SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To mnie pan sprzedawca właśnie oswiecil ze dziecko musi samodzielnie siedzieć do zmiany fotelika i żeby jeszcze spokojnie jeździć w tym który mamy. . Przynajmniej uczciwy☺ weźmiemy axkida rekid z bazą
aaaaga, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Dziewczyny czy te wasze mleka orkiszowe mają w składzie olej słonecznikowy? Bo ja, jako że raczej leniwa jestem, to chcę zamówić przez neta, ale nie mogę znaleźć takiego bez oleju.
Moje ma, ale to chyba akurat nie źle, bo jakiś tłuszcz się przydaje . Myślę, że ma go niewiele, więc możesz brać -
AgaSad wrote:To mnie pan sprzedawca właśnie oswiecil ze dziecko musi samodzielnie siedzieć do zmiany fotelika i żeby jeszcze spokojnie jeździć w tym który mamy. . Przynajmniej uczciwy☺ weźmiemy axkida rekid z bazą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 11:46
-
Aga dziwne my kupiliśmy 9-25 kg i nic nie było mowy o siedzeniu dopytywal tylko czy główkę trzyma. Dołożył nam tylko wkładkę niemowlęca i mówił ze na razie niech jeździ z ta wkładka.
Ale tak sobie myślę że może ze względu na to ze Lily się nie mieściła do tego pierwszego to kwestia siedzenia nie była istotna.
-
AgaSad wrote:No właśnie Lys dlatego ja się zdziwiłam ale on mówił ze jeżeli dziecko się mieści to powinno jeździć jak najdłużej w tym pierwszym foteliku.. nasz jeszcze się mieści to myślę że jeszcze zaczekamy spokojnie..
W Astrze byłaś? Na ktorego Pana trafiliście: blondyn, brunet w okularach czy brunet bez okularow?nas tez pytal czy sam siedzi. My niby jedziemy za 1,5 msc nad morze wiec chcielismy wymienic teraz zeby się przyzwyczail.
Pulpecja, dalam Tomkowi owocowe Holle z tym dziubkiem, ładnie zaciągnął. Dalam mu pozniej bidon i tez pije:) udało sie, dzięki wielkie:)))
Tomek zasnal w wózku, jest nadzieja ze z tego mojego dziecka coś jeszcze bedzie:)Weridiana, Zetka, Pulpecja, apaczka, aaaaga, mamasia, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
podobno te foteliki do 25 kg sa inaczej wyprofilowane niz te do 18.
maja mniejszy kat odchylenia i moze dlatego tak powiedzial
Wszystkiego najlepszego dla solenizantow
Katarka ja tez pije kawe z tym ze pamietam jak lekarz powiedzial ze lepiej wypic parzona czy z ekspresu niz rozpuszczalna bo to sama chemia
Manius powodzenia w staraniu, powiem ze ja tez jeszcze mysle o trzecim ale ...zawsze jakies aleKatarka, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:No właśnie Lys dlatego ja się zdziwiłam ale on mówił ze jeżeli dziecko się mieści to powinno jeździć jak najdłużej w tym pierwszym foteliku.. nasz jeszcze się mieści to myślę że jeszcze zaczekamy spokojnie..
to akurat prawda, najbezpieczniej jest jeździc jak najdłużej w tym pierwszymAgaSad lubi tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Tak w Astrze. Brunet bez okularów a który to ten specjalista??
Blondyn. Ale ja na tym stoisku bylam w ciagu roku kilkanaście razy i tylko raz trafiłam na niego. Ale wszyscy maja duza wiedze i sa jednego zdania, ze tylem najbezpieczniej:)
Agata, wiekszosc jest do 13kg ale liczy się tez wzrost. Nogi mogą wystawac, ale glowa nie. Nam brakuje z 3 cm.AgaSad lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Blondyn. Ale ja na tym stoisku bylam w ciagu roku kilkanaście razy i tylko raz trafiłam na niego. Ale wszyscy maja duza wiedze i sa jednego zdania, ze tylem najbezpieczniej:)
Agata, wiekszosc jest do 13kg ale liczy się tez wzrost. Nogi mogą wystawac, ale glowa nie. Nam brakuje z 3 cm.
ja byłam raz i trafiłam akurat na autora bloga, bo pytałam czy on to on i potwierdził hehehePaula_071, AgaSad lubią tę wiadomość