SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja wrote:Ofka!!!! czy to znaczy, ze zdałaś??? SUuuperrr!!!
http://www.oirp.walbrzych.pl/aktualnosci/wyniki-z-egzaminu-radcowskiego.html
tylko moi rodzice nie nazywaja sie adam i danuta tylko krystyna i jerzy mam nadzieje ze to nie pomylka:(((Paula_071, Pulpecja, AgaSad, mamasia, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:zdałam a oto dowód:
http://www.oirp.walbrzych.pl/aktualnosci/wyniki-z-egzaminu-radcowskiego.html
tylko moi rodzice nie nazywaja sie adam i danuta tylko krystyna i jerzy mam nadzieje ze to nie pomylka:(((
Dobra, teraz pozwolę sobie na żart w Twoim stylu (mam nadzieję, że się nie obrazisz): może komisja wie o czymś o czym Ty nie wiesz?
Oczywiście, że to pomyłka, ale nie w wyniku tylko w imionach rodziców:) Gratulacje jeszcze raz!))
A ja dzisiaj wychodzę sama na miasto! Mąż zostaje w domu z Tomkiem a ja idę na 2h na urodziny kilku osób z pracy do knajpy. Zapomniałam jak to jest, będę się czuć jak dzikus;) Tomek pewnie się koło 23 obudzi na cycka, więc muszę ekspresowo się wybawićPulpecja, Migotkaa, Weridiana, lys, niecierpliwa, Martucha86, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula to udanej zabawy.. e tam niech mąż się pomęczy trochę co będziesz się spieszyć
A jeszcze hak robiłaś owsianke ba mleku orkiszowym ? To mleko trzeba gotować czy wystarczy zalać zrobione płatki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 17:20
-
Paula, AgaSad można negocjować indywidualnie
stwierdziłam, że spróbuję pierw w ten sposób (bo wiem, że byłoby kłopotliwe zgadać się też co do dnia,godziny,itp bo mój mąż też teraz ma taki czas w pracy,że sporo wyjazdów do klientów), a jak nie to zapytam o rabat grupowy
i udało się
my,co prawda do fotelika mieliśmy i tak zakupować wkładkę p/poceniu (która kosztuje 99zł), więc wynegocjowałam ją za darmoszkę
fotelik kupiony i zamontowany
Paula_071, AgaSad, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Paula, AgaSad można negocjować indywidualnie
stwierdziłam, że spróbuję pierw w ten sposób (bo wiem, że byłoby kłopotliwe zgadać się też co do dnia,godziny,itp bo mój mąż też teraz ma taki czas w pracy,że sporo wyjazdów do klientów), a jak nie to zapytam o rabat grupowy
i udało się
my,co prawda do fotelika mieliśmy i tak zakupować wkładkę p/poceniu (która kosztuje 99zł), więc wynegocjowałam ją za darmoszkę
fotelik kupiony i zamontowany
Fajna obniżka:) My jeszcze chcemy kupić taki pokrowiec na fotel, żeby Tomek nie kopał po siedzeniu. Nie wiem przy jakim foteliku, ale dziewczyny na fb pisały, że czasami można z 10% wynegocjować.
A jak się podobało Piotrusiowi, jechał już w nowym foteliku?
Aga, ja na orkiszowym/owsiany/kokosowym robię kaszki Holle/Nominal. Wtedy mleko podgrzewam do 40 stopni. Nie wiem czy można je gotować, chyba nie, bo jak się je robi to podgrzewa się tylko do 60 stopni. Możliwe, że wysoka temperatura zabija wartości odżywcze. A owsiankę robię na wodzie:)AgaSad, mamasia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej dziewczyny. Nie oddzhwam sie specjalnie, bo moj dziec zrobil sie mega absorbujacy, wrecz ciezki do wytrzymania. Maz byl w delegacji, pisalam Wam, ze przez ten czas bylam u rodzicow. Nie chcial spac, najchetniej spedzalby czas na rekach. Czesto na tym sie konczylo, bo moja mam panikara przy kazdym jego upadku czy gwaltowniejszym ruchu, pokrzykiwala panicznie i trzeba bylo malego uspokajac. Teraz jestesmy w domu i tez co chwile mi ryczy. Nie wiem o co mu cho. Najedzony,ma sucho, pospal, ale wybudzil sie z placzem bawic sie nie chce, spac nie chce, lezec, siedziec tez nie. Temperatury nie ma, dzisala wysmarowalam, ppdalam nawet p/bolowo ibum i dalej jeczy i placze. Przestaje jak chodze z nim na rekach, ale juz mnie wszystko napierdala. Jakies pomysly?
-
Mamasia super rabat, my w przyszłym tyg jedziemy i tez spróbujemy coś wytargowac.. drogie te foteliki jak cholera wiec mam nadzieje ze jakiś mały rabat dostaniemy. .
Zrobiłam młodemu kolacje: płatki owsiane plus ryżowe i dodałam mm. Zjadł ze smakiem, resztę mm chciałam dać w butli ale oczywiście mogę zapomnieć ze będzie pił wiec póki co zostaje mu robienie ewentualnych mlecznych kaszek..
Griszanka kurde może jakiś skok rozwojowy.. albo przez zmianę miejsca tak się rozregulowal? Mam nadzieje ze szybko przejdzie Karolkowi..
Siedzę i myślę czy zabrać się sprzątanie czy za Chodakowską.. chyba idę odpalić coś. .może ta mel dla odmiany. .mamasia lubi tę wiadomość
-
Ofka, a moze Iwkowi udzielila sie goraca atmosfera wynikow, stad 37?
Edit.
Aga, tez dalam kaszke z mm:) teraz cyc i lece na miasto:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 20:17
AgaSad lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej!
Ale mam dzisiaj ciężki dzień. Siły witalne mnie opuściłyTeraz w końcu zasiadłam, zrobiłam sobie ulubione kanapki z serem żółtym i pomidorem malinowym, do tego dwa Earl Greye, czekolada karmelove pod ręka i dwa świezutkie, jeszcze ciepłe odcinki Chirurgów
Dodam, że mąż na zakupach a dziecko śpi
Natalka dalej kontynuuje stanie przy wszystkim. Dziś dla przykładu wypierdykała się i uderzyła o kant ławy...ma sinika na policzku. Byłam obok, nie zdążyłam złapać. CU DO WNIE
Ofka gratulacje
O widzę, że już sciągnął się odcineczek, uciekam oglądać. PaAgaSad, Pulpecja, Ofka, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
45 minut z Mel zaliczone więc tydzień był całkiem udany pod względem aktywności, 2 razy Chodakowska i 2 razy Mel.. 0 słodyczy.. dobrze że już prawie weekend bo nie wytrzymam bez cukru ani dnia dłużej:)
Dziś pierwszy raz piłam mleko orkiszowe, ale to dobre! jeszcze muszę spróbować inne roślinne bo też nie piłam.. młody jutro dostanie płatki jaglane na tym mleku, mam nadzieję że nie będzie miał rewolucji przez te moje eksperymenty kulinarne:)
Apaczka ja w ostatni weekend zjadłam prawie całą czekoladę Karmelove.. tylko nie czytaj składu bo tragedia:) ostatnio byłam w naszym sklepie eko i tam jest pełno super słodyczy, same naturalne składniki.. chciałam kupić sobie czekoladę ale kuźwa 23 zł to lekka przesada.. choć pewnie jest pyszna..mamasia, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość