SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jade na 10:20.
Dzis w rossmanie – 49% na kosmetyki do makijażu.
Od 20.04 Twarz: podkłady, pudry, bazy, korektory, róże, bronzery.
Od 26.04 Oczy: tusze, cienie, produkty do brwi, bazy pod cienie kredki, eyelinery.
Od 4.05 Usta: pomadki, błyszczyki, konturówki i prawdopodobnie produkty do paznokci.
Polecacie jais sprwwdzony tusz, ktory robi wszytsko????Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 08:38
mamasia, Martucha86, 0na88, Zetka lubią tę wiadomość
-
Hej my od 5.45 na nogach i juz po kawie i drzemce. Właśnie gotuje ryz ma mleku orkiszowym z jablkiem myślicie ze moge dodac szczypte cynamonu tak mi kurde pasuje do tego ryzu
Y mnie awokado nie lezy w lodówce zjadamy od razu hihihi
Ja uzywam 2000 calories i jestem wierna od chyba dwoch lat i chyba skorzystam z promocjii bo widzę ze sie kończy
U nas piekne słońce a spacer dopiero o 13
Kurczę mysle nad zmianą planu dnia tylko nic mądrego nie moge wymyślić
Wyplukalam pranie w innym płynie i młodzież ma jakies krostki na klatce piersiowej buuuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 08:59
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Zabka duzo zdrowka
Pulpecja tak mysle o tej nozce ze moze taka jej uroda, przeciez stopy nasze roznia sie rozmiarami czasami znacznie. oczywiscie zrob badania moze u tego neurologa tez sie skonsultuj jak wspominala Apaczka ale mysle ze mozesz spac spokojnie . Mala zaraz zacznie biegac i powinno sie wyjasnic , troche tluszczyku zejdzie i zobaczysz , moze to tylko wysokie podbiciezabka11 lubi tę wiadomość
-
Weridiana, brałąm taką wersjepod uwagę, ale jednak różnica jest znaczna... Na lewą nóżke normalnie włożysz wsuwanego bucika, a na prawą nie ma opcji... Nie wiem, zobaczymy. Ja mam caly czas nadzieję, ze jakoś samo zniknie w cudowny sposób. Rozmawiałam tez ze znajomą lekarką, dermatologiem, powiedziała, ze u takich dzieci po ugryzieniu np. meszki czy czegoś opuchnięcie może być nawet do kilku miesięcy. Może tez być problem z naczyniami limfatycznymi w jakimś obrębie np. po urazie. Ciężko stwierdzić tak naprawdę.
-
ja aktualnie stosuje tusz 2000 kcal , ale ten milion lashes tez stosowalam i bylam zadowolona. Co polecacie z podkladow ? bo ja od paru miesiecy jestem wierna Revlonowi colorstay ale zbliza sie wiosna , lato a to jednak za ciezkie.... cos w macie , zeby sie nie swiecic jak psu jajca
-
Ja nawet nie wiedziałam jakiego tuszu używam, jak jestem w rossmanie i wiem, że musze kupić to coś tam wrzucę do koszyka
Poszłam sprawdzić i mam to:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Rimmel-Wonderfull-Wake-me-up-tusz-do-rzes-czarny-11ml,359003,1647
Jest raczej ok
Acha, dziewczyny, może któraś będzie zainteresowana - w Rossmanie są takie duże słoiki z musem z jabłka i mango:
http://www.rossmann.pl/Produkt/enerBiO-przecier-jablko-mango-700-g,244547,6584
Są ogromne, więc można np. przez 3 dni podać dziecku i przy okazji samemu zjeść z tym śniadanko, albo jakiś deser. W składzie tylko jabłka i mango, więc raczej ok. Minus taki, że duża przewaga jabłek w składzie, ale nic dziwnego - mango jest drogie i jak kupowałam słoiczek dla dzieci babydream to proporcje były prawie takie same. Pewnie nie jest tak szczegółowo badany jak słoiczki dla dzieci, ale myślę, że nie trująPulpecja, Paula_071, zabka11, 0na88, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Hubert dzisiaj w nocy kiepsko spał, tzn. o 22.00 obudził się na jedzenie, a o 24.00 obudził się z histerią i ciągnął ją do 1.00 w nocy - cholera wie o co chodziło - na początku nie chciał cyca tylko wył, później się z cycem przeprosił i w końcu zasnął. Później jadł jeszcze o 3.00 i obudził się o 7.00 rano. Może to kolejne zęby robią już jakąś rewolucję, a może to po prostu taki etap, że nasze dzieci mają lęk separacyjny, nie chcą spać same w łóżeczkach, intensywnie się rozwijają i są problemy ze spaniem. Gadałam z koleżanką, która ma synka z sierpnia też i ona od dawna już nie miała karmień w nocy, a teraz wróciło jedno karmienie i też musiała zabrać Młodego do swojego łóżka, bo nie chciał spać sam. Może to po prostu etap rozwoju.
-
Agaata wrote:Owoce morza chyba możesz jeść? Ja wprawdzie tylko mule jak dotąd jadłam w niewielkich ilościach i w ciąży i teraz, ale nie wiem właściwie o co chodzi z tymi owocami morza. Surowe bym ominęła to fakt.
Ja głupia myślałam że podczas kp nie można sushi z surową ryba a tu się okazuje że można bo w razie czego listeria nie przenika do mleka.
No właśnie mi dwóch pediatrow i jeszcze wczoraj moja internistka która jest w ciąży mówiła że listeria przenika do mleka, dlatego ja póki co nie jem. I tu już sama nie wiem.
-
Zetka wrote:No właśnie mi dwóch pediatrow i jeszcze wczoraj moja internistka która jest w ciąży mówiła że listeria przenika do mleka, dlatego ja póki co nie jem. I tu już sama nie wiem.
Tutaj masz info na temat ryb i owoców morza i wyraźnie twierdzą, że listeria nie przenika do mleka:
http://pediatria.mp.pl/lista/show.html?id=68042
Echh, lekarze czasem też twierdzą, że to co jemy przenika do mleka na tyle, że dziecko może się później tym wysraćMam wrażenie, że często u lekarzy niestety brak zielonego pojęcia o kp, dlatego ja już nawet ich nie dopytuję, szczerze - w tej kwestii wolę się radzić doradczyni laktacyjnej.
Zetka, Paula_071, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:1 maja komunia amatka dalej sie nie ma w co ubrac, moze w piatek sprzedam mamie małego i zrobie szybka rundkę z siostra w poszukiwaniu sukienki
Ja mam 8 maja chrzesniaczki męża i też nie mam w co się ubrać. A w czerwcu chrzciny i też nie mam, buuuu nie chce mi się po sklepach latać.
-
Zetka wrote:Ja mam 8 maja chrzesniaczki męża i też nie mam w co się ubrać. A w czerwcu chrzciny i też nie mam, buuuu nie chce mi się po sklepach latać.
-
pulpecja w takim razie trzymam kciuki i mam nadzieje ze zniknie lub znajdziesz przyczyne aby to leczyc, jak znajde cos wartego uwagi w necie na ten temat to dam znac
moja nie prepada za mango najlepiej banan plus inne owoce i pomarancze te uwielbiaPulpecja lubi tę wiadomość