SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisałam i nie ma....
Miśka chyba zęby, bo po dentinoxie się wyciszyła i znów śpi...
Zetka, te dolegliwości mogą być od kręgosłupa. jakiś nacisk na nerwy, stale ruchy, obciążanie tych samych miejsc. Mam nadzieję, ze masaże przyniosą ci ulgę.
Paula, ja daję młodej te owoce z saszetek, musisz albo ścisnąć saszetkę żeby poleciało albo właśnie zassać jak z bidonu mniej więcej. Moja załapała o co chodzi, za jakiś czas spróbuję z bidonem, nawet jutro z Tośkowym, to zobaczymy, czy będzie umiała ciągnać.
Agata, lubię, ze wracasz zadowolona z pobytuzapytaj może w aptece czym posmarować, zawsze coś doradzą, można wybrać.
Paula_071, Agaata, Zetka lubią tę wiadomość
-
Paula wrzucam na fb zdjęcia z tej książki z wybranych rozdziałów, na końcu kilka porad o odstawieniu od cyca i przyzwyczajaniu do butelki, sorry za jakość ale znowu zastał mnie wieczór, jak powiększysz na kompie to jest ok.. tyle że mam wrażenie że jakoś przez przypadek skasowałam 2 strony więc jakby coś było nie po kolei to daj znać..
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Ja na samą myśl od odstawianiu czuję dreszcz na plecach... wtedy co miałam tą historię z kręczem szyi i barkiem i wzięłam te silne leki i próbowałam małej podawać mm to był istny dramat. Nie mam pojęcia jak ja miałabym zabrać się za to odstawianie skoro ona jest aż tak przywiązana do cyca. Ja bym najlepiej chciała, żeby ona się sama odstawiała, ale to jakieś nierealne...
Ja często cały dzień jestem w piżamie, bądź domowych łachach...
Lys ja gdzieś przez przypadek wyczytałam że dziecko odstawia się samo najczęściej w wieku 1,5 - 6 lat.. ten zakres wiekowy bardzo mi się "spodobał"lys lubi tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Ostrzegam przed wejściem na FB bo umrzecie z zazdrości
niecierpliwa, Pulpecja, Zetka lubią tę wiadomość
-
a ja czytając wasze problemy z karmieniem to powoli zaczynam się cieszyć, że moje dziecko się samo tak szybko odstawiło i jednak jest taki łasuch, chociaż fakt poza mlekiem nic nie chce pić ... i woda, i soczki i herbatki są bee mam nadzieję, że jak będą upały to zacznie pić ładnie... ale na szczęście teraz mimo, że nie praktycznie nie pije (poza mlekiem)to z kupą 0 problemów
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Lys ja gdzieś przez przypadek wyczytałam że dziecko odstawia się samo najczęściej w wieku 1,5 - 6 lat.. ten zakres wiekowy bardzo mi się "spodobał"
buhahahaha Aga też mi się podoba ten zakres, szczególnie to 6 latapaczka, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:o Ty
to ja tu trzymam język na wodzy hehehheehe, na szczęście nie umarłam z zadrości
Pulpecja, lys, Zetka, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja mialam nadzieje, ze Pani Ktorej Imienia nie wolno Pulpecji wymawiac nie rzuca slow na wiatr i tak jak to pisala tydzien temu porzuca grupe. No nic pozostaje nam umierac z zazdrosci
Aska87, Pulpecja, apaczka, Zetka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny jakie wkladki przeciw poceniu polecacie do fotelikow samochodowych??
Mamasia albo Agasad juz nie pamietam, ktoras z Was dostala do fotelika jaka to??
może któraś ma i się wypowie czy fajna rzecz
http://www.ceneo.pl/17408423niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Aska, może mu taka ilość płynów na razie wystarcza? może właśnie jak cieplej będzie to coś wypije?
Moja Tosia tak jak pisałam nie chciała butelki ani mm, żaden soczek herbatka też nie przeszly. Tylko i wyłącznie woda, jedzenie łyżeczką i cycek. Rzz próbowałam pamiętam chyba w ikei dać jej w niekapku soczek po obiadku, to jak pier..... tym niekapkiem to lądnych parę metrów poleciał. Nalałam wody, to najpierw próbowała kilka razy czy to na pewno woda....