SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wąchałam dupkę chyba ze 4 razy ale mówie no kupy nie ma napewno bo pachnie, kuźwa otwieram spiwór sciagam pajaca a tam kupaaa, prosze nie zazdrościć że moje dziecko robi pachnące kupy !
Lys a tak myślałam żeby dzis postymulowac bo moje dziecko nie umie nawet stać na nogachWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 22:27
Pulpecja, Aska87, lys, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Pulpecja no tak to jest ale co zrobisz.
Migotka ostatni będą pierwszymi. Zawsze można też postymulowac
A co do niechodkow - a co zazdrościsz ::p
Boju ale mam malpowaty charakterek. ..
a tam od razu małpowaty.... a jak ktoś krytykuje, znaczy że zazdrościlys, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Lys, a jakbyś tak z gołymi cyckami usiadła na podłodze koło Lily jak ona leży, to może do cycka by wstała?
to by była stymulacja
boże ale mi się głupie żarty włączyły, wybacz
Aska87, Pulpecja, niecierpliwa, Paula_071, aaaaga, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:a u nas lipa bo ze dwa miesiące się kręci i do tyłu pełza... tydz temu na czworaka zaczął się bujać, od wczoraj cuda z tą nogą .....ale do przodu ruszyć nie potrafi ani na czworaka ani pełzając
U nas to cięzko bo on na brzuchu tylko chwile, ale połozony dzis pełzał do tyłu:) przynajmniej nie lezy jak kłoda bo juz zaczelam sie martwićzabka11 lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Migotka, ważne, ze załapał. Teraz szybko pójdzie, zobaczysz. U nas to pełzanie w tył i kręcenie w kólko trwało niedługo, potem było pełzanie po żołniersku (które stosuje do teraz jak się spieszy) i cała reszta.
Mi mowilas to samo, a minal miesiac
Aska87, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:U nas to cięzko bo on na brzuchu tylko chwile, ale połozony dzis pełzał do tyłu:) przynajmniej nie lezy jak kłoda bo juz zaczelam sie martwić
bo Szymek nie lubi bez potrzeby się przemęczać
mądry chłopiec oszczędza siły na przyszłość
jak ruszy to nie nadążysz
a u nas brzuszek jest najfajnieszy zwłaszcza wtedy jak mama próbuje pampersa zmienić lub przebraćzabka11 lubi tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Wg Ciebie to jest zabawne? Dla mnie staje się już żałosne.
Jak dla mnie jest to bardzo zabawne. Za żałosne uważam inne zachowania a za dziwne natomiast to jak niektórzy na siłę próbują być adwokatem innych.
Pulpecja, Aska87, apaczka, niecierpliwa, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Jak dla mnie jest to bardzo zabawne. Za żałosne uważam inne zachowania a za dziwne natomiast to jak niektórzy na siłę próbują być adwokatem innych.
lys, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Lys, a jakbyś tak z gołymi cyckami usiadła na podłodze koło Lily jak ona leży, to może do cycka by wstała?
to by była stymulacja
boże ale mi się głupie żarty włączyły, wybacz
Hahahahaha no właśnie nieona czeka i się wydziera aż cyc w magiczny sposób znajdzie się przy otwartym dziobku
-
Tak tylko postawcie się na moim miejscu.
Widzę że jak wam ktoś podpadnie to koniec. Jedna zacznie nagonkę i końca nie ma.
Lubię was ale lubię też Julie. Chciałabym tu pisać normalnie ale jak mam to robić skoro ciągle ja obrażacie? Widocznie sprawia to wam przyjemność no i a nóż widelec Julia się włączy do rozmowy. Będzie jeszcze śmiesznej.
Nie wiem czy widzicie że odstraszacie w ten sposób nie tylko mnie ale także inne dziewczyny.
A naprawdę przy zdjęciach z kurą się cieszyłam że nie wybrałam wrzesniówek. Teraz widzę że to była radość przedwczesna... -
Migotkaa wrote:Lys a Lily posadzona siedzi ?
Tak, chwilkę posiedzi czasem dłużej czasem krócej ale na ogol leci na boczek. Nie ma rewelacji natomiast jest ciut lepiej bo wcześniej w ogóle nie potrafiła utrzymać pozycji i od razu leciała.
Od kilku dni coś tam bardziej próbuje się pporuszać. Jak jesteśmy w łóżku to próbuje się wspinać na kołdrę poduszki czasem na mnie. Dlatego między innymi zamówiłam barierki do lozka. Będzie wyglądać idiotycznie ale cóż i tak mamy domowe przedszkole.Migotkaa lubi tę wiadomość
-
jezu.... nie miałam nic pisać no ale muszę... Jesslin czy Ty naprawdę nie widzisz, że Julka dziś to akurat zrobiła z premedytacją? ona specjalnie się podkłada, bo widocznie lubi być w centrum zainteresowania, a my po prostu łechtamy jej ego, a ona się z tego cieszy
popatrz na podpis do tego zdjęcia...i powiedz mi, że to nie jest wstawione pod publiczkę?!?! ja Julkę też lubiłam, ale teraz sama już przesadza i tyle w tym temaciePulpecja lubi tę wiadomość