SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja wrote:oświecicie mnie o co chodzi o umieraniu z zazdrości ?
No to opowiem Ci "bajkę":
wyobraź sobie mostek, koło rzeczki, na mostku stoi mama i trzyma za rączki stojące 8 miesięczne dziecko z adnotacją, że chodzi
KONIEC bajki, morału brak
niecierpliwa, Pulpecja, Migotkaa, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja mialam nadzieje, ze Pani Ktorej Imienia nie wolno Pulpecji wymawiac nie rzuca slow na wiatr i tak jak to pisala tydzien temu porzuca grupe. No nic pozostaje nam umierac z zazdrosci
no bo w końcu ktoś musi gdzies te lajki dać i pozachwycać się i nawet troszkę pozazdrościć...
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Aska, może mu taka ilość płynów na razie wystarcza? może właśnie jak cieplej będzie to coś wypije?
Moja Tosia tak jak pisałam nie chciała butelki ani mm, żaden soczek herbatka też nie przeszly. Tylko i wyłącznie woda, jedzenie łyżeczką i cycek. Rzz próbowałam pamiętam chyba w ikei dać jej w niekapku soczek po obiadku, to jak pier..... tym niekapkiem to lądnych parę metrów poleciał. Nalałam wody, to najpierw próbowała kilka razy czy to na pewno woda....no wydaje mi się, że mu wystarcza jak daję łyżeczką to trochę wypije ale bez szału
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:niecierpliwa, ale najwieksza zazdrośnica odeszła z grupy, to łaskawie przemyślała swoją obecnośc
no bo w końcu ktoś musi gdzies te lajki dać i pozachwycać się i nawet troszkę pozazdrościć...
W takim razie blagam wrocaaaaga, Pulpecja, Aska87 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:No to opowiem Ci "bajkę":
wyobraź sobie mostek, koło rzeczki, na mostku stoi mama i trzyma za rączki stojące 8 miesięczne dziecko z adnotacją, że chodzi
KONIEC bajki, morału brak -
Aska87 wrote:ja mam zamiar zakupić coś takiego, ale nie znam żadnych opinii ... mam nadzieję że i do wózka i do fotelika będzie pasować bo dość drogie
może któraś ma i się wypowie czy fajna rzecz
http://www.ceneo.pl/17408423
Do fotelika tez bedzie pasowac?? -
niecierpliwa wrote:Do fotelika tez bedzie pasowac??
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Młoda odzyskała wigor, szaleje na kanapie. Nie wiem co z tą jej nogą, wstaje, opiera na niej ciężar ciała, bo specjalnie obserwowałam, albo taki z niej himen albo ją to nie boli. Jednak na wszelki wypadek zarezerwowałam wizytę u ortopedy dziecięcego we Wrocławiu, jak do tej pory się nic nie wyjaśni to termin mamy na 10. maja... Jak nie trzeba będzie to odwołam, ale u nas raczej u ortopedy diagnozy nie dostanę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 21:29
-
aaaaga wrote:Zetka to faktycznie intensywnie
Gdzie sie przeprowadzacie? Mowilas kiedyś o domu.
My ostatnio przegladalismy oferty deweloperow i kurcze nic interesujacego w naszej okolicy bo raczej tutaj chcemy zostac
Zdrowka
U nas trochę się zmieniły plany. Dom za około 3-5lat. Teraz okazyjnie kupujemy duże mieszkanie na Morenie od znajomych. Te co mamy wynajmiemy od października. Jak się uda, to za 3-5lat kupimy dom i albo oba wynajmiemy albo jedno sprzedamy, zobaczymy jak z kasą będzie. Teraz Moreny nam bardzo pasuje, bo Jaś tam do szkoły chodzi i Misiek będzie do żłobka. Trochę mi szkoda, bo lubię tą okolice i to mieszkanie, no ale wygodniej na pewno nam będzie. Tylko teściowa blok obok
Agata, spokojnej drogiPulpecja, aaaaga, zabka11 lubią tę wiadomość
-
a ja mam pytanie z serii czy Wasze dzieci też
?
Patryk od wczoraj jak jest na czworaka to tak dziwnie prostuje jedną noge i wyciąga na bokdziwnie to wygląda ...
myślałam, że może tak ma zamiar usiąść ale sobie tego nie wyobrażam za bardzonie wiem czy go może boli ta nóżka czy co ...
zabka11 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Aska nie prowokuj, bo teraz zazdroszcze czworakow
ale od tygodnia się buja i nie umie ruszyć więc Julka jeszcze może go prześcignąć
Pulpecja lubi tę wiadomość