SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
My od 6 na nogach i juz mlodziez ma drzemke wtulony w mamusie
Katarka ja kupiłam w rossmanie mleko orkiszowe i ryżowe no ma sol ale niewielkie podobno ilości brak cukru a slodkie jest jak cholera
Manius powodzenia w staraniach - czasami nachodzą mnie mysli ze tez bym juz chciala ale szybko mijaja hehhe
Alex Maja słoneczka wszystkiego dobrego buziaki odemnie i Artura no i mamy 8 miesięcy
Na obiad zupka z wczoraj i tak o tych pierogach gadalyscie ze musze dzisiaj na drugie danie zjesc pierogi a ze mam barszcz ukrainski wiec pierogi pasująKatarka, Griszanka, witaminkab, Maniuś, Martucha86, Paula_071, mamasia, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Aaa ja tez tych spodni z allegro nie otrzymalam laska niepowazna jeszcze na poczatku marca byl z nia kontakt e-mail a teraz nawet na spór nie odpowiedziala no ladnie nas oszulala kuzwa no
Patrzac na jej sprzedaż to jak dobrze licze to jak nikomu nie uszyla spodni to ma okolo 5 tys zl w kieszeniWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 08:22
-
U nas pobudka o 6, ale potłukł sie z 40 min i jeszcze drugie 40 min dał się zdrzemnąc matce, mówię mu Szymciu poleżymy jeszcze to drze ze mnie kołdrę i trzeb abyło wstawać..
Kurde ja płace zwykłym przelewem..
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów! Radośći !Maniuś, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Tak? A ile razy wstawałaś do młodej? Ja nawet nie chcę się licytować. Moje dziecko tej nocy spało 6,5h z 5 przerwami. W dzień śpi 3 razy po 20 minut. Oszaleję. Od 5 jesteśmy na nogach. Co gorsza poprzedniej nocy spał 7h. Jak się budzi po 23 to się drze z 1,5h aż w końcu dam mu cycka. Nie ma opcji by go uśpić, staje na nogi w łóżeczku, na rękach się wierci i wydziera. Nie będzie spać i koniec. W dzień w wózku nie wytrzyma więcej niż kilka minut, nie ma opcji spania w wózku czy foteliku w samochodzie. Ryczy jakby go obdzierali ze skóry. Nie mam siły wychodzić z nim na spacery w tuli.
Wiesz Paula bo to tak jest ze każdy ma takie dziecko na jakie zasłużył..
Żartuje oczywiście . Taki czarny humor z ranaMigotkaa, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość