X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo w końcu spi, moge sie podelektować piwkiem
    POwiem Wam, że człowiek się do dobrego szybko przyzwyczaja, kurna mówiłam dziś że przespana noc to dużo ale samodzielne usypianie dziecka też, jak bym miała go tak codziennie usypiać to ja pierduuuuuuuuu

lys lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Tak tylko postawcie się na moim miejscu.

Widzę że jak wam ktoś podpadnie to koniec. Jedna zacznie nagonkę i końca nie ma.

Lubię was ale lubię też Julie. Chciałabym tu pisać normalnie ale jak mam to robić skoro ciągle ja obrażacie? Widocznie sprawia to wam przyjemność no i a nóż widelec Julia się włączy do rozmowy. Będzie jeszcze śmiesznej.

Nie wiem czy widzicie że odstraszacie w ten sposób nie tylko mnie ale także inne dziewczyny.

A naprawdę przy zdjęciach z kurą się cieszyłam że nie wybrałam wrzesniówek. Teraz widzę że to była radość przedwczesna...

Jesslin, KURWA MAĆ, a dlaczego nikt ni ewidzi, ze ona mnie też obrażala? i wiele z nas również pisząc, ze jak ktoś ją krytykuje, to z zazdrości bo nasze dzieci są gorsze?! Popisała się i sobie jaja teraz robimy, nie wuiem jak Ty, ale ja w życiu realnym jak ktoś zrobi coś śmiesznego / żałosnego to często do tego wracam w aluzjach. Sama z siebie też potrafię się śmiać. Na szczęście Bozia dała mi ten przywilej :-)

Aska87, lys, niecierpliwa, Paula_071 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę takie rzeczy ale wydaje mi się że istnieje słowo przepraszam i można się wzajemnie przeprosić.

Spróbować zrozumieć.

Pulpecja Ty masz trójkę dzieci? Pewnie nie zawsze wszystko zrobilas wg zaleceń? Kiedyś pewnie też Byłaś matka pierwszego dziecka i chciałas je wychować po swojemu. Nie chciałas by ktoś Cię zmuszał do zmiany zdania.

Chciałabym móc tu wejść i nie myśleć czy z którejś strony wyskoczy post o Julii. Chciałabym by moglibyśmy się zająć innymi sprawami. A tak jak mówicie tylko pozwalacie tej sprawie być w centrum uwagi a mnie już to znudziło.

74diqps6a69lyc94.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Widzę takie rzeczy ale wydaje mi się że istnieje słowo przepraszam i można się wzajemnie przeprosić.
    a czemu nikt Julce nie sugeruje żeby przepraszała kogokolwiek? jak wzajemnie to obydwie strony a nie jedna...

Pulpecja, lys, Zetka, Paula_071, aaaaga lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesslin, oczywiście że popełniałam i popełniam błędy, na przykład karmię swoje dzieci syropkiem glukozowo - fruktozowym. Taka jestem, I tez mnie tu próbują uświadamiać, a jakoś nic się nie dzieje. Tylko, ze ja nie robię z tego dramatu, że ktoś mówi, ze powinnam zrobić coś inaczej. Rozumiem ich punkt widzenia, szanuję to, a robię po swojemu. Tylko potrafię też wyrazić swoje zdanie rzeczowo i jasno bez wymyślania cudów i bez obrażania się.

201508091565.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, jeszcze jedno jesslin, a KONKRETNIE za co miałabym ją przepraszać. Za to, ze powiedziałam jakie są ZALECNIA LEKARZY? I inne dziewczyny też? Nie wiem jak daleko byłaś w czytaniu dyskusji, ale zaczęła się jak zawsze od normlnych postów o tym, że nie powinno się tak dziecka prowadzać.

lys lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic mówi się trudno. Przykro mi jest że jesteśmy tak podzielone.

Ale widocznie tak miało być :)

74diqps6a69lyc94.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    No nic mówi się trudno. Przykro mi jest że jesteśmy tak podzielone.

Ale widocznie tak miało być :)
    Kto się chce dzielić, ten się dzieli. Wyobraź sobie, ze mnie tez było przykro, jak mi Julia dowalała. Dlatego, że wokół widziałam tylko jej adwokatów, usunęłam się z grupy na fb, bo nie będę tam, gdzie jestem niemile widziana. Nie lubię fałszu, obłudy, owijania w bawełnę i bułki przez bibułkę. Dlatego widocznie nie udało mi się uzyskać sympatii niektórych osób. Ale wiesz, w realu też się tym nie przejmuję. Jak mi z kims nie po drodze, nie potrafimy nadawać na tych samych falach to ograniczam kontakt. Może dlatego na fb mam tak "niewielu" znajomych.... neco ponad 100 osób, niby wcale nie tak mało, ale w porównaniu do niektórych, którzy jak widać "kochają cały świat"... to jednak niewiele.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 23:32

Migotkaa lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że chyba w końcu dochodzimy do sedna sprawy. Że rzeczywiście zostało obrażonych więcej ludzi niż jedna. Chciałabym by osoby które czują się dotknięte by spróbował chociaż że sobą porozmawiać i nie nie myślę o forum czy FB. Tylko między sobą. Przeciez się da. Żebyśmy wszystkie mogły się z tej sytuacji pośmiać za jakiś czas.

Tak jak już pisałam wcześniej lubię każda z was. No raz jedną mi podpadla ale od dawna już jej tu nie ma. I chciałabym mieć z wami kontakt ale już chce zapomnieć o tej sprawie. Ale też wiem że jak nie zostanie ona wyjaśniona to będzie wracać. Czy też przez was czy też przez celowe pisanie na FB.

74diqps6a69lyc94.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja nie wybierasz się do Dębicy ? Swoją drogą jestem ciekawa czy znam Twoją rodzinę:)

Pulpecja lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam zamiaru rozmawiać akurat z ta osoba która nadepnela mi na odcisk. Nie chce jej przeprosin i sama w życiu jej nie przeprosze. Nie mam zamiaru tez trzymać sztamy z kimś z kim mi nie po drodze. Co to przedszkole jest? Nie musimy się wszyscy lubić. Na dobrą sprawę nawet się nie znamy a wyobrażenia które o sobie mamy mogą być całkowicie sprzeczne z rzeczywistością.

Aska87, Pulpecja lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Jesslin ja nie brałam udziału w dyskusji ale tak obiektywnie to mnie wkurzyła ta fotka bo wydała mi się jawną prowokacją.. ja rozumiem że to tylko net, każdy ma prawo wrzucać co mu się podoba ale skoro ostatni filmik wywołał zadymę i co tu dużo mówić - komentarze podzieliły grupę to po co prowokować kolejne dyskusje tymbardziej że wszystko zostało w tym temacie powiedziane a nawet o kilka słów za dużo..
    może i dziewczyny niepotrzebnie dały się sprowokować ale Julii widocznie też nie zależy na zgodzie w grupie..

Pulpecja, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesslin, my tu sobie żarty różne robimy, przywołujemy śmieszne sytuacje, bo nas to bawi... jeżeli ktoś ma się czuć dotknięty... albo ja mam się zastanawiać czy mogę coś napisać czy nie... widzisz, nazwałam Lily darmozjadem lhs się nie obrazila, którejś ostatnio napisałam, ze w ogóle nie sprawdza się jako matka... o swojej córce napisałam, ze może już czucia w nodze nie ma...

Ja sobie zdaję sprawę z tego, ze nie każdego to bawi, ale akurat nas tak. Ja się mogę z każdym pogodzić, jeśli ktoś się czuję przeze mnie obrażony to mogę i przeprosić tylko co dalej? Mam się już zawsze obawiać napisać szczerze co myślę? Dawać tylko lajki na wszelki wypadek, żeby było miło? Sorki, to nie dla mnie. Ja też bym chciała, żeby było jak dawniej, ale jak widać niektórzy wolą inną atmosferę i takie ich prawo :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 23:57

Paula_071 lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Pulpecja nie wybierasz się do Dębicy ? Swoją drogą jestem ciekawa czy znam Twoją rodzinę:)
    A do którego ogólniaka chodziłaś?

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    A do którego ogólniaka chodziłaś?

Do kwiatka:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Pulpecja teraz się poczułam obrażona :/ napisalas Jesslin z małej litery...

lys, apaczka lubią tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Do kwiatka:)
    aaa to nie wiem czy znasz. Jakbyś chodziła do Jagiełły to byś znała :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 23:56

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa piwo wypite to spadam spac ! dobranoc dziewczynki, życze dobrej nocki !

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    No to Pulpecja teraz się poczułam obrażona :/ napisalas Jesslin z małej litery...
    oj, przepraszam Cię najmocniej. Głupia ja! Zaraz wyedytuję i zmienię.

AgaSad, jesslin87 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:

Hehehe ale wiesz ze Ty jesteś jesslin z małej litery tak jak i ja. Natomiast możesz się obrazić ze Pulpecja nie napisała w nicku liczby 87.

Pulpecja, jesslin87, Paula_071 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
‹‹ 3582 3583 3584 3585 3586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ