X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Ofka!!!! czy to znaczy, ze zdałaś??? SUuuperrr!!!
    zdałam a oto dowód:

http://www.oirp.walbrzych.pl/aktualnosci/wyniki-z-egzaminu-radcowskiego.html

tylko moi rodzice nie nazywaja sie adam i danuta tylko krystyna i jerzy mam nadzieje ze to nie pomylka:(((

Paula_071, Pulpecja, AgaSad, mamasia, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka a data urodzenia się zgadza? Raczej mało prawdopodobne aby były dwie osoby o identycznym nazwisku imieniu i imionach rodziców ;-)

Gratuluję !!!! Dzisiaj muszę za ciebie wypić :-)

1usasg185gkausx0.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    zdałam a oto dowód:

http://www.oirp.walbrzych.pl/aktualnosci/wyniki-z-egzaminu-radcowskiego.html

tylko moi rodzice nie nazywaja sie adam i danuta tylko krystyna i jerzy mam nadzieje ze to nie pomylka:(((

Dobra, teraz pozwolę sobie na żart w Twoim stylu (mam nadzieję, że się nie obrazisz): może komisja wie o czymś o czym Ty nie wiesz?;)

Oczywiście, że to pomyłka, ale nie w wyniku tylko w imionach rodziców:) Gratulacje jeszcze raz!:)))

A ja dzisiaj wychodzę sama na miasto! Mąż zostaje w domu z Tomkiem a ja idę na 2h na urodziny kilku osób z pracy do knajpy. Zapomniałam jak to jest, będę się czuć jak dzikus;) Tomek pewnie się koło 23 obudzi na cycka, więc muszę ekspresowo się wybawić;)

Pulpecja, Migotkaa, Weridiana, lys, niecierpliwa, Martucha86, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula zostaw męzowi jednego cycka to pobawisz dłuzej:)

lys, mamasia, Paula_071, witaminkab, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka rewelacja!!! Gratulacje!!!!

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka, w negatywnych cię nie ma, a kto by się czepiał imion rodziców ;-)

201508091565.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula to udanej zabawy.. e tam niech mąż się pomęczy trochę co będziesz się spieszyć
    A jeszcze hak robiłaś owsianke ba mleku orkiszowym ? To mleko trzeba gotować czy wystarczy zalać zrobione płatki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 17:20

1usawn15ju6q9qwm.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde młody spał dziś 40 min i nawet nie wygląda na śpiącego. . To prawie jak tykajaca bomba, wybuch będzie przy kąpieli

zabka11 lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, AgaSad można negocjować indywidualnie :) stwierdziłam, że spróbuję pierw w ten sposób (bo wiem, że byłoby kłopotliwe zgadać się też co do dnia,godziny,itp bo mój mąż też teraz ma taki czas w pracy,że sporo wyjazdów do klientów), a jak nie to zapytam o rabat grupowy :) i udało się :) my,co prawda do fotelika mieliśmy i tak zakupować wkładkę p/poceniu (która kosztuje 99zł), więc wynegocjowałam ją za darmoszkę :) fotelik kupiony i zamontowany :)

Paula_071, AgaSad, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    Paula, AgaSad można negocjować indywidualnie :) stwierdziłam, że spróbuję pierw w ten sposób (bo wiem, że byłoby kłopotliwe zgadać się też co do dnia,godziny,itp bo mój mąż też teraz ma taki czas w pracy,że sporo wyjazdów do klientów), a jak nie to zapytam o rabat grupowy :) i udało się :) my,co prawda do fotelika mieliśmy i tak zakupować wkładkę p/poceniu (która kosztuje 99zł), więc wynegocjowałam ją za darmoszkę :) fotelik kupiony i zamontowany :)

Fajna obniżka:) My jeszcze chcemy kupić taki pokrowiec na fotel, żeby Tomek nie kopał po siedzeniu. Nie wiem przy jakim foteliku, ale dziewczyny na fb pisały, że czasami można z 10% wynegocjować.
    A jak się podobało Piotrusiowi, jechał już w nowym foteliku?:)

Aga, ja na orkiszowym/owsiany/kokosowym robię kaszki Holle/Nominal. Wtedy mleko podgrzewam do 40 stopni. Nie wiem czy można je gotować, chyba nie, bo jak się je robi to podgrzewa się tylko do 60 stopni. Możliwe, że wysoka temperatura zabija wartości odżywcze. A owsiankę robię na wodzie:)

AgaSad, mamasia lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Nie oddzhwam sie specjalnie, bo moj dziec zrobil sie mega absorbujacy, wrecz ciezki do wytrzymania. Maz byl w delegacji, pisalam Wam, ze przez ten czas bylam u rodzicow. Nie chcial spac, najchetniej spedzalby czas na rekach. Czesto na tym sie konczylo, bo moja mam panikara przy kazdym jego upadku czy gwaltowniejszym ruchu, pokrzykiwala panicznie i trzeba bylo malego uspokajac. Teraz jestesmy w domu i tez co chwile mi ryczy. Nie wiem o co mu cho. Najedzony,ma sucho, pospal, ale wybudzil sie z placzem bawic sie nie chce, spac nie chce, lezec, siedziec tez nie. Temperatury nie ma, dzisala wysmarowalam, ppdalam nawet p/bolowo ibum i dalej jeczy i placze. Przestaje jak chodze z nim na rekach, ale juz mnie wszystko napierdala. Jakies pomysly?

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamasia super rabat, my w przyszłym tyg jedziemy i tez spróbujemy coś wytargowac.. drogie te foteliki jak cholera wiec mam nadzieje ze jakiś mały rabat dostaniemy. .
    Zrobiłam młodemu kolacje: płatki owsiane plus ryżowe i dodałam mm. Zjadł ze smakiem, resztę mm chciałam dać w butli ale oczywiście mogę zapomnieć ze będzie pił wiec póki co zostaje mu robienie ewentualnych mlecznych kaszek..

Griszanka kurde może jakiś skok rozwojowy.. albo przez zmianę miejsca tak się rozregulowal? Mam nadzieje ze szybko przejdzie Karolkowi..

Siedzę i myślę czy zabrać się sprzątanie czy za Chodakowską.. chyba idę odpalić coś. .może ta mel dla odmiany. .

mamasia lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pochłonęłam 3 kawalki pizzy i jest mi błogo tatus walczy z synem żeby poszedł spać a ja nam juz wolny wieczór

Paula_071, AgaSad, Maniuś lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka, a moze Iwkowi udzielila sie goraca atmosfera wynikow, stad 37? :-)

Edit.

Aga, tez dalam kaszke z mm:) teraz cyc i lece na miasto:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 20:17

AgaSad lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Ale mam dzisiaj ciężki dzień. Siły witalne mnie opuściły :/ Teraz w końcu zasiadłam, zrobiłam sobie ulubione kanapki z serem żółtym i pomidorem malinowym, do tego dwa Earl Greye, czekolada karmelove pod ręka i dwa świezutkie, jeszcze ciepłe odcinki Chirurgów :) Dodam, że mąż na zakupach a dziecko śpi :)

Natalka dalej kontynuuje stanie przy wszystkim. Dziś dla przykładu wypierdykała się i uderzyła o kant ławy...ma sinika na policzku. Byłam obok, nie zdążyłam złapać. CU DO WNIE :/
    Ofka gratulacje :)

O widzę, że już sciągnął się odcineczek, uciekam oglądać. Pa

AgaSad, Pulpecja, Ofka, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i nawet sprawdziłam...karmelove nie ma syropu glukozowo-fruktozowego więc jem na zdrowie ;)

0na88, Pulpecja, ekropka, lys, AgaSad, Agaata, aaaaga, Migotkaa, mamasia, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    45 minut z Mel zaliczone więc tydzień był całkiem udany pod względem aktywności, 2 razy Chodakowska i 2 razy Mel.. 0 słodyczy.. dobrze że już prawie weekend bo nie wytrzymam bez cukru ani dnia dłużej:)
    Dziś pierwszy raz piłam mleko orkiszowe, ale to dobre! jeszcze muszę spróbować inne roślinne bo też nie piłam.. młody jutro dostanie płatki jaglane na tym mleku, mam nadzieję że nie będzie miał rewolucji przez te moje eksperymenty kulinarne:)

Apaczka ja w ostatni weekend zjadłam prawie całą czekoladę Karmelove.. tylko nie czytaj składu bo tragedia:) ostatnio byłam w naszym sklepie eko i tam jest pełno super słodyczy, same naturalne składniki.. chciałam kupić sobie czekoladę ale kuźwa 23 zł to lekka przesada.. choć pewnie jest pyszna.. :/

mamasia, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Aaa i nawet sprawdziłam...karmelove nie ma syropu glukozowo-fruktozowego więc jem na zdrowie ;)

ale jakieś E się tam znajdzie pewnie:)

1usawn15ju6q9qwm.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skład czytałam pobieżnie aby tylko upewnić się, że nie ma syropku ;) Na resztę składników przymknęłam oko.

Agaata, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jużwiem dlaczego nigdy na karmelowe nie zwróciłam uwagi i nie jadłam... jak nie ma syropku to instynktownie ją omijam :-)

Agaata, apaczka, 0na88, Aska87, AgaSad, niecierpliwa, lys, mamasia, Paula_071, Maniuś, Katarka lubią tę wiadomość

201508091565.png
‹‹ 3572 3573 3574 3575 3576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ