X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    aaa to nie wiem czy znasz. Jakbyś chodziła do Jagiełły to byś znała :-)

Dębica to małe miasteczko:) tu sie wszyscy znają, przynjamniej z widzenia:)

Pulpecja lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    oj, przepraszam Cię najmocniej. Głupia ja! Zaraz wyedytuję i zmienię.

Jesslin Ty też wyedytuj sobie nicka bo ludzi w błąd wprowadzasz:)

Migotkaa, Aska87, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Dębica to małe miasteczko:) tu sie wszyscy znają, przynjamniej z widzenia:)
    Mogę Ci napisać, ale na priv, wiesz ochrona danych i tak dalej ;-)

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Mogę Ci napisać, ale na priv, wiesz ochrona danych i tak dalej ;-)
    Okaaa, bo jestem ciekawa:) nie posadzałam Cie nawet o to że napiszesz tutaj, no co Ty!

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no fakt jestem z małej ehhh ;) zapomniałam hehe

apaczka, AgaSad, aaaaga lubią tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam zazdraszczam...tupetu. Też bym ściała taki mieć :> I jeszcze pewności siebie. O!

I piszę to szczerze a nie ZŁOŚLIWIE. Podziwiam :-)

I proszę się nie obrażać za ten li skromny post, poeta nie miał na myśli obrażania nikogo.

Idę spać

Pulpecja, Agaata, aaaaga, Aska87, lys lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    włąśnie, wynocha spac kobiety! bo jutro bedziemy jeczeć:P bynajmniej nie z rozkoszy haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 00:14

apaczka, Pulpecja, jesslin87, AgaSad, Paula_071, aaaaga, lys, zabka11 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Dziewczyny jakie wkladki przeciw poceniu polecacie do fotelikow samochodowych??
    Mamasia albo Agasad juz nie pamietam, ktoras z Was dostala do fotelika jaka to??
    Aaa... dopiero teraz zerknelam na bbf, ale już się wyjaśniło na fb :-) a pierw nie zczailam słów "Mamasia to jednak Ty", bo myślałam, że chodziło o to,ze pomyliłas mnie jako, że to nie ja :-P

niecierpliwa lubi tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka, udalo sie wytrzymsc bez cycka do 1? Ja sie musze pochwalic, ze karmilam dwa razy: o 2 i 5. Poszlam spac o 21 taka bylam padnieta. Wiem, ze maz walczyl ostro z Tomkiem, ale dali rade:) niestety dziec obudzil się o 5:40 bo mu pampers zaczal przemakac i tak się rozbudzil przy przewijaniu ze po spaniu. Ale nie jest źle.

I w temacie Julii: jakie grupy się porobily? Julia, jesslin, Magda kontra caaaala reszta? Czy wielkosc grup nie daje do myslenia?

Agaata, Pulpecja, AgaSad, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    Obudziłam się z koszmarnym bólem głowy... Pewnie zmęczenie i zmiana powietrza.Hubert wczoraj po przyjeździe tak się rozbudził po wyjęciu z fotelika, żeszalał nam do 23.30 - później zasnął koło mnie na łóżku. ja zasnęłam w dresach i pełnym opakowaniu. Obudziłam się o 1.30, nakarmiłam go, zjadłam jabłko, przebrałamsię, umyłam zęby i poszłam spać.Później jeszcze jedno karmienie o 5.00i pierwszy raz od niepamiętnych czasów sytuacja jest taka, że ja siedzę i piję kawę a moje dziecko śpi! Niesamowite ;-)

Paula, dobrze, że się udało, oby Tomek trochę zluzował z tym nocnym jedzeniem, bo zdaję sobie sprawę, że całe nocki nieprzespane to jakiś dramat. Ja karmię zwykle dwa razy, czasem wstaję podać smoczek i też nie czuję się wypoczęta - nie chcę nawet myśleć o karmieniu 7 razy, bo to jakiś koszmar.

Co do sytuacji na forum i fb - ja nie rozumiem Jesslin tych usilnych prób nawracania nas - chyba każdy ma własny rozum i inteligencję i ma prawo oceniać sytuację po swojemu, nie uważasz? Szczerze, ja z tą osobą, która wkleja te dziwne zdjęcia na fb nie chcę mieć nic wspólnego - żadnego przepraszania i bycia na siłę "kumpelą" - to nie jest osoba z którą mi po drodze i kompletnie nie widzę sensu ciągnąć tego tematu. Ja nie jestem męczennicą, żeby na siłę tworzyć dobrą atmosferę z osobami z którymi nie czuję się dobrze.

Paula_071, Pulpecja, AgaSad, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chciałam jeszcze napisać odnośnie KP bo ostatnio pisliscie że warto karmić bo są przeciwciała tak są do 7 miesiąca. Tak przynajmniej twierdzi moja pediatra. No i proszę właśnie wczoraj zarazilam moje dziecko.

74diqps6a69lyc94.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    A ja chciałam jeszcze napisać odnośnie KP bo ostatnio pisliscie że warto karmić bo są przeciwciała tak są do 7 miesiąca. Tak przynajmniej twierdzi moja pediatra. No i proszę właśnie wczoraj zarazilam moje dziecko.

Nie czaję - o co chodzi?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojscie na 30 -tke , dzien przed chrzcinami to byl bombowy pomysl , tak bombowy ze glowe chce mi rozsadzic. Nie wypilam jakos specjalnie duzo , ale fajki mi chyba dolozyly i nie wyspanie , wiec mam za swoje.

Agaata, AgaSad, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Pojscie na 30 -tke , dzien przed chrzcinami to byl bombowy pomysl , tak bombowy ze glowe chce mi rozsadzic. Nie wypilam jakos specjalnie duzo , ale fajki mi chyba dolozyly i nie wyspanie , wiec mam za swoje.

To będzie bombowy dzień zatem, współczuję trochę, ale może do południa przejdzie ;-)

0na88, zabka11 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wam nocka ni w kij ni w oko do 1 ok od 1 godziny cztery wstawania i o 6 pobudka
    Pogoda barowa
    Jesslin kobitko sympatyczna ty nasza wyluzuj mnie to rozbawilo i zauważ ze nikt juz nie podpisał jej zdjecia zlosliwie Wy zeszlyscie na temat jej nog olewajac temat pierwszoplanowy no i chyba jej to nie pasowalo sadzac po ostatnim wpisie pod fotka i kolejnym jej poscie. Wiec nie my szukamy sensacji. The end
    My dzisiaj idziemy do sasiadow na kawkę bo w taka pogode szkoda nawet psa wypuszczać na dwór
    Buzka i peace

Aska87, lys, AgaSad, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zebym tylko w kosciele sie w szpilkach nie wypieprzyla ,na oltarz ;-)

Paula_071, aaaaga, niecierpliwa, Pulpecja, AgaSad, mamasia, Zetka, Maniuś, zabka11, Katarka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona trzymaj sie a jak wywiniesz orla trzymaj sie wersji ze tak mialo byc bo po takiej imprezie to trzeba krzyżem paść w kościele hihi

0na88, Aska87, niecierpliwa, lys, Pulpecja, Paula_071, mamasia, Zetka, zabka11, Katarka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Ona trzymaj sie a jak wywiniesz orla trzymaj sie wersji ze tak mialo byc bo po takiej imprezie to trzeba krzyżem paść w kościele hihi

haha dokladnie , z okazji 1050 rocznicy chrztu Polski.

niecierpliwa, aaaaga, lys, Pulpecja, Paula_071, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    zebym tylko w kosciele sie w szpilkach nie wypieprzyla ,na oltarz ;-)
    hhehe u nas na chrzcinach Patryka mimo że nie byłam na imprezie wcześniej to nie dość, że się spóźniliśmy to jeszcze zrobiłam "elegancki" ukłon przed ołtarzem jak prawie zębami rąbnęłam na środku kościoła :)

niecierpliwa, 0na88, aaaaga, lys, Pulpecja, Paula_071, mamasia, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona trzymaj sie, oby Zoska z Toba wspolpracowala ;) Ale pogode macie piekna o ile taka sama jak u nas.
    Julka wstala dzis 6.20 wciagnela mleczko, a teraz padla po rodzinnym sniadaniu. Pierwsza jajecznice na parze uwazam za zjedzona ;) Takie ohy i ahy szly, tak jakby nie mogla uwierzyc, ze jemy wszyscy razem to samo, co prawda maz grtwierdzil, ze wersja Julki byla bezsmakowa, no ale jej to nie przeszkadzalo. Przed poludniem wybieramy sie na basen, bedziemy testowac babyswimmera.

Katarka dzis w nocy tez zastalam Julke spiaca jak Laurka w poprzek lozeczka :D

Slonecznej niedzieli!

0na88, aaaaga, Paula_071, mamasia, zabka11, Katarka lubią tę wiadomość

‹‹ 3583 3584 3585 3586 3587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ