SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka, są zabezpieczenia do przesuwanych, musisz poszukać.
Lys, właśnie z nimi jest tak dziwnie. Ciężko mi to wyjaśnić, ja dawno olałam sprawę. A inni widzę też wolą się chyba nie odzywać. Nie wiem. Wiesz, moja szwagierka jest dziwna, zachowuje się jakby pozjadala wszystkie rozumy, a w gruncie rzeczy to.... no cóż. nie mówię, ze jest głupia, ale jest strasznie despotyczna, uznaje tylko swoją rację i żadne argumenty nie robią na niej wrażenia. I albo mówi, ze to jest jej dziecko i ona wie co robi, albo jak temat dotyczy innych rzeczy i tego jak pewne jej zachowania mogą się odbić na małej w przyszłości to jest: nieee, no daj spokój. To sa jakieś bzdury. Nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko.... to czy tamto. Nigdy bym na to nie pozwoliła itd.Zetka lubi tę wiadomość
-
Pulpecja no wiesz, jak ktoś dziecku kozaki z futrem zakłada i przegrzewa i się dziwi, że dziecko ciągle choruje i jeszcze w podróż z taką wysoką gorączką jedzie to dla mnie osobiście inteligentny nie jest. Osobiście nie lubię, ludzi którzy mają klapki na oczach, nie zawsze wszystko jest czarne i białe.
-
A tak w ogóle to ja p******ę, k***a m*ć
Poczułam ukłucie w kręgosłupie w połowie pleców i teraz co chwilę przechodzą mi "prądy" bólowe po lewym boku. Już mi się wymiotować z wrażenia chce. Łyknęłam apap i ibuprom, posmarowałam voltarenem ale nic nie przechodzi. No, mam dość. -
lys wrote:Pulpecja no wiesz, jak ktoś dziecku kozaki z futrem zakłada i przegrzewa i się dziwi, że dziecko ciągle choruje i jeszcze w podróż z taką wysoką gorączką jedzie to dla mnie osobiście inteligentny nie jest. Osobiście nie lubię, ludzi którzy mają klapki na oczach, nie zawsze wszystko jest czarne i białe.
lys lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Agata, do którego rossmana chodzisz? Tego na platynowej? Musimy się na spacer kiedyś umówić póki tu mieszkam
Może jakos po majowce czy chcesz jakoś na dniach?
Zetka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Zetka, mam takie coś: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80200694/
Aga, tu będę zamawiać wkładkę do wózka, dopinany do niej koc, poduszkę motylek oraz takie coś na pałąk w wózku z metkami. http://bajkabeata.blogspot.com/
ja pierniczę, nawet jakbym chciała coś zamówić to chyba rok będę się zastanawiać jaki wzór wybrać!!!!
ale te metkowce są fajne bo mój bardzo lubi w kocyku minky te metkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 18:11
Pulpecja, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Pulpecja moja przyjaciolka tez przegrzewa swoje dziecko. Kiedys jej o tym mowilam, ale w koncu to ona jest matka, a ja dzieci nie mialam, to co moglam wiedziec. Powiedzialam co mialam powiedziec, z dodatkiem, ze i tak bedzie robic jak chce. W sumie mlody w maju chodzil w pklarowycg spodniach, do tego koniecznie bluza. Jak troche pobiega, to zaraz sprawdza mu kark, czy jest spocony (mur beton, ze bedzie). Uqazac z lodami, z chlodniejszymi napojami, bo zaraz chory. W sumie to jest alergikiem-astmatykiem, jako niemowle chorowal troche, podejrzenie padaczki i takie tam. Mysle, ze dlatego gak bardzo sie nad nim trzesie. Wrzesien/pazdziernik w tym roku byl cieply, a ta jak mnie spptkala, to naskoczyla na mnie, ze za malo cycki zabezpieczam i sobie je przeziebie. Mialam t-shirt i rozpieta kurtke.
Takze ten tego Pulpecja, nie dziwi mnie to
Podroz z 40 st.goraczka no comments.Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:o cholera lys, pewnie ucisk na jakiś nerw. Nie dasz rady położyć się i zrobić kilka ćwiczeń rozciągających na kręgosłup?
za chwilę coś porobię, jeszcze plaster rozgrzewający nakleję i mam nadzieję, że przejdzieAgaSad, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
lys wrote:barierki zamontowane, robi się co raz zabawniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 21:54
lys lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Lys, jak pięknie poscielone lozko! U mnie to rzadki widok;)
U mnie też, ale podejrzewam, że Lys mogła też specjalnie do zdjęcia tak zaścielić
Apaczka, zerknę trochę później na tą knajpkę i się jakoś umówimy, teraz mam tylko chwilę, mąż usypia Huberta a ja jeszcze muszę wyjść na trochę.Pulpecja, Paula_071, Migotkaa lubią tę wiadomość
-
Acha, zrobiłam dzisiaj mleko orkiszowe zblendowane z bananem na gęstą piankę i do tego amarantus ten ekspandowany - taka kolacja - mojemu dziecku to bardzo smakuje - rozpłakał się jak się skończyło
AgaSad, aaaaga, Paula_071, Migotkaa lubią tę wiadomość
-
Apaczka hehehe no trochę przypomina ale co poradzę albo tak albo będziemy spali na podłodze. Z dwojga złego wole tymczasowe barierki
Paula tak jak napisała Agata zascielilam do zdjęcia bo normalnie to kołdra tworzy barykade żeby podczas drzemek mała nie spadła z łóżka. -
kurde, muszę kupić to mleko roślinne i popróbować z czymś nowym, bo nudno się robi.
A jutro będę miała pierogi od babcikilka nawet bez cebulki dla młodej, gotowanie z głowy, o jak mi dobrze
lys, tragedii nie ma, tylko to będzie dobre do czasu jak zacznie wstawać na nogi. Moja pierwsze co by teraz zrobiła to by się złapała na górze, stanęła, a potem pewnie fiknęła na dół...Agaata, Paula_071 lubią tę wiadomość