X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej mamuśki, trzymacie jeszcze lezaczki, ja mam taki do 18 kg, kolezanka mówiła ze jej dwulatka uwielbiała się w nim bujać, ale ja chyba złoże..

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Agata chyba spodnie i pieniadze za nie przepadły..

Myślałam o tym ostatnio, ta baba to niezła oszustka - skoro nie ma czasu uszyć spodni to powinna zwrócić kasę i tyle. Ja czekam czy coś odpowie na spór - jeśli nie to zgłoszę na policji i zgłoszę do allegro prośbę o zwrot pieniędzy.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    ej mamuśki, trzymacie jeszcze lezaczki, ja mam taki do 18 kg, kolezanka mówiła ze jej dwulatka uwielbiała się w nim bujać, ale ja chyba złoże..

Od dawna już zlikwidowałam ten leżaczek Tiny Love, Hubert nie leżał w nim od kiedy skończył 5 miesięcy, więc to było bez sensu. Nawet ani razu nie użyłam tego poziomu najbardziej siedzącego :/

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata dokladnie, powinna oddać pieniadze! kłamczucha jedna.. a cena niska pewnie mnóstwo osob sie nabrało..

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja pierogi, ale bym zjadła. Tutaj jedna babka się ogłasza i podobno dobre domowe robi, chyba się skuszę i zamówię

Pulpecja lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana domowe najlepsze! ja nie umiem, nie moja melodia lepienie pierogów he:) ale tesciowa robi i nas zaprasza, przepyszne robi, a jeszcze z kapusta i grzybami, o mniam!

Weridiana lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja najbardziej lubię pierogi ruskie, później z mięsem - z kapustą i z grzybami to jakoś najmniej mój smak - ale mój mąż takie najbardziej lubi.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i z owocami truskawki jagody, ze śmietana i cukrem!

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:

ja trzymam tylko dlatego że mój lubi bawić się nim jak jest na brzuszku, podpełza i go buja albo szarpie za pasy albo ulubiona zabawa: wkładam tam różne zabawki a on sobie ściąga.. sadzam go już baaaardzo rzadko i przy najbliższej okazji wywiozę do rodziców..

Jedziemy jutro mierzyć foteliki, mam nadzieję że od razu coś kupimy..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata dojazd do Kofiffi mam niezły bo jadę metrem z przesiadką na Świętokrzyskiej. Choć mówiąc szczerze to warunki tam są średnie. W czasie kiedy byłyśmy były zajęcia i sala była zajęta. W efekcie musiałysmy trzymać dzieci na rękach bo nie było żadnego miejsca , w którym mogłyby się pobawić czy raczkować :-/ to był duży minus...do tego jest tam ciasno. Magda mówiła, że fajnie jest w Qlka Cafe.

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie że najlepsze pierogi robi.. mój mąż:) on ma cierpliwość do takich rzeczy, wychodzą takie super cieniutkie..pycha!

Pulpecja, Weridiana, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Ona trzymaj sie, oby Zoska z Toba wspolpracowala ;) Ale pogode macie piekna o ile taka sama jak u nas.
    Julka wstala dzis 6.20 wciagnela mleczko, a teraz padla po rodzinnym sniadaniu. Pierwsza jajecznice na parze uwazam za zjedzona ;) Takie ohy i ahy szly, tak jakby nie mogla uwierzyc, ze jemy wszyscy razem to samo, co prawda maz grtwierdzil, ze wersja Julki byla bezsmakowa, no ale jej to nie przeszkadzalo. Przed poludniem wybieramy sie na basen, bedziemy testowac babyswimmera.

Katarka dzis w nocy tez zastalam Julke spiaca jak Laurka w poprzek lozeczka :D

Slonecznej niedzieli!

Nadrabiam :D Jestem dopiero na tym poscie, o mamo, noc zarwe :P Cyklas fote na dowod? Bo Ci nie wierze. Mysle, ze mi zazdroscisz :P

apaczka, Pulpecja, lys, niecierpliwa, Paula_071 lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    A wiecie że najlepsze pierogi robi.. mój mąż:) on ma cierpliwość do takich rzeczy, wychodzą takie super cieniutkie..pycha!
    POzazdrościć :D

AgaSad lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas specjalistką jest babcia męża. Super pierogi robi i od razu ilości hurtowe :-)
    Weridiana, ja jak mieszkałam w Londynie, to robiłam :-) tak mi brakowało polskiego jedzenia... a wtedy jeszcze nie było takiego dostępu tam jak teraz do polskich rzeczy. kupowaliśmy ten turecki czy recki ser w solance, moczyłam go trochę w wodzie, robiliśmy farsz już bez soli oczywiście i dawały radę :-)

201508091565.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ten leżaczek - huśtawkę z melodyjkami 0-9 kg sprzedałam. mam jeszcze taki zwykły chicco, ale stoi za szafką, bo ta by się chyba wściekła jakbym jej tam kazała siedzieć czy leżeć. Może właśnie starsze dzieci są bardziej zainteresowane, wchodzą kiedy chcą, bujają się, a takie jak nasze to się do swiata jeszcze wyrywają.

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wypiłam lampke wina i spadam spać, bo nóż sobie moje dziecko znowu jutro wymyśli wstac o 5..
    dobrej nocki:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Agata dojazd do Kofiffi mam niezły bo jadę metrem z przesiadką na Świętokrzyskiej. Choć mówiąc szczerze to warunki tam są średnie. W czasie kiedy byłyśmy były zajęcia i sala była zajęta. W efekcie musiałysmy trzymać dzieci na rękach bo nie było żadnego miejsca , w którym mogłyby się pobawić czy raczkować :-/ to był duży minus...do tego jest tam ciasno. Magda mówiła, że fajnie jest w Qlka Cafe.

To ja bym już została przy Pomponie :-) Tylko, że tam Gordonki mają we wtorki o 16.00 i w czwartki o 9.30 - w czwartek nie dam rady tak wcześnie, a nie wiem, czy 16.00 to nie będzie za późno?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, czytam ze wy robicie kaszki np. Holle na mleku orkiszowym badz innym. Czy ja zle robie, ze robie na wodzie? Zglupialam juz :/

lb17w98.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny już mi ślinka cieknie, sama nie będę lepic ale kupię kilogram lub dwa i zamroze a lubię pod każdą postacią, na słodko również mniam

a teraz na pocieszenie wcinam spring rolls kiedyś mówiłam na nie sajgonki

Pulpecja, Migotkaa, Agaata, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Kurcze, czytam ze wy robicie kaszki np. Holle na mleku orkiszowym badz innym. Czy ja zle robie, ze robie na wodzie? Zglupialam juz :/
    Ja tez na wodzie:)

Katarka lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 3596 3597 3598 3599 3600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ