SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaga wrote:Aaa ja tez tych spodni z allegro nie otrzymalam laska niepowazna jeszcze na poczatku marca byl z nia kontakt e-mail a teraz nawet na spór nie odpowiedziala no ladnie nas oszulala kuzwa no
Patrzac na jej sprzedaż to jak dobrze licze to jak nikomu nie uszyla spodni to ma okolo 5 tys zl w kieszeni -
Katarka wrote:Dziewczyny kp, pijecie kawe? Rozpuszczalna czy zwykla? Korci mnie, zeby sie kawy napic (rozpuszczalnej), ale nie wiem co Laura na kawowe mleko, hihihi
żadne nie jest nadpobudliwe
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:ja normalnie piłam przy kp, przy całej trójce
Ale za to mama chyba jestNie spi po nocach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 10:18
Pulpecja, Weridiana, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:ja normalnie piłam przy kp, przy całej trójce
Ja nie piję kawy (max 3 frappe w życiu) a moje dziecko nie śpi;) Podejrzewam, że wasza kofeina przenosi się drogą elektroniczną do Tomka. Nie mogę czytać forum przy nim;)0na88, apaczka, lys, Pulpecja, Weridiana, Zetka, Maniuś, zabka11, niecierpliwa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Ja nie piję kawy (max 3 frappe w życiu) a moje dziecko nie śpi;) Podejrzewam, że wasza kofeina przenosi się drogą elektroniczną do Tomka. Nie mogę czytać forum przy nim;)
Dziewczyny, to powinnysmy pomoc Pauli i wszystkie pic melise, zeby droga elektroniczna do Tomka doszla i pomogla mu spacWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 10:26
lys, apaczka, Pulpecja, Weridiana, Paula_071, AgaSad, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Spoko, ja lubię meliskę więc będę przesyłać śpiące fluidy Tomkowi
Te Katarka, przecież rozpuszczalna to nie kawa więc co się boisz
Zrobiłam Natalce jajecznice na parze, ładnie zjadła choć była bardzo głodna i myślałam, że mi coś zrobi w oczekiwaniu. Mam nadzieję, że przyjmie się w brzuszkuKatarka, Paula_071, Zetka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Katarka ja przy kp piłam kawę.
Wróciła nasza lekarka i dziś są przyjęcia dzieci zdrowych to w końcu idziemy
Łucja dziś strasznie mocno uderzyla głową o panele. Teraz śpi 1,5 godz na rączkach. Czas drzemki normalny tylko na rękach rzadko. Znowu myślę o kaskuKatarka lubi tę wiadomość
-
Platki jaglane na mleku orkiszowym z dodatkiem jablka rewelacja młody mlaskal a mama mu podjadala
Teraz po 30 minutach mega marudzenia i stekania w końcu zasnął ide tez sie położyć