SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja sie witam
kolejna uzależniona
Wczoraj dostałam takiego powera ze umylam okna w całym domu,plus firanki popralam i powiesilam nowe...posciele pozmieniałam,a mój synuś siedział i patrzył co ta matka wyprawiatak ze dzis dzień lenia
a poza tym cos mnie boli w krzyżu...
Na obiad bigosik
Apropo jedzenia dzieci...moj obiadki zjada wszystkie,obojętnie czy sloiczki czy robione przeze mnie natomiast problem u nas z owocami,ze słoiczka be,tylko mandarynk i banany mu podchodzą
A i dzięki Pulpecji udaje mi się mu podać owoce z saszetki Hippa
Miłego dziewczynkiPulpecja lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:musiala popic
Ale to całkiem poważnie tak może być. Tomek popija kaszkę i to kilka razy podczas jedzenia:)
Katarka - czasami robię na Bobofrucie, a czasami gotuję jabłko/gruszkę, potem blenduję i jeszcze raz zagotowuję z mąką ziemniaczaną. Mam w domu jeszcze mrożone truskawki, jak zejdzie Tomkowi ta zmiana na buzi po jogurcie to spróbuję podać kisiel z nimi.
A dzisiaj na obiad robię Tomowi kopytka, tylko bez jajka niestety, mam nadzieję, że mi się nie rozpadną.Pulpecja, Katarka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Lily cyckozerca hiihi
Moj wczoraj dostal sloik po 5 miesiacu bo mam jeszcze ze dwa takie i jakie bylo jego zdziwienie ze to papka i nie musi rozdrabniac kawałków zjadl 190 g chyba w 5 minut i musial poprawic pietka chleba
Jajowa zjedzona zaraz idziemy na drzemke oby troche pospal tzn troche dluzej bo musze wywiesic pranie i posprzatac lazienke i wypić kawę tzn zaczne od kawy i kosteczki karmelove a co mi tamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 10:37
lys, Pulpecja, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Apaczka musze sobie dawkowac i ćwiczyć silną wolę bo w sumie moglabym ja zjeść jak batona gryzac po kawałku
A tak kostka po kostce przynajmniej tych wrednych kalorii tak nie widac i wyrzutu sumienia jakby mniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 10:54
Pulpecja, apaczka lubią tę wiadomość
-
Agata, to Hubert bardzo ładnie je. Mój po całej nocy z cyckiem dziś na śniadanie średniej wielkości banan. Na obiad rzadko zje cały słoik 190,najczesciej 3/4.
Dzia mam usg Dopplera tętnic szyjnych, nie chce mi się iść.
Pulpecja, daj znać po wizycie, trzymam kciuki.
Kurde dziewczyny, po takich nocach jestem nie do życia. Młody dziś spal z nami od 23:30. Nawet nie wiem ile razy ciumkal cycka. Moje cycki w nocy nie nadazaja się zrobić pełne bo ten ciągle po trochu zasysa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 11:15
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Zetka, rób rób badania, zawsze lepiej wszystko sprawdzić.
My właśnie mamy skierowanie na morfologie z rozmazem i kreatyniną bodajże. Wyniki moczu są ok, sprawdzimy jeszcze tutaj i .... nadal nic nie wiemy. Mam jeszcze mierzyć tą nóżkę tak jak mi pokazała, zebysmy wiedziały czy to się nie zmniejsza lub nie zwiększa. Powiedziała że oprócz ortopedy to ewentualnie jak nic nam z krwi nie wyjdzie to jakiś chirurg naczyniowy, przepływy... także nadal wiem że nic nie wiem
-
Wita się kolejna uzależniona☺
Wracamy właśnie z Gordonków.. Fajne dzieciaczki są w grupie, raczkują i wszędzie ich pełno.
u nas na śniadanie kaszka lub owsianka na mleku roślinnym plus owoce, czyli 150 plus mały słoiczek, obiad cały duży słoiczek, kolacja różnie, kaszka na wodzie lub mm.. cyc 3-4 razy, w nocy ostatnio raz..
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki
Karolek spal dzis przyzwoicie. W nocy troche goraczkowal dostal ibuprofen i spal dalej. Teraz schodzi kroplowka i spi mi na klacie.
Aaaaga z Ofkowych obiadkow, to moge Ci napisac co wczoraj jadlam i naprawde mi smakowalo, mianowicie ryz z kurczakiem, porem marchewka i jajkiem. Dla dwoch osob: 200g piersi z kurczaka, pokroic w kostke i podsmazyc na lyzce oleju, podlac woda jesli bedzie potrzeba, dwie srednie marchewki obrac i zetrzec na grubych oczkach, por w plasterki i podsmazyc na lyzce oleju, podlewajac woda jesli zajdzie potrzeba, na koniec usmazyc dwa jajka i wymieszac z kurczakiem, warzywami i ugotowana torebka ryzu brazowego. Doprawic wedle uznania (u mnie sol i pieprz)
Ja robilam wszystko na jednej patelni i dusilam razem na koniec odgarnelam wszystko na bok, usmazylam jajka, na koniec dosypalam ryz i wszystko wymkeszalam. Robilam tez wersje, zamiast jednej marchewki cwiartke papryki i tez bylo pycha.aaaaga, Pulpecja, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość