SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tam zazdraszczam...tupetu. Też bym ściała taki mieć :> I jeszcze pewności siebie. O!
I piszę to szczerze a nie ZŁOŚLIWIE. Podziwiam
I proszę się nie obrażać za ten li skromny post, poeta nie miał na myśli obrażania nikogo.
Idę spaćPulpecja, Agaata, aaaaga, Aska87, lys lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny jakie wkladki przeciw poceniu polecacie do fotelikow samochodowych??
Mamasia albo Agasad juz nie pamietam, ktoras z Was dostala do fotelika jaka to??a pierw nie zczailam słów "Mamasia to jednak Ty", bo myślałam, że chodziło o to,ze pomyliłas mnie jako, że to nie ja
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Zetka, udalo sie wytrzymsc bez cycka do 1? Ja sie musze pochwalic, ze karmilam dwa razy: o 2 i 5. Poszlam spac o 21 taka bylam padnieta. Wiem, ze maz walczyl ostro z Tomkiem, ale dali rade:) niestety dziec obudzil się o 5:40 bo mu pampers zaczal przemakac i tak się rozbudzil przy przewijaniu ze po spaniu. Ale nie jest źle.
I w temacie Julii: jakie grupy się porobily? Julia, jesslin, Magda kontra caaaala reszta? Czy wielkosc grup nie daje do myslenia?Agaata, Pulpecja, AgaSad, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej dziewczyny
Obudziłam się z koszmarnym bólem głowy... Pewnie zmęczenie i zmiana powietrza.Hubert wczoraj po przyjeździe tak się rozbudził po wyjęciu z fotelika, żeszalał nam do 23.30 - później zasnął koło mnie na łóżku. ja zasnęłam w dresach i pełnym opakowaniu. Obudziłam się o 1.30, nakarmiłam go, zjadłam jabłko, przebrałamsię, umyłam zęby i poszłam spać.Później jeszcze jedno karmienie o 5.00i pierwszy raz od niepamiętnych czasów sytuacja jest taka, że ja siedzę i piję kawę a moje dziecko śpi! Niesamowite
Paula, dobrze, że się udało, oby Tomek trochę zluzował z tym nocnym jedzeniem, bo zdaję sobie sprawę, że całe nocki nieprzespane to jakiś dramat. Ja karmię zwykle dwa razy, czasem wstaję podać smoczek i też nie czuję się wypoczęta - nie chcę nawet myśleć o karmieniu 7 razy, bo to jakiś koszmar.
Co do sytuacji na forum i fb - ja nie rozumiem Jesslin tych usilnych prób nawracania nas - chyba każdy ma własny rozum i inteligencję i ma prawo oceniać sytuację po swojemu, nie uważasz? Szczerze, ja z tą osobą, która wkleja te dziwne zdjęcia na fb nie chcę mieć nic wspólnego - żadnego przepraszania i bycia na siłę "kumpelą" - to nie jest osoba z którą mi po drodze i kompletnie nie widzę sensu ciągnąć tego tematu. Ja nie jestem męczennicą, żeby na siłę tworzyć dobrą atmosferę z osobami z którymi nie czuję się dobrze.
Paula_071, Pulpecja, AgaSad, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:A ja chciałam jeszcze napisać odnośnie KP bo ostatnio pisliscie że warto karmić bo są przeciwciała tak są do 7 miesiąca. Tak przynajmniej twierdzi moja pediatra. No i proszę właśnie wczoraj zarazilam moje dziecko.
Nie czaję - o co chodzi? -
Pojscie na 30 -tke , dzien przed chrzcinami to byl bombowy pomysl , tak bombowy ze glowe chce mi rozsadzic. Nie wypilam jakos specjalnie duzo , ale fajki mi chyba dolozyly i nie wyspanie , wiec mam za swoje.
Agaata, AgaSad, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Pojscie na 30 -tke , dzien przed chrzcinami to byl bombowy pomysl , tak bombowy ze glowe chce mi rozsadzic. Nie wypilam jakos specjalnie duzo , ale fajki mi chyba dolozyly i nie wyspanie , wiec mam za swoje.
To będzie bombowy dzień zatem, współczuję trochę, ale może do południa przejdzie0na88, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Czesc wam nocka ni w kij ni w oko do 1 ok od 1 godziny cztery wstawania i o 6 pobudka
Pogoda barowa
Jesslin kobitko sympatyczna ty nasza wyluzuj mnie to rozbawilo i zauważ ze nikt juz nie podpisał jej zdjecia zlosliwie Wy zeszlyscie na temat jej nog olewajac temat pierwszoplanowy no i chyba jej to nie pasowalo sadzac po ostatnim wpisie pod fotka i kolejnym jej poscie. Wiec nie my szukamy sensacji. The end
My dzisiaj idziemy do sasiadow na kawkę bo w taka pogode szkoda nawet psa wypuszczać na dwór
Buzka i peace
Aska87, lys, AgaSad, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ona trzymaj sie a jak wywiniesz orla trzymaj sie wersji ze tak mialo byc bo po takiej imprezie to trzeba krzyżem paść w kościele hihi
0na88, Aska87, niecierpliwa, lys, Pulpecja, Paula_071, mamasia, Zetka, zabka11, Katarka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Ona trzymaj sie a jak wywiniesz orla trzymaj sie wersji ze tak mialo byc bo po takiej imprezie to trzeba krzyżem paść w kościele hihi
haha dokladnie , z okazji 1050 rocznicy chrztu Polski.niecierpliwa, aaaaga, lys, Pulpecja, Paula_071, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:zebym tylko w kosciele sie w szpilkach nie wypieprzyla ,na oltarz
niecierpliwa, 0na88, aaaaga, lys, Pulpecja, Paula_071, mamasia, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ona trzymaj sie, oby Zoska z Toba wspolpracowala
Ale pogode macie piekna o ile taka sama jak u nas.
Julka wstala dzis 6.20 wciagnela mleczko, a teraz padla po rodzinnym sniadaniu. Pierwsza jajecznice na parze uwazam za zjedzonaTakie ohy i ahy szly, tak jakby nie mogla uwierzyc, ze jemy wszyscy razem to samo, co prawda maz grtwierdzil, ze wersja Julki byla bezsmakowa, no ale jej to nie przeszkadzalo. Przed poludniem wybieramy sie na basen, bedziemy testowac babyswimmera.
Katarka dzis w nocy tez zastalam Julke spiaca jak Laurka w poprzek lozeczka
Slonecznej niedzieli!0na88, aaaaga, Paula_071, mamasia, zabka11, Katarka lubią tę wiadomość