytrzymać :/
    Oj cham straszny. Koleżanki do połowy ciąży pracowały, dawał im najwięcej roboty i jeszcze uważał, że mają taryfę ulgowa. A jak jedna poszła na zwolnienie bo skrocila jej się szyjka i musi się oszczędzać to tak jej nagadal, że się popłakała. Dużo można by pisać, nie trawię człowieka. Ja się mu nie dałam i poszłam na zwolnienie bez uprzedzenia bo właśnie chciałam uniknąć takich rozmów ale teraz boję się, że się będzie mścił po powrocie.

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej:)
    widze tu o pracy rozmowa, mi sie konczy w połowie pazdziernika a w dalszym ciagu nie wiem co z Szymonem..

Lys odezwij sie

Dziewczyny kupowałyscie jakies kiecki na komunie? Ja pierduuu musze sie rozejrzeć za czyzmś, zmierzyłam swoją ze chrzcin to do zwezenia bo wyglądam jak w worku

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka, nie nastawiaj się tak, do tego czasu wiele może sie wydarzyć...
    Wy przynajmniej macie do czego wracać :-) ja na razie siedzę z młodą w domu, a potem??? kto to może wiedzieć? Chyba tylko wygrana w totka by mnie ustawiła :-) do szkoły nie wrócę, na własny biznes nie mam takiego pomysłu, żeby były z tego konkretne pieniądze... nie wiem cochce robić w życiu, a jestem przed czteredziestką. To dopiero koszmar przez duże K. Albo głupota przez duże G.

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka powiem Ci ze szef ham to jest najgorsze co może być, jak nie szanuje człowieka i ma go za nic, u nas szef jest ok, ale dyrektor to włąsnie taka osoba, szkoda gadać

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Apaczka, nie nastawiaj się tak, do tego czasu wiele może sie wydarzyć...

Tak, wciąż mam nadzieję, że go zwolnią :>

Agaata, Pulpecja, 0na88, Paula_071 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jak byłam w starostwie to byłam świadkiem ciekawej sytuacji, przyszedł gośc do okienka zarejstrować samochód, tylko miał coś nie tak w papierach, noi kobieta mu mówi żę to będzie dłuższa sprawa a ona miała iść na przerwe, dopytywała obecnych na sali pracowników czy ktoś się tym zajmie, po czym powiedziała do tego gościa że ona musi iśc na przerwę bo inaczej to rozreguluje się im cały schemat przerw,
    no czad, ja nie jestem przyzwyczajona do takich sytuacji bo pracuje u prywaciarza, czasem o przerwie to można pomarzyć, jest robota to nie ma mowy o przerwie

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty sobie migotka chyba jaja robisz?
    Ale w sumie tak to wygląda...

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale z czym, z ta sytuacja? serio, jak wyszłam to aż sie usmiechnęłam a gość na korytarzu popatrzył chyba na mnie jak na idiotkę

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 3573 3574 3575 3576 3577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ