SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata ja kiedyś czytałam w jakimś artykule że zazwyczaj wychodzą dolne jedynki potem górne następnie górne dwójki a potem dolne jak znajdę to wkleje linka. No i u nas tak idzie.
Wiecie zastanawia mnie to bo jak Maksowi wychodziła dolna lewa jedynka to też miał katar a właśnie mu się przebija górna lewa jedynka i zastanawiam się czy może tak już będzie miał? Ze jak będą wychodzić lewe zeby to będzie miał katar.
Było tak w nd zaczął się katar w środę nie było a w sobotę się wybił ząb lewy... -
Paula_071 wrote:Chyba nie ma reguły. U mnie wyszła potem dolna dwójka, następnie górne dwójki, dolna dwójka, górne jedynki, górna dwójka, dolna dwójka.
Tomek na początku stawał na palcach więcej, teraz głównie na całej stopie. Na palcach tylko wtedy jak chce dosięgnąć wyżej.
Hubert jak stoi to na całej stopie wlasciwie od początku ale jak zaczął robić te kroki to więcej na palcach. -
Nie wiem czy to zasługa kaszki na mm czy wogole po wprowadzeniu 3 posiłku przed spaniem ale Patryk spał od 20 do 1.30, zjadł i spał do 6. Wczoraj też było podobnie, owszem obudził się ok 23 ale tylko na smoczka.. fajnie jakby tak już zostało..
lys, mamasia, Paula_071, Migotkaa, Zetka, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Bylam dwie godzinki prawie na spacerku
u nas piękna pogoda. Mała dosypia jeszcze w wózeczku. Weszłam tylko do rossmana i wydałam kupę kasy... zapasowe smoczki, smoczki do kaszki, kilka saszetek owocowych, bo promocja kup trzy czwarta gratis. Chyba walne kawkę
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Hehehhe tatuś karmi mlode dziecie i nagle słysze soczyste o ja pier...nicze myślę sobie co sie stalo wybiegam z lazienki jednym okiem wymalowanym drugim w trakcie i co widze miseczka z obiadkiem na podłodze stworzyla arcydzielo na poziomie Picassa część obiadu na ojcu na foteliku i gdzie tam jeszcze doleciało
Bilam sie z myślami zapytać czy olac..no trudno zapytam
Mlody wierzgal nogami i kopnął miseczke a ta fruuuu
Tata ma nauczkę zeby trzymac dalej no i wiemy juz ze koty nie za bardzo lubia jarzynki z cielęciną i ryżem
Ufff ide dalej malować oko niech chłopaki sobie radzą samilys, Pulpecja, jesslin87, Paula_071, niecierpliwa, Zetka, Migotkaa, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ona, przybij piątkę! Wczoraj byliśmy na urodzinach u kolegi.. Kaca nie mam bo wypiłam 2 drinki ale jestem meeeega zmęczona.. Wróciliśmy o 3, a Oli wstał o 5.. Nie ma litości ten dzieciak! Wiecie co? Chciałam się wyluzować i przede wszystkim pogadać z kimś na inne tematy niz dziecko! Ale nieee.. oczywiście każdy zadawał mi pytania jak Oliwier, czy grzeczny, jak śpi itd.
z grzeczności odpowiadałam na pytania i mimo prób przejścia na inny temat zawsze wracaliśmy do tematu dziecko.. Podsumowując rozmawiałam w 95% o Oliwierze! Nie ucieknie się od macierzyństwa nawet na imprezie
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Apaczka kupiłam mleko orkiszowe i zrobiłam pierwszy raz trzeci posiłek - zwykłą kaszkę jaglano-ryżową Holle na mleku orkiszowym, nie dodawałam owoców - kasza została pożarta dosłownie. Nie spodziewałam się, że tak będzie smakować, bo na wodzie nawet nie wchodzi w rachubę, żeby zjadł. Jutro będę robić amarantus na tym mleku.
apaczka lubi tę wiadomość
-
Fajnie, że mleko smakuje. Ja na razie ze względu na to, że mała ulewała po glutenie trochę się boję takiego mleka. Mam w domu ryżowe to ew wyprobuję.
U nas dzisiaj histeria przy kolacji ale to chyba przez to, że zmęczona bo spała tylko 3 razy po pół godziny a zwykle ma chociaż jedną dłuższą drzemkę min godzinę. -
Agaata wrote:Pulpecja, ja w ogóle tego nie rozwazalam szczerze mówiąc, dodałam jeden posiłek w ciągu dnia, ale z piersi dzisiaj jadl normalnie, zobaczymy jak jutro będzie.
-
Emma dzisiaj skończyła 9 miesięcy
Niedziela minęła szybko, za szybko.
Chodzenie na palcach w późniejszym wieku może być niestety objawem choroby, nie powiem wam dokładnie , chodzi o to ze mięśnie nie nadążają się rozwijać w odpowiednim tempie do kości, są za krótkie i normalne chodzenie powoduje ból u dziecka.
Koleżanki syn musiał nawet zrezygnować z piłki nożnej.Pulpecja, AgaSad, Paula_071, Agaata, lys, mamasia, witaminkab, jesslin87, Martucha86, Zetka, Migotkaa, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Pulpecja nie mam pojęcia czy to może być jako zamiennik, ja póki karmie piersią to szukam alternatywy żeby nie dawać kaszek mlecznych mm np na śniadanie natomiast czytałam ze mleka roślinne mogą być alternatywą dla dzieci ze skazą wiec chyba można traktować to jako posiłek mleczny..
Pulpecja lubi tę wiadomość